Buica Andreea si Linca Alexandra

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

ROMANIA... ...MINUNILE NATURII

PowerPoint Presentation:

Parcul N ational R etezat In Parcul National Retezat se afla aproape 40 la suta dintre lacurile glaciare de pe teritoriul Romaniei. Parcul National Retezat a intrat in cursa demarata de Fundatia New 7 Wonders pentru a fi alese cele sapte minuni naturale ale lumii.

PowerPoint Presentation:

SFINXUL DIN BUCEGI Originea numelui Sfinxului este datorata asemanarii sale cu un cap uman, mai exact cu asemanarea Sfinxului Egiptean si este situat in Muntii Bucegi la o altitudine de 2.216 m, formarea lui fiind datorata eroziunii eoliene. Format dintr-un bloc mare de piatra ce a capatat forma de astazi intr-un timp foarte indelungat, Sfinxul din Bucegi, aflat pe platoul Bucegi masoara 8 metri in inaltime si 12 metri în latime .

PowerPoint Presentation:

VULCANII NOROIOSI Vulcanii Noroiosi din judetul Buzau, reprezinta cratere in miniatura, care se formeaza cu ajutorul gazelor naturale provenind de la mai mult de 3000m adancime, contactul cu panza freatica si solul argilos de la suprafata formeaza mici conuri care scot o pasta fluida de culoare gri, cenusie. Acesti vulcani noroiosi se intind pe circa 30 ha si reprezinta un fenomen unic in Romania, deasemenea este rar intalnit in lume. .

PowerPoint Presentation:

CETATILE PONORULUI Complexul carstic de la Cetatile Ponorului se mai numeste si Everestul speologiei Romaniei . Numele de Cetatile Ponorului vine in primul rand de la ceea ce s-ar putea considera ca fiind sectorul de suprafata al acestui fenomen carstic. Cea mai splendida si impunatoare formatiune carstica din Romania, Cetatile Ponorului se afla in Muntii Apuseni .

PowerPoint Presentation:

Avem o tara foarte frumoasa numai ca nu stim sa o pretuim Realizatori:Linca Alexandra Buica Andreea Multumim pentru vizionare, Speram ca v-a placut .

authorStream Live Help