2012_και_η_κρίση

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Αντί Ευχών φέτος, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια για την Κρίση....

PowerPoint Presentation:

Όλα ξεκίνησαν όταν η Frau Angela ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Οικονομία... ‘’ Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα ! ’’ Σαπφώ Νοταρά στο «Αχ αυτή η γυναίκα μου» (1967)

PowerPoint Presentation:

Ο Έλληνας Little Prince κατάλαβε.... ‘’Μας αγαπάνε οι Γ ε ρ μ α ν ο ί . Σαν φίλοι ήρθανε’’. Δήμος Σταρένιος στο «Η Χαραυγή της Νίκης» (1971)

PowerPoint Presentation:

... Ενώ η Μαμά (Πατρίδα) του τον προειδοποιούσε ότι... ‘’Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. Να μου το θυμηθείς… αν δεν σε κάνει φλώρο, εμένα να μην με λένε Μεμά!’’ Γιάννης Βογιατζής στις «Θαλασσιές Χάντρες» (1967)

PowerPoint Presentation:

Την ίδια ώρα η Τρόικα καλούσε τις Ελληνικές Αρχές να λάβουν μέτρα.... ‘’Βαγγέλη...’’ Χρόνης Εξαρχάκος στο «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» (1971)

PowerPoint Presentation:

... Και εκείνες με την παροιμιώδη ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα τους περιέγραφαν τον Προϋπολογισμό ... ‘’Ήταν ψηλός, μετρίου αναστήματος, παχουλός πολύ... προς το αδύνατο, με μια μουστακάρα... να έτσι δα, ένα μουστακάκι...’’ Ντίνος Ηλιόπουλος στο «Ζητείται Ψεύτης» (1961)

PowerPoint Presentation:

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Θείος Bar r ack με την Hil la rie αγωνιούσαν και συμπαραστέκονταν... ’’Η ανιψιά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένες γι΄ αυτό που συνέβη, κύριε. Είμαστε very very... πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένες!’’ Γεωργία Βασιλειάδου στη «Θεία από το Σικάγο» (1957)

PowerPoint Presentation:

...τη στιγμή που στη Γα λλ ία ο Le Petit Nicholas περιέγραφε στην Carla τη συζήτηση του με τη Frau Angela . .. ’’Ναι! Της είπα όσα με είπες, αλλά με είπε χαλβά και πολλά στενοχωρήθηκα... Μαμά, άκου, να με κάνεις κιοφτέδες, πολλούς κιοφτέδες... και κομματάκι χαλβά...’’ Κώστας Βουτσάς στη «Νύχτα Γάμου» (1967)

PowerPoint Presentation:

Όσο για τις Αγορές, αυτές ακόνιζαν τα νύχια τους ... ‘’Πολλά τα λεφτά, Άρη.’’ Σπύρος Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο στη «Λόλα» (1964)

PowerPoint Presentation:

... Και απέμεινε ο Έλληνας Φορολογούμενος να προσπαθεί να σωθεί... ’’Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!’’ Νίκος Κούρκουλος στο «Ορατότης Μηδέν» (1970)

PowerPoint Presentation:

Με την ελπίδα ότι χαμογελάσατε, σας εύχομαι Υγεία, Ψυχραιμία, Θάρρος και Υπομονή. Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!