Hoe maak je een nieuwe Yahoo! E-mail op dezelfde Yahoo! E-mailaccount

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Hoe maak je een nieuwe Yahoo E-mail op dezelfde Yahoo E- mailaccount

slide 2:

Jouw Yahoo Met Mail-account kunt u gratis een tweede e-mailadres aanmaken. Dit adres is gekoppeld aan uw oorspronkelijke account zodat u al uw berichten in één inbox kunt bekijken. U kunt het nieuwe account ook gebruiken om u aan te melden bij Yahoo services en u kunt eenvoudig selecteren welke u wilt gebruiken bij het verzenden van een nieuwbericht.

slide 3:

1. Meld u aan bij de Yahoo Mail-website. Open de inbox met behulp van het account waarvoor u een tweede adres wilt maken.

slide 4:

2. Beweeg over de Gear-knop en selecteer Instellingen. De knop Gear bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina.

slide 5:

3. Klik op de optie Accounts in het linkermenu. Je ziet je Yahoo Mail- account gevolgd door alle verbonden sociale netwerkaccounts.

slide 6:

4. Klik op uw Yahoo Mail-account. Dit opent de accountinstellingen voor uw Yahoo account.

slide 7:

5. Scroll naar beneden en klik op "Adres maken". Hiermee wordt een nieuwe pagina geopend waar u uw tweede adres kunt instellen.

slide 8:

6. Voer het adres in dat u wilt creëren. U kunt het gewenste adres typen of een van de voorgestelde accountnamen selecteren. Met Yahoo Mail kun je nutoevoegen. aan uw accountnamen.

slide 9:

7. Bevestig dat u de naam wilt gebruiken. U kunt de naam van uw tweede account slechts om de twaalf maanden wijzigen dus zorg ervoor dat u tevreden bent met de naam voordat u doorgaat.

slide 10:

8. Voer de code in om te verifiëren dat je een mens bent. U moet de CAPTCHA-code invullen om Yahoo te vertellen dat u een mens bent die het nieuwe account maakt. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als u de code niet kunt lezen klikt u op de optie"Audiocode" en voert u vervolgens de cijfers in die de website hardop voorleest.

slide 11:

Dank je