CURS 2011-2012

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

CURS 2011-2012

Slide 2:

PROJECTE D’ESCOLA RURAL Organització Projectes educatius Objectius

Slide 3:

ORGANITZACIÓ Agrupació cíclica. Plantilla docent, professionals del centre, equip de monitors. Sisena hora a Primària. Projectes pedagògics d’escola i de ZER. Reforços i desdoblaments per atendre la diversitat .

Slide 4:

ORGANITZACIÓ

Slide 5:

PROJECTES EDUCATIUS Foment de la lectura i l’escriptura: * ESPAIS DE LECTURA DINS L’HORARI * PADRINS DE LECTURA * BIBLIOTECA * LLIBRETA D’ESCRIPTURA 2. Millora en la llengua castellana : * PROJECTE INTERDISCIPLINAR : EDUCACIÓN FÍSICA A PRIMÀRIA 3. Millora en la llengua anglesa : * PROJECTE INTERDISCIPLINAR: ARTS & CRAFTS 4. Escola Verda amb residu zero i Menjars Saludables : * TREBALL DE L’HORT 5. Digitalització de les aules: * PROJECTE TIC A PRIMÀRIA 6. Projecte de menjador nou.

Slide 6:

PROJECTES EDUCATIUS

Slide 7:

OBJECTIUS La millora en els resultats de les competències bàsiques a final de Primària. Desenvolupar i valorar la Cultura de l’Esforç i el respecte vers els altres. Estimular a l màxim les capacitats dels nostres alumnes . Detectar els casos de Necessitats Educatives Especials el més aviat possible. Refoçar l’anglès i millorar l’expressió oral i escrita de la llengua castellana Utilitzar les TIC com a eina de treball. Educar per una societat més sostenible i respectuosa amb medi ambient Compartir amb les famílies l’adquisió d’hàbits saludables Incentivar la relació entre família i escola

Slide 8:

FAMÍLIA EDUCACIÓ ESCOLA

authorStream Live Help