Cumpăra Glivec 100mg - Preț Glivec 100mg medicament

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Poți să cumperi de la noi la prețul producătorului , direct din India de la fabrica companiei fără intermediari.

Comments

Presentation Transcript

MILLION HEALTH PHARMACEUTICALS:

MILLION HEALTH PHARMACEUTICALS nu va renunța la medicamente eliberate fără prescripție medicală fără o rețetă valabilă de la un medic autorizat.

IMATINIB:

IMATINIB Glivec 100mg

DROGUL PROFILE:

DROGUL PROFILE Glivec 100 mg conține o componentă activă Imatinib mesilat, care are activitate anti-neoplastică împotriva celulelor tumorale. Glivec 100 mg este un produs fabricat de Novartis; ingredientul său activ este un compus aprobat de FDA, care este utilizat pentru tratarea unor etape distincte ale leucemiei mielogene afiliate la cromozomul Philadelphia prin interzicerea creșterii celulare atipice . În general, Glivec 100 mg este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală, este prescris pentru pacienți numai de oncolog în funcție de greutatea pacienților. Prescrierea informațiilor privind Glivec 100 mg Glivec 100 mg este implicat în tratamentul ; La începutul leucemiei mieloide cronice pozitive din Philadelphia , În sindromul hiperesinofilic sau leucemia cronică esinofilică , Folosit ca terapie de sprijin a GIST , În Leucemia limfoblastică acută pozitivă din Philadelphia , În protuberanții dermatofibrosarcomului , În tumorile stromale gastrointestinale cKit pozitive (GIST) , În bolile mielodisplazice sau mieloproliferative , În mastocitoza sistemică agresivă În leucemia mieloidă mieloidă cronică din Philadelphia în România .

Mecanismul de Glivec 100 mg:

Mecanismul de Glivec 100 mg Glivec comprimatele de 100 mg conțin 100 mg de imatinib mesilat, care implică activitate inhibitoare a tirozin kinazei împotriva celulelor tumorale. Glivec comprimate de 100 mg eliberează activitate antagonistă împotriva tirozin kinazei Bcr-Abl la niveluri in-vivo, in vitro și celular. Tabletele Glivec interzic asamblarea celulelor tumorale și stabilesc apoptoza în linia celulară pozitivă Bcr-Abl în combinație cu celule leucemice noi din leucemia cronică mieloidă cronică Philadelphia și pacienții cu leucemie acută limfoblastică. Când să luați comprimatul Glivec 1 00 mg Glivec comprimatele de 100 mg trebuie administrate cu alimente și cu un pahar mare de apă Doza de comprimate Glivec 100 mg este administrată de obicei în doză unică sau alternativ. Administrarea comprimatelor Glivec nu este recomandată, de obicei, sub vârsta de 2 ani.

Slide 5:

Depozitare și manipulare Glivec comprimate de 100 mg comprimate trebuie păstrate la 25°C (77°F); permisă între 15 ° C și 30 ° C. Containerul trebuie să fie ferit de căldură, umiditate și lumină . Termenul de valabilitate al mesilatului de imatinib este de 2 ani. Sarcina și alăptarea Categoria de sarcină a tabletei Glivec este D : Tableta Glivec 100 mg nu trebuie recomandată în timpul sarcinii. Teratogenitatea apare la pacienții cărora li se administrează comprimatul Glivec Nu este recomandată alăptarea . Copii și adolescenți: Întârzierea creșterii are loc la copiii care primesc Glivec. Pierderea dozei Glivec comprimate de 100 mg este utilizat sub îndrumarea medicului (oncolog) Glivec comprimate de 100 mg este un medicament chimic; nu ar trebui să fie utilizat ca auto-medicamente.

CONTACTEAZA-NE:

CONTACTEAZA-NE APEL +91(994)047-29-02 E-MAIL [email protected] ADRESA Partea A Primul etaj , Old.No . 131, New.No.50, Strada Pedariyar Koil , Seven Wells, Chennai-600001, India NE VIZITAȚI http://dailygenerics.com/