BP EPA Spar Yli hallitus Sopimus Jousitus

Views:
 
     
 

Presentation Description

WASHINGTON - BP, öljyjätti jonka räjähtänyt hyvin polkumyynnillä yli 200 miljoonaa litraa öljyä Meksikonlahdella vuonna 2010, on haastanut Environmental Protection Agency, haastava hallituksen väliaikainen kielto BP saada uutta Yhdysvaltain vuokrasopimuksia tai julkisista hankinnoista. Vuonna oikeusjuttu jätetty Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Southern District of Texas viime viikolla, Lontoossa toimiva BP väittää, että EPA: n marraskuu 2012 keskeyttäminen yhtiön Yhdysvaltain uuden sopimuksista oli "rankaiseva, mielivaltainen, oikukas ja väärinkäyttö EPA harkinnan mukaan. " BP, Euroopan toiseksi suurin öljy-yhtiö, pyytää tuomioistuinta toteamaan jousitus mitättöminä ja estää EPA noudattamisen valvomisessa.

Comments

Presentation Transcript

BP EPA Spar Yli hallitus Sopimus Jousitus :

BP EPA Spar Yli hallitus Sopimus Jousitus http://www.huffingtonpost.com/2013/08/23/bp-epa-gulf-oil-contracts_n_3799229.html

PowerPoint Presentation:

WASHINGTON - BP, öljyjätti jonka räjähtänyt hyvin polkumyynnillä yli 200 miljoonaa litraa öljyä Meksikonlahdella vuonna 2010, on haastanut Environmental Protection Agency, haastava hallituksen väliaikainen kielto BP saada uutta Yhdysvaltain vuokrasopimuksia tai julkisista hankinnoista . Vuonna oikeusjuttu jätetty Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Southern District of Texas viime viikolla, Lontoossa toimiva BP väittää, että EPA: n marraskuu 2012 keskeyttäminen yhtiön Yhdysvaltain uuden sopimuksista oli "rankaiseva, mielivaltainen, oikukas ja väärinkäyttö EPA harkinnan mukaan. " BP, Euroopan toiseksi suurin öljy-yhtiö, pyytää tuomioistuinta toteamaan jousitus mitättöminä ja estää EPA noudattamisen valvomisessa.

PowerPoint Presentation:

EPA jousitus vedoten BP: n "vakavasti sopimattomasti" in ehkäisy ja hoito vuoto ja salaaminen sen kokoa, pysyy voimassa, kunnes yhtiö osoittaa sen "täyttää liittovaltion liiketoiminnan standardeja." Tällainen rangaistus on harvinaista yrityksiä vastaan ??niin suuri kuin BP, varsinkin niin kauan kun katastrofi. "Tämä tapahtuu vain yleensä silloin, kun et ole keskeinen urakoitsija että kukaan välitä ja olet tehnyt jotain kavalluksesta, petoksesta, ylilataus, että sellainen asia," sanoi Rena Steinzor, oikeustieteen professori yliopistossa Marylandissa ja presidentti ja Center for Progressive uudistus. "Se on erittäin harvinaista", sanoi Steinzor laatija lain aikakauslehdessä vaatii liittohallitus pysyvästi estää BP historiansa takia onnettomuuksia.

PowerPoint Presentation:

BP: n oikeusjuttu ihmettelee, miksi hallitus hoitaa yhtiön vastuussa urakoitsijan yli 2 1/2 vuoden kuluttua Deepwater Horizon rengasrikko, myönsi sille 23 uutta hallitusta polttoaineen sopimuksia ennen kuin se määräsi keskeyttämistä.

PowerPoint Presentation:

BP valittaa myös keskeyttämistä ei pitäisi soveltaa 21 tytäryhtiötä ole mukana Persianlahden vuoto. Oikeusjuttu sanoo BP oli työskennellyt EPA kehittää suunnitelma puuttua turvallisuuteen ja ympäristöön menettelyt yrityksen ennen keskeyttämistä . " Uskomme, että EPA: n toiminta täällä on sopimatonta ja perusteetonta asiana lain ja politiikan, ja pyrimme meidän oikeus hakea helpotusta liittovaltion tuomioistuimessa," Geoff Morrell, BP: n johtaja Yhdysvaltain viestinnän, sanoi lausunnossaan. "Tällä Samalla olemme edelleen avoin kohtuullisen ratkaisun kanssa EPA. ” Keskeyttäminen tuli useita viikkoja sen jälkeen, kun oikeusministeriö ilmoitti peruste sopimuksen asettua rikossyytteet BP. Yhtiö suostui maksamaan $ 4,5 miljardia sakkoja ja tunnusti syyllisyytensä 11 törkeästä laiminlyönnistä ja laiminlyönti liittyvät kuolemat 11 työntekijöiden Deepwater Horizon. BP myös tunnusti syyllisyytensä yhteen törkeästä määrä estämisestä oikeuteen valehtelee Congress noin kokoa vuoto, ja rikkomus laskee rikkomisesta Clean Water Act ja muuttolintu sopimuksen Act. BP: n oikeusjuttu väittää sen peruste sopimuksen suojaa yrityksen EPA: n jousitus.

authorStream Live Help