dk-gorgik

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

е-Услуги www.fon.edu.mk Аплицирање за упис Систем за стипендии Закажување на посета Соопштенија Активности Распореди RSS врски Форум Систем за е-Учење learning.fon.edu.mk Интернет радио Facebook страна Youtube канал е-Маил систем Newsletter Алумни систем Edubuntu поддршка Идни студенти Сегашни студенти (и вработени) Проверка на досие и пријавување на испити (Ултра)

Slide 2: 

Систем за е-Учење learning.fon.edu.mk Корисници Студенти Вработени Надворешни членови Курсеви Дополнителни курсеви Предмети Состав на курс Задачи Лекции/Книги Вики страници Анкети Тестови Известувања Пораки Он-лајн разговори Календар Групна сорабтока Семинарски задачи Консултации