Hoe te controleren of Norton niet werkt

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Er kunnen verschillende redenen zijn voor uw Norton-antivirus of Norton-beveiliging kan stoppen met werken en dit kan echt ongemak veroorzaken voor de gebruikers ervan.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Hoe te controleren of Norton niet werkt?

Slide2:

Er kunnen verschillende redenen zijn voor uw Norton-antivirus of Norton-beveiliging kan stoppen met werken en dit kan echt ongemak veroorzaken voor de gebruikers ervan. Mensen bezoeken meestal hun Norton-product en komen erachter dat het niet reageert of niet werkt.

Slide3:

Het zal u niet alleen dwingen na te denken over wat er met uw Norton-product is gebeurd en hoe u het nu kunt herstellen. Aangezien er in elke technische software duidelijke problemen kunnen voorkomen, kan Norton dit ook onder ogen zien, maar er zijn oplossingen voor die uw problemen onmiddellijk kunnen oplossen.

Slide4:

Het is mogelijk dat er problemen zijn met uw Norton-product omdat het niet correct is geïnstalleerd en niet is geconfigureerd door een technicus. Het kan ook stoppen met werken als er andere antivirussoftware op uw computer is geïnstalleerd, omdat beide beveiligingsprogramma's niet goed kunnen werken en met elkaar kunnen botsen.

Slide5:

Er kunnen verschillende andere redenen zijn waardoor het Norton-product niet meer werkt op uw computer, dit kan zijn omdat u een verouderde versie van Norton-antivirus heeft of misschien is er een andere storing in uw systeem.

Slide6:

U hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken als Norton op de computer werkt of wordt geopend. Het enige dat u hoeft te doen, is enkele stappen van Norton-ondersteuning volgen die u helpen deze problemen op te lossen en Norton opnieuw op te voeren.

Slide7:

1. De eerste methode om deze problemen direct op te lossen, is door uw Norton-software bij te werken naar de nieuwste versie. Ga eenvoudigweg naar Norton Antivirus en selecteer Beveiliging en ga vervolgens naar Live Update.

Slide8:

2. Er is een andere methode die Norton Power Eraser wordt genoemd. Dit is een hulpmiddel om eventuele storingen met Norton Security binnen een bepaalde tijd te scannen en op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is Norton Power Eraser downloaden van Norton Antivirus Support en het openen om de toepassing te starten. Scan en start de computer opnieuw op om Norton Antivirus verder te openen. 3. Als het programma nog steeds niet werkt, kunt u het opnieuw installeren voor een betere compatibiliteit.

Slide9:

4. Dit is een veel voorkomende reden waardoor Norton niet meer werkt en het probleem is dat er een ander antivirusprogramma op de computer aanwezig is. U moet de andere of een andere antivirus op uw computer verwijderen voor een betere werking van Norton-beveiliging.

Slide10:

Na het volgen van deze stappen, wat de fout ook is, zal uw Norton-beveiliging goed werken. Voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen met  Norton-ondersteuningsnummer  24 * 7.

Slide11:

D ank je Neem contact op +32 25885504 SOURCE