NOVA ALBION - MALAY - WITH SOUND

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

daripada 1976 THE WORLD WAS berbohong mempunyai DENGAN SIR FRANCIS DRAKE ABOUT 1579 LAMAN WEB DAN LANDING keaslian daripada ONE ARTIFAK YANG PALING UTAMA ditemui... DRAKE'S, PLATE tembaga

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

SIR FRANCIS DRAKE'S NOVA ALBION yang misteri lama 400 tahun diselesaikan

Slide2:

daripada 1976 THE WORLD WAS berbohong mempunyai DENGAN SIR FRANCIS DRAKE ABOUT 1579 LAMAN WEB DAN LANDING keaslian daripada ONE ARTIFAK YANG PALING UTAMA ditemui ... DRAKE'S, PLATE tembaga

yang radiografi BRASS PLATE ditemui oleh BERYL SHINN EN 1936 :

yang radiografi BRASS PLATE ditemui oleh BERYL SHINN EN 1936

Slide4:

pandangan daripada Place MANA PLATE DRAKE ditemui pada RIDGE Greenbrae

Slide5:

UJIAN PLATE TELAH DIBUAT DENGAN THE UJIAN MEMBANTU AHLI SAINS DAN PALING ADVANCED AVAILABLE MENGAMBIL LEBIH TUJUH BULAN DENGAN MELAKUKAN. 16 September 1938 ahli sains mempunyai diisytiharkan : "Kami mengenai AVIS THE PLATE BRASS DIKAJI OLEH KAMI ini adalah yang sebenar PLATE DRAKE DISEBUTKAN DALAM BUKU INI, TERMASUK DUNIA OLEH SIR FRANCIS DRAKE diterbitkan dalam 1628 "

Slide6:

dalam 1970 kesatuan daripada pelayar DRAKE BERMULA DENGAN MEREBAK yang khabar angin BAHAWA PLATE THE WAS SALAH DAN BAHAGIAN On penipuan .

Slide7:

Tanpa NO KETERANGAN penipuan Para pembesar UC Berkeley'S BANCROFT PERPUSTAKAAN mempunyai diupah DR. CYRIL STANLEY SMITH MEMBUAT KAJIAN KEDUA

:

"Saya amat yakin bahawa BUKTI PERSPEKTIF YANG SAINS BAHAN TIDAK MENCUKUPI UNTUK MENUBUHKAN SEJARAH KESIMPULAN. tidak daripada saya ucapan mesti menjadi diambil sebagai daripada bukti daripada yang nyata kemodenan PLATE ... " DR. CYRIL STANLEY SMITH

Slide9:

DR. SMITH WAS NOT DENGAN SIDANG MEDIA YANG DIADAKAN OLEH BANCROFT PERPUSTAKAAN mendedahkan KEPUTUSAN PEPERIKSAAN DAN DIAGNOSIS. SMITH pandangan mempunyai musim panas sakit bandar . MEDIA DAN ORANG WORLDWIDE telah ditipu DRAKE DALAM PEMIKIRAN YANG'S THE PLATE BRASS WAS A FALSE.

Slide10:

yang sahaja lelaki tahu yang kebenaran , ini adalah ROBERT POWER PENGARAH CALIFORNIA SEJARAH MASYARAKAT DAN KUASA UTAMA ON DRAKE'S LAWATAN NOVA ALBION. Encik POWER MEMPUNYAI REKOD YANG PEGAWAI YANG BANCROFT PERPUSTAKAAN GUILD bersekongkol dengan pelayar DRAKE mengambil PLATE UNTUK GAIN PERIBADI. .

Slide11:

Mr POWER tahu mereka mempunyai dikeluarkan plat sahih dan meletakkan yang replika . malangnya Mr POWER mempunyai tidak berjaya kepada membawa ini lelaki DENGAN KEADILAN .

ROBERT H. NOTA POWER PRIVATE. :

ROBERT H. NOTA POWER PRIVATE. ini komen menyediakan pertama bukti ditulis Encik TAHU BAHAWA BRASS POWER PLATE ditemui dalam 1936 musim panas digantikan oleh yang REPLICA. .

Slide13:

" Mungkin TOOLS ADALAH A SMALL ARSENAL TRACER, pemburu dan tumbukan JENIS DIGUNAKAN OLEH Goldsmiths BUKANNYA THE SET terkecil GUNTING KUAT YANG AKAN TELAH DIGUNAKAN OLEH MECHANIC KAPAL " DENGAN DARI DR. CYRIL STANLEY SMITH'S 1976 SURAT KEPADA PENGARAH THE BANCROFT PERPUSTAKAAN JAMES D. HART MENGENAI KEHILANGAN DARI SEMUA ALAT YANG DIGUNAKAN UNTUK MEWUJUDKAN ENTRY. .

Slide14:

dalam 2002 ROBERT STUPACK SEMULA ALL TOOLS HILANG DISEBUTKAN OLEH DR. CYRIL SMITH STANLEY DEKAT SAN QUENTIN LAMAN LANDING.

:

dicipta Sepanyol sangat berkelayakan daripada tipu daya BORANG YANG DIGUNAKAN THE MODEL OF METAL "cache" RINGS. DRAKE MENGGUNAKAN INI TOOLS SEBAGAI MODEL UNTUK VERTICAL LINES PENDAFTARAN PLATE. yang alat daripada merancang

DIMASUKKAN DALAM THE PLATE BRASS (ATAS) PELAKSANAAN TRACER PEMODELAN CLAY (Di bawah) :

DIMASUKKAN DALAM THE PLATE BRASS (ATAS) PELAKSANAAN TRACER PEMODELAN CLAY (Di bawah)

"The STEM":

"The STEM" ROD TELAH JUGA DIGUNAKAN UNTUK MANUFACTURE THE LINES MENDATAR DAN PENDAFTARAN DENGAN MENGUKUHKAN PENCETAKAN LINES VERTICAL membuat dengan "yang punch ( adalah ) DIGUNAKAN BAGI TEMPOH ... " DR. CYRIL STANLEY SMITH

tepi dari "ROD":

tepi dari "ROD" " Saya mempunyai perasaan bahawa sahaja takuk SPIKE DAN PINGAT DALAM BORANG HOLE MEKANIKAL ADALAH TEGUH GUNTING berbentuk V DR. CYRIL STANLEY SMITH

tepi dari "ROD":

tepi dari "ROD" "MAYBE THE TOOLS ADALAH A SMALL ARSENAL TRACER, pemburu dan pukulan ..." DR. CYRIL STANLEY SMITH

dalam kes yang faundri:

dalam kes yang faundri Sepanjang PEAK Greenbrae, ROBERT STUPACK ditemui daripada banyak faundri patah . ini contoh Mewakili HANYA DENGAN LID DAN BASE.

"Plat tukul":

"Plat tukul " selepas pengacuan , Plate adalah dikerat MENINGKATKAN KEHADIRAN DAN GLOBAL "planished" ATAS PLATE THE " tukul "Ini agar kelihatan lebih canggih lebih warga tua . kecacatan METAL PLATE mengetuk JELAS KELIHATAN ON THE IMAGING PLATE BRASS.

Post Great:

Post Great "Dunia termasuk "Menunjukkan PLATE BRASS WAS terpaku kepada "kerja yang besar." pakar-pakar adalah tidak selamat daripada ini yang "Grande Poste" diwakili . . The "Jawatan hebat" TELAH DIDAPATI OLEH MR STUPACK IN 2005, DENGAN KURANG DARIPADA 50 KAKI DARI MANA DRAKE PLATE musim panas ditemui dalam Tahun 1936.

Slide23:

The LINES WHITE ADALAH TARIKH 17 JUIN 1579, dalam yang gabungan daripada statistik Roman dan cetak bahasa inggeris . yang baris merah mengeja nama FRANCIS DRAKE. DENGAN PERTAMA MELIHAT THE LINES DAN JENAMA IN-GROUND JOB GREAT tampaknya DILETAKKAN KE PELUANG ... TETAPI MEREKA TIDAK!

Slide24:

yang lain jenama adalah daripada simbol daripada alkimia ANTIQUE WHO MENYEDIAKAN MAKLUMAT YANG WAY satu DRAKE BOTTOM OF tan EMAS DAN SILVER.

Slide25:

The LOKASI NOVA ALBION, yang "hilang" pelabuhan, DAN TALLOWING LAMAN JUGA TELAH DISELESAIKAN

Slide26:

NOVA ALBION Sebahagian daripada Marin County, California. FIELD ADALAH DI THE SAN FRANCISCO BAY kira-kira 10 batu ke utara SAN FRANCISCO

Slide27:

lokasi dari "HILANG PORT" TERMASUK DUNIA KATA DRAKE terjejas 38.30 darjah utara . beliau kaedah daripada penyulitan adalah yang nombor 72 38,30-,72 = 37.58 NORTH INI ADALAH BUTIRAN PARK Pickleweed DENGAN San Rafael, California

Slide28:

SITE TALLOWING DAN ARROW ON THE MARSH VIEW DARI LAMAN INI perlawanan TALLOWING DENGAN RANGKA SEJARAH. yang arrow DIBUAT DENGAN FROM THE DIRT susunan 2-3 kaki tinggi. POINTE ini DENGAN Greenbrae RIDGE.

Slide29:

Bagaimana Golden Hind adalah berlabuh tali PAST DENGAN Digerudi melalui HOLE IN ROCK DAN KEMUDIAN terikat pada DUA POINTS OF IRON "45.

sisipan THE 1595 PELAN selebaran Hondius MEMANG TREASURE MAP. :

sisipan THE 1595 PELAN selebaran Hondius MEMANG TREASURE MAP.

Slide31:

Hondius Bersempadan Kad LDP lebih Google Earth imej Larkspur Landing peta dalam yang tahun 1500 mempunyai musim panas dicipta dalam supaya bahawa "rata" untuk pemandangan . untuk mewujudkan yang landskap "Flat" THE ARTIST DALAM MENARIK RANGKA SAHAJA YANG HE SAW SELAIN ON MAKLUMAT APA HE SAW. ini imejan persembahan BAGAIMANA KONSEP INI TELAH DIGUNAKAN DENGAN MAP OF NOVA ALBION Hondius.

Imej KAD selebaran Hondius "THE PENINSULA" OVER DENGAN GOOGLE EARTH Image "Greenbrae RIDGE" :

Imej KAD selebaran Hondius "THE PENINSULA" OVER DENGAN GOOGLE EARTH Image "Greenbrae RIDGE"

perbandingan daripada Hondius BOX DENGAN KAD GEOGRAFI ASAL SEBELUM PEMBANGUNAN Greenbrae RIDGE kediaman. :

perbandingan daripada Hondius BOX DENGAN KAD GEOGRAFI ASAL SEBELUM PEMBANGUNAN Greenbrae RIDGE kediaman .

Slide34:

Encik STUPACK A ARTIFAK / KETERANGAN MEMBUKTIKAN DRAKE'S THE PLATE BRASS WAS artifak TANAH DAN PENINSULA SAN QUENTIN MANA TELAH HARTA DRAKE dalam 1579. HIS matlamat adalah daripada betul SEJARAH DUNIA

Slide35:

"Bukan semua penemuan TELAH DIBUAT OLEH SAINS!" Sila berkongsi video ini

www.drakestreasure.com:

FOR MORE MAKLUMAT LAWATAN www.drakestreasure.com OR https://www.facebook.com/drakestreasure /

authorStream Live Help