sport inn

Views:
 
Category: Sports
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Fitness Laat je niet inhalen... Onbeperkt fitness + gratis gebruik van de sauna en het zwembad voor maar €15,50 per maand!

Slide 2: 

Tai bo MELD JE DAN NU AAN! Ben je tussen de 12 en 16 jaar en wil je aerobics doen op basis van vechtsporten als karate, taekwondo en boksen? Iedere donderdagavond om 18.00

Slide 3: 

Aerobics Werken aan kracht, conditie en lenigheid. Dat is wat je traint met Aerobics.

Slide 4: 

Bodygym Spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam die met behulp van dynaband (elastieken) of dumbells (losse gewichtjes) gedaan worden.

Slide 5: 

Spinning Op pittige muziek nog pittiger trainen.

Slide 6: 

Spinning Virtual Sport Uitdagende video cycling groepsles Durf jij?

Slide 8: 

Dan zal dit nooit gebeuren… Zwemles Op naar A? Of verder met B, C of zelfs Zwemvaardigheid?

Slide 9: 

Babyzwemmen Een goede voorbereiding op de zwemlessen van uw kind. Maar niet alleen dat. Wat is er nu leuker dan lekker zwemmen met je kindje?

Slide 10: 

Aquaspinning Een blessurevrije total body work out. That’s aquaspinning!

Slide 11: 

Aquajoggen Aquajoggen betekent letterlijk “lopen in het water”. Doe daar wat extra oefeningen bij en het resultaat is een watersport die weinig blessures veroorzaakt. De Wet-belt: om ervoor te zorgen dat uw voeten de grond niet raken

Slide 12: 

Snorkelen Wil jij je snorkeldiploma's in je broekzak hebben? Kom dan elke vrijdag snorkelen! Tijdens de les wordt er getraind voor deze gave diploma’s.

Slide 13: 

Kinderen zonder diploma: toezicht van ouder(s)/verzorger(s) verplicht. Speel- en hulpmiddelen worden NIET verstrekt. Elke 1e vrijdag van de maand! Entree leden: €2,50 niet-leden: €3,50 Discozwemmen

Slide 14: 

Vrij zwemmen Als extra service kunt u als abonnementhouder gebruik maken van het zwembad, mits daar geen lessen gegeven worden.

Slide 15: 

Judo Op een respectvolle manier stoeien en tegelijkertijd spelenderwijs de technieken van het judo onder de knie krijgen. Judo is hetzelfde als ballet; alleen is er geen muziek, geen choreografie en de dansers halen elkaar neer.

Slide 16: 

Judo voor volwassenen Iedere dinsdag van 20.00 tot 21.00

Slide 17: 

Uitslagen

Slide 18: 

Kinderfeestje Kinderfeestje vieren? Het kan bij Sport inn! Je kan kiezen tussen een judokinderfeestje of een disco-zwemfeestje.

Slide 19: 

Jiu-jitsu Jiu-jitsu is een eeuwenoude zelfverdedigingskunst, die heden ten dagen nog steeds toepasbaar is. Je leert jezelf verdedigen, maar hebt respect voor je tegenstander.

Slide 20: 

Kimd’rdagverblijf Kimd’rdagverblijf is een professioneel kinderdagverblijf. Dat wil zeggen, goedgekeurd door de GGD. Ook voor opvang tijdens het sporten.

Slide 21: 

Agenda

Slide 22: 

Wist je dat? Wist je dat…? - Sport inn elke zondag open is van 10:00 tot 13:00? - Er nieuwe consumpties in de kantine te krijgen zijn zoals chips of een broodje frikadel? - Buitenschoenen in de fitness verboden zijn? - Sport inn beschikt over een infrarood sauna? - Er privézwemlessen gepland kunnen worden op zondag?

Slide 23: 

de Sport inn courant Discozwemmen EINDHOVEN – De eerstvolgende disco in het water belooft weer gezellig te worden. Op 6 maart om 19:30 zal het dak er weer afgaan. Nieuwe danszaal een feit EINDHOVEN – De nieuwe danszaal is een feit: op de bovenverdieping van het Sport inn gebouw kan er weer volop gesport worden. De nieuwe danszaal biedt de mogelijkheid om sporten als tai bo, aerobics of bodygym te doen. Maar niet alleen de sporten van Sport inn worden er beoefend, de danszaal dient tevens als trainingsplek voor het Israëlische zelfverdedigingssysteem Krav Maga. Verder wordt ook de kunst van het buikdansen beoefend in deze zaal.

authorStream Live Help