Cumpăra Glivec 100mg - Preț Glivec 100mg medicament-converted

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Poți să cumperi de la noi la prețul producătorului , direct din India de la fabrica companiei fără intermediari.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

GLIVEC 100MG Profilul medicamentului Glivec 100 mg conține o componentă activă Imatinib mesilat care are activitate anti-neoplastică împotriva celulelor tumorale. Glivec 100 mg este un produs fabricat de Novartis ingredientul său activ este un compus aprobat de FDA care este utilizat pentru tratarea unor etape distincte ale leucemiei mielogene afiliate la cromozomul Philadelphia prin interzicerea creșterii celulare atipice În general Glivec 100 mg este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală este prescris pentru pacienți numai de oncolog în funcție de greutatea pacienților. Prescrierea informațiilor privind Glivec 100 mg Utilizarea comprimatului Glivec variază atât la adulți cât și la pediatrie Glivec 100 mg este implicat în tratamentul La începutul leucemiei mieloide cronice pozitive din Philadelphia În sindromul hiperesinofilic sau leucemia cronică esinofilică Folosit ca terapie de sprijin a GIST În Leucemia limfoblastică acută pozitivă din Philadelphia În protuberanții dermatofibrosarcomului În tumorile stromale gastrointestinale cKit pozitive GIST În bolile mielodisplazice sau mieloproliferative În mastocitoza sistemică agresivă În leucemia mieloidă mieloidă cronică din Philadelphia în România o Criză de explozie fază accelerată sau o Stadiu cronic în timp ce după terapia cu interferon alfa.

slide 2:

Mecanismul de Glivec 100 mg Glivec comprimatele de 100 mg conțin 100 mg de imatinib mesilat care implică activitate inhibitoare a tirozin kinazei împotriva celulelor tumorale. Glivec comprimate de 100 mg eliberează activitate antagonistă împotriva tirozin kinazei Bcr-Abl la niveluri in-vivo in vitro și celular. Tabletele Glivec interzic asamblarea celulelor tumorale și stabilesc apoptoza în linia celulară pozitivă Bcr- Abl în combinație cu celule leucemice noi din leucemia cronică mieloidă cronică Philadelphia și pacienții cu leucemie acută limfoblastică. Tableta Glivec constrânge evoluția celulelor tumorale ale celulelor mieloide murine transfectate Bcr-Abl incluzând liniile pozitive Bcr-Abl la pacienții cu leucemie mieloidă cronică în stadiul de criză blastică. Când să luați comprimatul Glivec 100 mg Glivec comprimatele de 100 mg trebuie administrate cu alimente și cu un pahar mare de apă. Doza de comprimate Glivec 100 mg este administrată de obicei în doză unică sau alternativ. Administrarea comprimatelor Glivec nu este recomandată de obicei sub vârsta de 2 ani. Sarcina și alăptarea Categoria de sarcină a tabletei Glivec este D Tableta Glivec 100 mg nu trebuie recomandată în timpul sarcinii. Teratogenitatea apare la pacienții cărora li se administrează comprimatul Glivec Nu este recomandată alăptarea Copii și adolescenți: Întârzierea creșterii are loc la copiii care primesc Glivec. Depozitare și manipulare Glivec comprimate de 100 mg comprimate trebuie păstrate la 25°C 77°F permisă între 15 ° C și 30 ° C. Containerul trebuie să fie ferit de căldură umiditate și lumină. Termenul de valabilitate al mesilatului de imatinib este de 2 ani.

slide 3:

Pierderea dozei Glivec comprimate de 100 mg este utilizat sub îndrumarea medicului oncolog Glivec comprimate de 100 mg este un medicament chimic nu ar trebui să fie utilizat ca auto- medicamente. Dacă pacienții nu reușesc să ia comprimatul Glivec trebuie să se consulte cu oncologul și să ia doza în timp cât mai curând posibil. Pe de altă parte doza ratată trebuie evitată și urmează programul regulat de dozare.