conte

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

EL DRAC QUE VA TORNAR BON FILLET:

EL DRAC QUE VA TORNAR BON FILLET Autors: fillets i filletes de la Classe dels follets. Escola Infantil Xipell Curs 2010-11

Slide 2:

Aquest conte ha estat elaborat amb il·lusió per tots els fillets i filletes de la nostra aula. A partir d’uns personatges triats en gran grup hem obert les portes a la imaginació, la fantasia, els diferents llenguatges (oral, escrit i plàstic) i mitjançant el treball cooperatiu hem aconseguit que aquest projecte es faci realitat. Aquí teniu la feina feta. Llegiu, mirau i disfrutau . Esperam que vos agradi!

Slide 3:

TEMPS ERA TEMPS EN UN POBLE DE FOLLETS HI HAVIA CASES COM A BOLETS. TAMBÉ HI HAVIA UN DRAC QUE VIVIA AL BOSC. ERA UN DRAC MOLT VERD, MOLT FORT I TREIA FOC PER LA BOCA. ELS FOLLETS EREN PETITONS, ALEGRES I TENIEN UN GORRO DE PUNTA AMB UN PICAROL. PERÒ ESTAVEN MOLT RETGIRATS I TENIEN POR PERQUÈ EL DRAC MALEIT VOLIA MENJAR-SE’LS.

Slide 5:

EL DRAC SORTIA DEL BOSC I VOLANT, VOLANT S’ATRACAVA A LES CASES DELS FOLLETS, ESTAVA MALEIT, S’ATRACAVA A LES FINESTRES ON ELS FOLLETS GUAITAVEN I LI DEIEN: - FORA DRAC! PERÒ EL DRAC ENCARA S’HI ATRACAVA MÉS I AMB EL FOC CREMAVA UN POC LES CASES. DESPRÉS VOLANT SE’N TORNAVA AL BOSC A DESCANSAR.

Slide 7:

QUAN TORNAVA AL BOSC ES TROBAVA AMB UN AMIC SEU QUE ERA EL PIRATA. ERA UN PIRATA GROS I PILLO I VIVIA AMB EL DRAC EN UNA CASA DERRUÏDA DEL BOSC. UN DIA EL DRAC VA AGAFAR UN FOLLET I EL VA DUR A CA SEVA PER MENJAR-SE’L.

Slide 9:

PERÒ A LA VORA DEL BOSC HI HAVIA UN RIU GROS, I A L’ALTRA BANDA DEL RIU HI HAVIA UN CASTELL ON HI VIVIA UN REI AMB LA SEVA FILLA, UNA PRINCESA MOLT GUAPA. EL REI VIGILAVA EL DRAC AMB UN TELESCOPI PERQUÈ NO S’ENDUGUÉS CAP FOLLET, I AQUELL DIA QUAN VA VEURE QUE EN DUIA UN, VA ANAR AMB EL CAVALL FINS A LA CASA DEL DRAC.

Slide 11:

EL REI TENIA UNA ESPASA I VOLIA MATAR EL DRAC, PERÒ EL DRAC TIRAVA MOLT DE FOC I NO EL PODIA ATURAR. EL REI SE’N VA ANAR A CORRENTS A CERCAR MENJAR PEL DRAC PERQUÈ NO ES MENGÉS EL FOLLET, PERÒ EL DRAC QUE TENIA MOLTA GANA EN VOLIA MÉS I EL REI NO EN TENIA MÉS. ARA EL DRAC ES VOLIA MENJAR EL REI.

Slide 13:

SA PRINCESA QUE HO VEIA TOT AMB EL TELESCOPI VA TELEFONAR AL CAVALLER PERQUÈ ANÉS A AJUDAR AL REI. EL CAVALLER VA AGAFAR EL CAVALL I CORRENTS VA ANAR A CERCAR AL REI. EL PIRATA QUAN VA VEURE ARRIBAR EL CAVALLER VA COMENÇAR A CÓRRER I VA FUGIR.

Slide 15:

EL CAVALLER ERA MOLT FORT I TENIA UNA ESPASA GROSSA QUE BRILLAVA MOLT. VA COMENÇAR A LLUITAR AMB EL DRAC, PERÒ EL DRAC ERA MÉS FORT I NO EL PODIA MATAR. VAN LLUITAR MOLTA ESTONA I EL CAVALLER COMENÇAVA A ESTAR CANSAT.

Slide 17:

LA PRINCESA QUE VA VEURE QUE EL CAVALLER ESTAVA CANSAT VA DIR “ABRACADABRA” I VA APARÈIXER LA FADA QUE ERA UNA AMIGA SEVA. – QUÈ PASSA PRINCESA? – VA DIR LA FADA. – FER MÀGIA PERQUÈ EL DRAC TORNI MÉS FLUIX I EL CAVALLER EL PUGUI MATAR- VA DIR LA PRINCESA. – JO TENC UNA ALTRA IDEA! EL PUC CONVERTIR EN UN DRAC BON FILLET PERQUÈ PUGUI DONAR BESADES I ABRAÇADES ALS FOLLETS- VA DIR LA FADA.

Slide 19:

AIXÍ LA FADA I LA PRINCESA VAN BAIXAR DEL CASTELL I VAN ANAR FINS LA CASA DEL DRAC, PASSANT EL RIU AMB UNA BARCA. QUAN SÓN A LA CASA LA FADA DIU AMB LA VARETA MÀGICA: “ABRACADABRA PATA DE CABRA, QUE EL DRAC ES CONVERTEIXI EN BON FILLET”.

Slide 21:

I EL DRAC ES VA CONVERTIR EN BON FILLET I A PARTIR D’AQUELL DIA VA AJUDAR ALS FOLLETS I ELS DUA VOLANT DAMUNT LA SEVA ESQUENA. ELS FOLLETS JA NO TENIEN POR I ESTAVEN MOLT CONTENTS I PER CELEBRAR-HO VAN FER UNA FESTA I VAN NEDAR TOTS JUNTS A LA PISCINA: ELS FOLLETS, EL DRAC, LA PRINCESA, LA FADA, EL REI, EL CAVALLER I EL PIRATA QUE VA TORNAR I JA ERA BON FILLET.

Slide 23:

I CONTE CONTAT, CONTE ACABAT.