The Tyler Group Barcelona (Ziekenhuizen in Barcelona)

Views:
 
     
 

Presentation Description

De Spaanse regering heeft benadrukt van de ontwikkeling van de gezondheidszorg infrastructuur dus als je toevallig een medische noodsituatie in Spanje, u goed verzorgd zult. De beste in Europa gewaardeerd, biedt The Tyler groep Barcelona wereldklasse medische centra.

Comments

Presentation Transcript

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog :

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog Ziekenhuizen in Barcelona

PowerPoint Presentation:

De Spaanse regering heeft benadrukt van de ontwikkeling van de gezondheidszorg infrastructuur dus als je toevallig een medische noodsituatie in Spanje, u goed verzorgd zult. De beste in Europa gewaardeerd, biedt The Tyler groep Barcelona wereldklasse medische centra. Naast hun eersteklas rating, zijn ziekenhuizen in Barcelona uitgerust met state-of-the-art laboratoria en uitrusting. Ziekenhuis onderzoek vleugels zijn voortdurend bezig met de meest recente medische onderzoeken en ontwikkeling om doorbraken in de behandeling van patiënten. De artsen en verpleegkundigen werkzaam in deze ziekenhuizen zijn goed gekwalificeerd, met stagiaires vaak helpen bij follow-up bezoeken. Werknemers, in deze mooie medische centra, ervoor zorgen dat bezoekers worden gemaakt te voelen. Europese patiënten uit andere landen worden behandeld zonder kosten door het eenvoudig produceren hun Europese gezondheidskaart. De meeste verzekeringsmaatschappijen, uit andere delen van de wereld, betrekking hebben op andere medische door deze uitstekende ziekenhuizen verleende diensten. Hoewel de kosten van de medische dienst matig in Spanje is, is grote kwaliteit gezondheidszorg toegankelijk.

PowerPoint Presentation:

Alle medische faciliteiten in Barcelona dienst noodhulp afdelingen, intensive care en gespecialiseerde behandelingscentra en 24-uurs ambulance en apotheekdiensten, met sommige apotheken bieden ook de mogelijkheid van levering aan huis. Hoewel de meeste medische faciliteiten kennis van het Spaans vereist, heeft elke medische faciliteit sommige beroeps aanwezig die Engels sprekende patiënten kunnen helpen. Een paar ziekenhuizen bieden ook aangewezen gebieden om tegemoet te komen aan buitenlanders. De bekendste ziekenhuizen in Barcelona zijn de Centre Forum Hospital Del Mar, Hospital Clínic de Barcelona, Vall d’Hebron algemeen ziekenhuis, ziekenhuis de L’Esperanca, Hospital de Sant Joan de Deu en het ziekenhuis de Nens de Barcelona.

PowerPoint Presentation:

Hospital Clínic van Barcelona: opgericht in 1906, dit medisch centrum is een van de beste die Barcelona te bieden heeft. Dit ziekenhuis Gemeenschap staat als een uitstekende, wereldklasse, high-tech instelling, met afzonderlijke vleugels voor onderwijs, onderzoek en behandeling. Het heeft de standaard instellen van basisbehandeling tot meer complexe transplantatie procedures, winnen ze talloze onderscheidingen en onderscheidingen. Patiënten van over de hele regio Catalonië en Spanje komen hier voor de behandeling van ziekten, verloskunde, kanker en meer. Hun poliklinische faciliteit contracten onderscheiden artsen in hun gebieden van deskundigheid en worden bijgestaan door goed opgeleide professionals. Naast het verzorgen van hun eigen patiënten, zij zijn te bereiken om andere instellingen in Mozambique en Morracco te helpen. U kunt het ziekenhuis op 227-54-00 bereiken.

PowerPoint Presentation:

Vall d’Hebron algemene ziekenhuis is een goede keuze voor Engelstaligen. Zij zijn gespecialiseerd in Trauma en rehabilitatie, moederschap en kindergeneeskunde, ambulante chirurgie en algemene medische zorg. Daarnaast hebben ze een basis voor biomedisch onderzoek en de School of Medicine voor de Universiteit van Barcelona. Vall D’Hebron is een full-service ziekenhuis met volledige laboratorium- en diagnose-apparatuur. Andere prominente ziekenhuizen in Barcelona omvatten de Esperanca Hospital Sant Joan de Deu ziekenhuis, evenals, children’s Hospital en University Hospital van Barcelona Bellvitge

authorStream Live Help