Miquel,Emilio,Oscar Viktor

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

oimmp

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Gimnastica Olímpica

Origen i Història:

Els varen inventar els grecs i ho feien amb el cos nu. Els romans no li varen donar gaire importància en la edat mitjana no varen conèixer la gimnàstica . Els cristians no la varen practicar mai perquè no es podien desplaçar- la .Els Alemanys el varen convertir en un esport el segle XVIII. Origen i Història

Per què es considera un joc i com són les seves regles.:

Per què es considera un joc i com són les seves regles. Es considera un joc perquè competeixen entre si a veure mem qui te més flexibilitat. Les seves regles son: has de fer uns moviments per impresionar un jurat el que li empresioni més queda primer.

Es un esport individual, de grup o col·lectiu?:

Es un esport individual, de grup o col·lectiu? Pot ser de col·lectiu o individual. Individual: perquè una sola gimnàstica pot mostrar les seves habilitats al jurat. Co·lectiu: perquè una sèrie de gimnàstiques poden fer moviments combinats .

Elements característics: indumentària, materials,etc.:

Elements característics: indumentària, materials,etc. Solen anar vestits amb un banyador i amb unes calçes transparents. A les mans poder dur: una cinta, unes maçes, una pilota, un aro.

PowerPoint Presentation:

Lloc on es juga A un matalàs molt gros perquè les gimnàstiques tenguin molt de lloc i si cauen no es fas gens de mal. A un lloc on hi ha unes anelles i una altra amb un potro.

Les seves modalitats són::

Les seves modalitats són: Gimnàstica general Gimnàstica artística Gimnàstica rítmica Gimnàstica aeròbica Gimnàstica acrobàtica Trampolí