Espai Exterior

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Espai Exterior

Big Bang:

Big Bang El big bang va ser una cosa molt petita que tenia molt gas comprimit , va explotar i va fer nebuloses . Amb la força que va explotar les nebuloses van anar donant voltes i allà va ser on es van crear els planetes , estrelles…

La Terra:

La Terra La terra és l’únic planeta que sabem que té vida. La terra en l’interior té ` trescapes principals que sòn : escorça , mantell i el nucli que és la part que està al centre de la terra.

PowerPoint Presentation:

La vida a la Terra La vida a la Terra va començar per les cèl·lules pluricel·lulars que es reproduïen en elles mateixes , després va passar molts segles i amb mutacions , es van crear les persones i els animals .

PowerPoint Presentation:

Les capes de la Terra La Terra té tres capes: Nucli , mantell i l’escorça . Serveixen per mantenir la Terra. El nucli és la capa de la terra més important de totes, perquè és la capa que la proteigeix més .

PowerPoint Presentation:

Com és l’espai exterior? L’espai exterior és gegant . Té moltes estrelles i moltes galàxies i molts sistemes i dins dels sistemes hi han molts planetes i al costat dels planetes hi han molts astres .

El forat negre.:

El forat negre . El forat negre té una potència molt forta gràgies a la gravetat , ni la llum podria escapar de la força del forat negre . Ningú podria escapar de la súper- potència d’aquest astre .

Fi!:

Fi! Creat per: Víctor i el Vicente. Data de finalitzada:29-11-2012 Fi!