05 MARI el ball

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

EL BALL:

EL BALL

Slide2:

Els balls es poden ballar en parella, sols o en grup ? Hi han moltissims estils de ball , hi han en parella, sols o en grup , per exemple la salsa es fa en parella i el ballet normalment es fa sols o amb grup pero de vegades es balla en parella. Tambe hi han balls folklorics . De que parlaras avui de tots o de uns en concret ? Jo avui parlare de dos estils de ball en concret, seran Hip-Hop i Jazz que son els que m´agraden mes i que vaig a clases.

Slide3:

Que son els balls folklorics? Els balls folklorics son els balls tipics de algun lloc per exemple : la sardana es un ball folkloric de catalunya , la bharatanayta es un ball folkloric de l’India , les sevillanes es un ball folkloric d´andalucia , la salsa es un ball folkloric de cuba, i aixi moltisims mes.

Hip-Hop:

Hip-Hop Quan esv va inventar el Hip-Hop? El hip hop es va inventar a els anys 70 es a dir a 1970 a la ciutat de Nova York Quants estils hi han dintre del Hip-Hop? Dintre del Hip-Hop hian com uns 17 estils per exemple: popping locking breakdance i molts mes

Slide5:

Amb quins estils de musica es balla el Hip-Hop? El hip-hop es balla amb els seguents estils de música: Rap Jazz rap

Jazz :

Jazz Quins estils hi an dintre del Jazz? Dintre del jazz hi ha: Jazz modern Jazz clasic Jazz teatral Jazz funk A quin any es va inventar el Jazz? El jazz es mes antic que el Hip-Hop el Jazz es va inventar a els anys 50 es a dir a 1950 a estats units.

Slide7:

Amb quins estils de musica es balla el Jazz? El Jazz es balla amb els seguents estils de musica: pop

FI:

FI

Enllaços:

Enllaços Hip hop Ball https://youtu.be/cP1sws_dMFs musica https://youtu.be/NTWLNjxOdNc Jazz Ball Musica https://youtu.be/VbfpW0pbvaU?list=PLDcnymzs18LWrKzHmzrGH1JzLBqrHi3xQ https://youtu.be/lp-EO5I60KA?list=PLDcnymzs18LWrKzHmzrGH1JzLBqrHi3xQ