HOE ACTIVERINGSFOUTEN VAN NORTON-ANTIVIRUS TE REPAREREN

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Norton is zo'n toonaangevende antivirus-applicatie die wereldwijd wordt gebruikt en dit is een betrouwbare beveiligingsapplicatie waarop u kunt vertrouwen. U krijgt de volledige online en offline beveiligingsfuncties en biedt gebruikers ook functies voor ouderlijk toezicht die nuttig zijn voor de ouders. Vaak proberen nieuwe klanten deze applicatie op hun pc te installeren en kunnen ze deze software niet installeren en activeren. Omdat ze niet technisch onderlegd zijn en geen werkelijke oorzaak achter deze situatie kunnen vinden; daarom moet dit keer contact worden opgenomen met het Norton-ondersteuningsteam.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

HOE ACTIVERINGSFOUTEN VAN NORTON-ANTIVIRUS TE REPAREREN?

Slide2:

Norton is zo'n toonaangevende antivirus-applicatie die wereldwijd wordt gebruikt en dit is een betrouwbare beveiligingsapplicatie waarop u kunt vertrouwen. U krijgt de volledige online en offline beveiligingsfuncties en biedt gebruikers ook functies voor ouderlijk toezicht die nuttig zijn voor de ouders. Vaak proberen nieuwe klanten deze applicatie op hun pc te installeren en kunnen ze deze software niet installeren en activeren. Omdat ze niet technisch onderlegd zijn en geen werkelijke oorzaak achter deze situatie kunnen vinden; daarom moet dit keer contact worden opgenomen met het  Norton-ondersteuningsteam .

Slide3:

WAT KUNNEN DE REDENEN ZIJN ACHTER DE ACTIVERINGSFOUTEN? Er kunnen een aantal redenen zijn wanneer gebruikers dit probleem tegenkomen; ten eerste is uw pc niet compatibel met deze toepassing. Ten tweede, productcode fout waardoor u deze niet kunt activeren en ten derde kan er een fout worden weergegeven dat de productcode is gebruikt. Ten vierde, vanwege een trage internetverbinding; het proces wordt gestopt of de pc loopt vast of er is een technisch probleem aan uw kant. Om deze situatie op te lossen, moet u het  Norton-ondersteuningsnummer   bellen. U kunt dit installatieproces leren door het hulplijnnummer in te voeren en u moet dezelfde stappen volgen die door het ondersteuningsteam worden aangeboden.

Slide4:

IS HET NUTTIG OM IN CONTACT TE KOMEN MET NORTON-EXPERTS? Ja, het is een verstandige optie wanneer u contact opneemt met het technische team, omdat er een garantie is voor betrouwbare en zekere shotoplossingen van het team. Het zijn gekwalificeerde professionals die consistent werken en jarenlange ervaring in deze arena hebben en ze nemen nauwelijks enkele momenten om een foutcode op te lossen. Gebruikers kunnen het  Norton -ondersteuningsnummer  bij de hand houden, zodat een eenvoudige verbinding met het team eenvoudig wordt. Gebruikers kunnen op elk moment contact opnemen met hun team. Technische storingen hebben nu de oplossing en niet alleen technische, zelfs niet-technische fouten kunnen met zijn experts worden opgelost. Raak niet in paniek, slechts één telefoontje kan u van technische problemen bevrijden.

Slide5:

D ank je Neem contact op +32 25885504 SOURCE