Je vader is je vader...

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

afscheids gedicht pap

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Time To Say goodbye

Slide 2: 

Je vader is je vader zo eigen en vertrouwd Je wil hem niet missen omdat je van hem houd. Maar eens komt toch de dag dat je hem moet laten gaan Je hart zegt dat het goed is maar in je ogen blinkt een traan. In gedachten flitsen nog zoveel mooie momenten voorbij Zoveel mooie jaren op een rij. Van Klingenstraat, Peperstraat, Vijversingel en Goudplevier Van vakanties, campings zijn sigaretjes met een lekker potje bier. Hij genoot van gezelligheid met zijn gezinnetje bij elkaar Hij had het toch mooi voor elkaar

Slide 3: 

Nicole ging als eerste haar nestje bouwen Nu had hij nog meer om van te houden. Opa worden dat was me wat Maar hij was al gauw gewent aan zo’n kleine schat. De eerste kleinkinderen waren een feit Die wou hij nooit meer kwijt. Ze verhuisde van Vijversingel naar Goudplevier En gingen met Ronald naar camping het groene eiland voor hun plezier. Ronald kocht een kano, pap een boot Waar hij heel veel van genoot.

Slide 4: 

Ook Ronald had een vriendinnetje gekregen En vertrok ook uit huis met hun zegen. Nog meer kleinkinderen erbij Wat waren ze blij. Na 38 jaar trouw op de Nederlandse Middenstands Bank Zijn werk te doen Ging hij door ziekte met vervroegd pensioen. Ook mam werd ziek Maar toch verloren zij de moet niet. Tussen hun ziekenhuis bezoekjes door Gingen hun vakantie plannen gewoon door.

Slide 5: 

Ze ruilde hun caravan in Voor vakantie’s naar Spanje naar hun zin. Hun ziektes gingen maar door Maar geen van twee die de moet verloor. Er werd altijd naar afleiding gezocht Zo hebben ze zich een computer en scooters gekocht. S’winters zaten ze vaak achter hun computers En met mooi weer trokken ze er op uit met hun scooters. Soms waren ze hun ziek zij zo moe Maar toch leefde ze naar deze momenten toe.

Slide 6: 

De operaties en het bestralen mochten niet baten Dus werden er ook wel eens wat traantjes gelaten. Hoe ziek dat ze ook waren De een kon de ander altijd bedaren. Maar er kwam geen einde aan 12 mei moest mam voor haar uitslag gaan. Hoe ziek dat pap zelf ook was Vroeg hij hoe het met mam gesteld was. Haar uitslag was niet goed Daar verloor hij al een beetje moed

Slide 7: 

Die zelfde dag werd hij in het Radboud opgenomen Een week later kreeg hij de uitslag te horen. Na negen jaar vol strijd Vond hij het nu wel zijn tijd. Hand in had zijn wij met hem tot aan de drempel gegaan Moegestreden, maar omringd door onze liefde, Is hij heel moedig en rustig van ons heen gegaan.

Slide 8: 

8-8-1941 26-5-2009 Rust zacht lieve papa...

authorStream Live Help