CONTE 4B

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

:

La Georgina i els seus companys van aprendre poc a poc , amb aquella experiència, que quan un company evoluciona, quan millorem, els altres i tot l'entorn també canvien cap a millor. Amb paciència, valentia, humilitat, decisió, insistència, tenint fe, sense por, i amb ajuda de tots van anar complint els seus somnis, com la Georgina .

Fins que un dia es van mirar els uns als altres i es van adonar que havien passat per la mateixa metamorfosi. Ja no eren nens de cicle mitjà, avien evolucionat a cicle dragonaire. Quan sortien al pati la resta de nens els miraven estranyats, fins que van descobrir, que aquells dracs eren nens i nenes que havien tingut valor per arriscar-se a viure els seus somnis, i també van escollir créixer. :

Fins que un dia es van mirar els uns als altres i es van adonar que havien passat per la mateixa metamorfosi. Ja no eren nens de cicle mitjà, avien evolucionat a cicle dragonaire . Quan sortien al pati la resta de nens els miraven estranyats, fins que van descobrir, que aquells dracs eren nens i nenes que havien tingut valor per arriscar-se a viure els seus somnis, i també van escollir créixer.

Slide 3:

Vam pensar que com que ara tots eren dracs l'escola podria dir -se Mossèn Cinto Dragoner . Finalment els nens van ajudar amb el seu canvi a complir els somnis també dels seus familiars , fins que poc a poc , tot Segur de Calafell va ser un poble de dracs .

Slide 4:

El poble va passar a dir -se Segur de Dragonell , i es va convertir en un model de poble . L'evolució es va estendre a la comarca del Baix Dragonés i a la província de Darragona , al país Dragunya , i al continent Draguropa i al planeta terra drac .

Slide 5:

I van ser feliços complint els seus somnis i van menjar ovelles . I cata crit cata crac, el conte ha evolucionat .