Ermal Mamaqi

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

NimiTV ka kënaqësinë të paraqes para jush teknologjinë më moderne që sjell programet dhe kanalet live nga të gjitha pjesët e botës. Set-Top-Boxi i NimiTV mundëson që programet të mund të shikohen në formatin standard dhe atë HD.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

1000+ KANALE NGA E GJITHË BOTA

ABOUT US:

ABOUT US NimiTV ka kënaqësinë të paraqes para jush teknologjinë më moderne që sjell programet dhe kanalet live nga të gjitha pjesët e botës . Set-Top- Boxi i NimiTV mundëson që programet të mund të shikohen në formatin standard dhe atë HD . Edhe nëse nuk keni qenë në shtëpi në kohën kur është shfaqur seria juaj më e dashur apo lajmet , filmat apo show i juaj i preferuar , ju mund ti shikoni ato duke e kthyer kohën dhe duke zgjedhur cilin program dëshironi ta shikoni kurdo që ju të gjeni kohë gjatë javës . Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën .

“TIPARET E PLATFORMËS” :

“TIPARET E PLATFORMËS” Mbi 1000+ kanale televizive në gjuhë të ndryshme . Parapagesë-paguaj për muaj . Një çmim gjithpërfshirës . Pa kontratë vjetore . Pa pagesë për ndërpreje të parakohshme . Pa shikim të kreditit Mundësi të pakufizuar të internetit në TV

KONTAK NE:

KONTAK NE Address: Office 3 Unit R1 Penfold Trading Estate Watford WD24 4YY United Kingdom Email: [email protected] Website: https://nimitv.com/

authorStream Live Help