XP-Pen Artist 15.6 Monitor tabletă grafică profesionala Cu Ecran

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

XP-Pen Artist 15.6 este o alegere fantastica pentru schite digitale, ilustratii si desen tehnic. Monitor Tabletă grafică XP-Pen Artist 15.6 este special conceputa pentru tinerii profesionisti, entuziasti creativi, studenti din domeniul artei sau pur si simplu oameni pasionati de desen. Construit cu materiale de inalta calitate si conceput pentru a da viata ideilor tale. Tableta XP-Pen Artist 15.6 este cea mai performanta tableta grafica Cu Ecran. Materialele de calitate si design-ul compact ofera spatiul de creatie perfect. Global site-ul oficial XP-Pen Artist 15.6 : https://www.xp-pen.com/product/60.html magazin oficial : https://www.storexppen.com/buy/artist15_6.html

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint 演示文稿:

XP-Pen Artist 15.6 Monitor tableta grafica profesionala Cu Ecran XP-Pen Artist 15.6 este o alegere fantastica pentru schite digitale, ilustratii si desen tehnic. Monitor Tabletă grafică XP-Pen Artist 15.6 este special conceputa pentru tinerii profesionisti, entuziasti creativi, studenti din domeniul artei sau pur si simplu oameni pasionati de desen . Construit cu materiale de inalta calitate si conceput pentru a da viata ideilor tale. Tableta XP-Pen Artist 15.6 este cea mai performanta tableta grafica Cu Ecran . Materialele de calitate si design-ul compact ofera spatiul de creatie perfect.

PowerPoint 演示文稿:

Experimenteaza puterea creatoare de a lucra in mod natural, direct de pe ecranul HD al tabletei XP-Pen Artist . Ecranul LED IPS ofera imagini clare in culori vii datorita rezolutiei Full HD (1920 x 1080 pixeli).

PowerPoint 演示文稿:

15.6” ecran cu 75% spectru de culoare Adobe RGB si un strat protector cu tratament anti-glare. Orice ai crea, vei vizualiza fiecare punct, pixel sau poligon perfect detaliat. ecranul XP-Pen Artist 15.6 Pro iti va arata rezultatul muncii intr-un mod uimitor. Dar si procesul creativ in sine este o experienta la superlativ. Noul ecran texturat asigura nivelul perfect de rezistenta pentru a recrea experienta de scriere cu creionul pe hartie. De aceea, utilizarea Artist 15.6 Pro este total naturala, de la primul contact.

PowerPoint 演示文稿:

Lucrati mai rapid si mai usor gratie tastelor ExpressKeys ce pot fi personalizate. Cu ajutorul celor 8192 de nivele de presiune, si un nou design ergonomic, Pro Pen asigura un control mai precis ca oricand.

PowerPoint 演示文稿:

În cazul celor de la XP-Pen Artist 15.6 , pen-ul nu necesită baterii, funcționarea fiind bazată pe câmpul electromagnetic, acesta fiind un avantaj pentru că, niciodată nu te vei trezi că nu poți desena sau retușa.

PowerPoint 演示文稿:

Din punct de vedere al design-ului, XP-Pen Artist 15.6 este o tableta compacta, usor de inclus in orice spatiu de lucru, mai ales prin prisma cablului sau de conectare 3 in 1. Pentru fiecare pen, producătorul furnizează mai multe vârfuri de schimb, La variantele tabletelor este livrat și un stand în care pen-ul să fie pus atunci când nu este folosit.

PowerPoint 演示文稿:

XP-Pen a fost companie care a livrat o tableta cu stilou. Acestea sunt folosite la scara larga pentru orice fel de creatii digitale, productii de filme, design de jocuri video si design industrial. Compatibila cu PC si Mac, seria XP-Pen Artist merge cu sute de aplicatii bazate pe folosirea presiunii.

PowerPoint 演示文稿:

Specificatii tehnice pe scurt Tip suprafata activa: Display Dimensiuni: 443 x 280 x 12.6 mm Suprafata activa: 364.11 x 193.59 mm Rezolutie: 5080 lpi Niveluri presiune: 8192 on pen tip and eraser Aspect: 16:9 Culori: 16.7 milioane Dimensiune ecran (diagonal): 15.6″ Gama de culori: 75% Adobe RGB Rezolutie:1920×1080 Luminozitate: 250 cd/m2 Raport contrast: 1000:1 Timp de raspuns: 25 ms Raport Rata: 266RPS (Revolutia pe secunda) Unghi de vizualizare: 178° Sensibilitate la inclinare: Nu Suprafata activa Multi-touch : Nu Expresskeys: 6 taste customizabile Compatibilitate: Windows 10/8/7 , Mac OS X 10.10 sau mai recent Global site-ul oficial XP-Pen Artist 15.6 : https://www.xp-pen.com/product/60.html magazin oficial : https://www.storexppen.com/buy/artist15_6.html

authorStream Live Help