La torre de pisa

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

La torre de pisa

Com es va construïr, quin any i qui la va fer?:

Com es va construïr, quin any i qui la va fer? El govern d’Italia va demanar ajuda el 27 de febrer del 1964 per prevenirla seva caiguda. El 7 de gener del 1990 es va tancar al públic. La torre de Pisa es va fer en 200 anys en tres grans etàpes. La primera planta es va fer de marbre blanc (el 9 d’agost del 1173) Després que la tercera planta fos construïda el 1178,la torre es va inclinar, degut a uns fonaments dèbils . Es creu que la van fer Guglielmo i Bonanno Pisano.

Perquè es va fer?:

Perquè es va fer? Es va contruïr amb l’intenció de que quedés vertical, però es va començar a inclinar quan començaven les obres a l’agost del 1173 .

Perquè esta inclinada?:

Perquè esta inclinada? Està inclinada desde que la van començar a construïr. Quan van construïr el tercer pis la torre es va inclinar més degut a uns fonaments molt dèbils.

On està situada?:

On està situada? La torre de pisa està situada a Pisa que està a Itàlia.

Quants metres d’altura,quan pesa i quants graons té?:

Quants metres d’altura,quan pesa i quants graons té? L’altura de la torre és de 55 metres des de la base, pesa 14.700 tones i té 294 graons.

PowerPoint Presentation:

Dins la torre hi ha set campanes cadascuna té un nom diferent. Assunta : És la més gran, pesa 3260kg. Crocifisso : Pesa 2462 kg San Raneri : Pesa 1448 kg Dal Pozzo : Pesa 1434 kg Vespruccio : Pesa 1000 kg Pasquereccia : Pesa 1014 kg Terza : Pesa 300 kg Les campanes

PowerPoint Presentation:

FI Elisenda Beatriz