MIR,CARLA,TAR,ANDR,ALI,GRA,ELI

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

gimnastica

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

GIMNÀSTICA OLÍMPICA

MODALITATS:

MODALITATS Gimnàstica artística. Gimnàstica rítmica. Gimnàstica aeròbica. Gimnàstica acrobàtica. Trampolí.

ORÍGEN I LA SEVA HISTÒRIA:

ORÍGEN I LA SEVA HISTÒRIA La gimnàstica rítmica és un dels pocs esports purament femenins on reina la plasticitat, la gràcia i la bellesa. Aquest esport neix a l'antiga Unió de Repúbliques Soviètiques Socialistes, URSS, en una època caracteritzada per la Revolució industrial , on es va permetre una varietat de pensaments nous que van impulsar la participació de la dona més enllà del habitual en tots els camps socials, el de la investigació, en el professional, en el laboral i òbviament en el esportiu.

PERQUÈ ES CONSIDERA UN JOC I COM SÒN LES SEVES REGLES :

PERQUÈ ES CONSIDERA UN JOC I COM SÒN LES SEVES REGLES L'any 1900 , juntament amb el ciclisme, la gimnàstica fou l'esport més popular. Fou per aquest motiu que fou aquest esport el que tingué el privilegi d'inaugurar el velòdrom de Vincennes . A l'escalf de l'exposició es disputaren 4 competicions: El 3 i 4 de juny es disputà la festa federal de la Union des Sociétés de Gymnastique de France' amb la participació de 8.050 gimnastes de tot el país. El 7 de juny es celebraren els concursos escolars. El 29 i 30 de juliol les proves internacionals individuals de gimnàstica. El 2 de setembre el concurs de l'Association desSsociétés de Gymnastique del Sena .

ÉS UN ESPORT INDIVIDUAL,DE GRUP O COL.LECTIU ?:

ÉS UN ESPORT INDIVIDUAL,DE GRUP O COL.LECTIU ?

ELEMENTS CARASTERÍSTICS: INUMENTÀRIA,MATERIALS.:

ELEMENTS CARASTERÍSTICS: INUMENTÀRIA,MATERIALS. INUMENTÀRIA: S'utilitza una malla de diferent color segons el color del material MATERIAL: -RÍTMICA: Cinta, aro, masses i pilota . -DEPORTIVA: Barra d'equilibri,anelles,potro i barres asimètriques.

LLOC ON ES JUGA:

LLOC ON ES JUGA C om ja avançaven abans el lloc on es realitza la gimnàstica rítmica es important per que necessita una altura i espai determinat.  Els gimnasos solen ser d'almenys 8 metres. I els exercicis es realitzen amb un tapet de 13 x 13 metres. A més, és obligatori que existisca una zona de seguretat d'1 metre per tots els costats del tapet, per si la gimnasta s'ix d'ell al realitzar algun exercici. El tapet és especial, ja que ha d'absorbir l'energia produïda pels exercicis i protegir a les gimnastes si cauen.

PowerPoint Presentation:

AIXÍ ÉS LA GIMNÀSTICA OLÍMPICA