els animals

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

ELS ANIMALS : 

ELS ANIMALS

Videos : 

Videos

TIPUS D’ANIMALS : 

TIPUS D’ANIMALS Vertebrats: són un grup d’animals amb un esquelet intern articulat, que actua com a suport del cos i permet el seu moviment.Tipus: Mamífers | Ocells | Peixos | Amfibis | Rèptils Invertebrats: són el grup més nombrós. Careixen de columna vertebral i d’esquelet intern articulat. Generalment tenen una protecció externa, com si fos una armadura; tot i que alguns no tenen cap tipus de protecció.   Jocs

Mamífers (vertebrats) : 

Mamífers (vertebrats) Les seves característiques principals són el seu pelatge i l'alimentació de les cries amb lletper mitjà de glàndules mamàries.

Ocells (vertebrats) : 

Ocells (vertebrats) Es caracteritzen per pondre ous i per tenir plomes, un bec mancat de dentsi un esquelet. Tots els ocells tenen potes anteriors modificades en forma d'ales, sónbípedes i la majoria poden volar, amb algunes excepcionscomperexempleels pingüins.

Peixos (vertebrats) : 

Peixos (vertebrats) Es caracteritzenpertenir un cos cobertd’escames. Respiren perbrànquies. Tenenaletes, sónaquàtics: poden viure a la mar o alsrius.

Amfibis (vertebrats) : 

Amfibis (vertebrats) Les seves característiques principals són la seva pell rica en glàndule i altament vascularitzada que permet una respiració cutània, i la metamorfosi que experimenten en passar de la fase larvària, la fase adulta.

Rèptils (vertebrats) : 

Rèptils (vertebrats) Es caracteritzenpertenir la pellcobertad’escates, tenen la sangfreda. Tenenquatreextemitatsi ponen ousamniotes.

authorStream Live Help