Висококачествени машини за лазерно рязане за Вашето производство

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Бодор България ООД е ексклузивно представителство, от което можете да закупите висококачествени лазерни машини и да ги използвате в продължение на дълтг период от време. Компанията продава над 1500 машини годишно в повече от 100 страни по света.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Висококачествени машини за лазерно рязане за Вашето производство. Бодор България ООД е ексклузивно представителство от което можете да закупите висококачествени лазерни машини и да ги използвате в продължение на дълтг период от време. Компанията продава над 1500 машини годишно в повече от 100 страни по света. Винаги можете да разчитате Бодор България тъй като разполага с опитен и професионален екип където всеки инженер има практически опит в областта на лазерното рязане. Като български предприемач можете да разчитате на нашата фирма като основната цел на експертите на Bodor Bulgaria Ltd. е да доставят висококачествени машини за лазерно рязане на достъпни цени. Тези машини за лазерно рязане разполагат с дълъг гаранционен срок и пълно обслужване. Тук имате възможността да конфигурирате лазера както желаете въз основа на вашите нужди и вида на материала който искате да обработите. Има много видове специализирани машини за лазерно рязане включително лазер за рязане листове файбър лазер за рязане на тръби и профили комбиниран лазерен за рязане на листове и тръбни материали и много други. Имайте предвид че можете да конфигурирате файбър маркиращите и C02 лазери с компоненти на файлови лазери базирани на вашите нужди и изисквания за лазерно рязане. Можете също да изберете лазерни източници които могат да бъдат IPG или Maxphotonics. Режещата глава също е опционална тя може да бъде PRECITEC или BODOR GINIUS. Бодор България ООД предлага и тригодишна гаранция за всички машини за лазерно рязане. С Бодор България ЕООД можете да се насладите на иновативна технология за рязане за лазерно рязане на листове тръби и профили. Вярвате или не но те са най-идеалният и ефективен метод за лазерно рязане на метали и сплави. Файбър лазерът има много малка фокусна точка върху на лазерния лъч. Това увеличава ефективността на рязане на метал. Заслужава да се отбележи че поддръжката на файбър лазера е по-евтина тъй като фиброоптичният кабел не изискват ежедневно почистване и поддръжка на лазерните отразители. Бодор България ЕООД Ви предоставя възможността да изберете софтуера и управлението на тези машини за лазерно рязане. Всичко зависи от вашите предпочитания. Има и немски и китайски Windows софтуер. Предимствата на избора на Бодор България ООД за вашите машини за лазерно рязане са много. Вие получавате най- дългата гаранция за вашата машина за лазерно рязане имате голям избор от компоненти и механични части на ваше разположение можете да се консултирате с експертите за оптимизиране на работния процес както и избор на подходяща машина за вас и др. Можете също така да закупите тръбни лазерни и обработвате тръби и листове в черна и неръждаема стомана както и цветни метали. Това е иновативен метод който ви позволява да режете кръгли квадратни правоъгълни елипсовидни L- и H-профили.

slide 2:

Подобно на другите лазерни модели този тръбен лазер може също така да бъде персонализиран според изискванията на клиента. Разчитайте на Bodor Bulgaria Ltd. и нашето експертно мнение относно машините за лазерно рязане те могат да бъдат напаснати според вашите изисквания за лазерно рязане. Няма да съжалявате че сте избрали тази компания тъй като е най-добрият избор на българския пазар. Научете повече за тези лазерни машини като се свържете с наш търговец или технически консултант.