Hoe krijg ik een snelle gids met Norton-ondersteuning voor het verwijd

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Als u een webgebruiker bent, moet u een antivirus op uw pc hebben, omdat getalenteerde experts hebben vastgesteld dat Norton de beste antivirus is die zekerheid biedt tegen de webrisico's. Als u het van uw pc wilt verwijderen, volgt hier een complete gids en een tweede keuze is dat u hulp kunt nemen bijNorton-ondersteuning.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Hoe krijg ik een snelle gids met Norton- ondersteuning voor het verwijderen van antivirusprogrammas

slide 2:

Als u een webgebruiker bent moet u een antivirus op uw pc hebben omdat getalenteerde experts hebben vastgesteld dat Norton de beste antivirus is die zekerheid biedt tegen de webrisicos. Als u het van uw pc wilt verwijderen volgt hier een complete gids en een tweede keuze is dat u hulp kunt nemen bij Norton-ondersteuning. We moeten beginnen met het verwijderingsproces als u een gebruiker bent van Windows XP of Windows 7 het is eenvoudig om Norton antivirus van uw pc te verwijderen met behulp van het help / evacuatieproces om het programma te verwijderen.

slide 3:

Tik om te beginnen uiterst links op uw taakbalk op en ga naar het configuratiescherm en daarna denkt het aan een nieuw venster waarmee u programmas kunt installeren of evacueren. Je moet enige tijd wachten tot een punt het vult de programmalijst en het kan mogelijk zijn dat het korte tijd kost omdat het afhangt wat voor soort programmas je op je pc hebt gezet. Op het moment dat er een lijst in het venster verschijnt kunt u deze in de linkerbovenhoek van het venster bekijken en kunt u Norton in deze lijst ontdekken. Wanneer u het daar vindt moet u op dat moment op de knop Verwijderen tikken of u kunt naar het Norton- ondersteuningsnummer gaan.

slide 4:

Het duurt een paar minuten tot het moment dat het geïnstalleerde bestanden van uw pc verwijdert. Er is nog een eenvoudige methode om het van uw pc te verwijderen met een kant-en-klaar alternatief ingebouwd met Norton-programmering. Het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te zoeken. Hiervoor moet je eerst links op de werkbalk tikken en daarna naar alle programmas gaan. Daar krijg je een lijst met programmas die je op je pc hebt geïnstalleerd en daar vind je het en je moet daarop tikken waar je de juiste reparatie of afhaalkeuze krijgt.

slide 5:

Je moet op een kant-en-klare keuze tikken en daarna krijg je volledige verwijdering. Een volledige verwijdering verwijdert alles wat met een programma is verbonden. Wanneer een programmaprocedure is voltooid klikt u op OK. Start de pc opnieuw op als u klaar bent en u kunt een ander programma of het meest recente formulier van Norton installeren. Wat meer is als u enige vorm van ongemak ondervindt kunt u contact opnemen met Norton-ondersteuning.

slide 6:

Dank je Neem contact op +32 25885504 SOURCE