Hoe voordelige hulp blijkt beter met Norton-ondersteuning

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Hoe voordelige hulp blijkt beter met Norton-ondersteuning?

Slide2:

Is het juist om te zeggen dat u ondersteuning voor Norton zoekt? Krijg premium-specifieke hulp voor Norton bij online experts, kies gewoon het  Norton-ondersteuningsnummer . Dit is een antivirusprogramma dat beschikbaar is voor Microsoft Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen en het is een van de standaarden en veel gebruikte programmering. Het komt in verschillende talen en is geschikt voor 100% verdwijning van infecties.

Slide3:

Het biedt volledige bescherming tegen virussen voor elke pc die in elk deel van de wereld is georganiseerd. Het maakt kantoren en thuisklanten en het bedrijfsleven veilig. Tijdens het presenteren of gebruiken van deze antivirus kunt u een aantal problemen tegenkomen, zoals een installatiefout, controllerprobleem, compatibiliteitsprobleem en eigenlijk meer.

Slide4:

Om uw pc te beschermen tegen virussen, ontvlechting, vitale gegevens zoals financiële gegevens, wachtwoorden en e-mails, relationele associatieprofielen, enzovoort. Dienovereenkomstig is een antivirus de primaire oplossing. De groep specialisten biedt 24 uur per dag  Norton-ondersteuning  en al uw fouten met betrekking tot de pc.

Slide5:

De experts geven alle antivirushulp en men kan 24x7 / 365 profiteren van de beste en ervaren experts. Ze bieden hulp via online chats, sessies op afstand, e-mails en telefoontjes. Alle acties op uw pc en externe sessie worden na uw goedkeuring uitgevoerd.

Slide6:

Om uw pc perfect te laten werken, nemen de specialisten de volgende maatregelen : • Volledige diagnose om bij de essentiële bron te komen. • Verwijdering van bedreigingen en virussen. • Mogelijke bedreigingen oplossen om toekomstige virussen te voorkomen. • Computerwisseling. • Fouten te wijten aan deze applicatie. •Verwijderen van prullenbakaccounts, registerproblemen oplossen.

Slide7:

ANTIVIRUS PROBLEEM? Voor snelle en praktische resultaten belt u het ondersteuningsnummer van Norton De specialisten geven de klant de volledige bevestiging van lovenswaardige diensten; aan het einde van elke oproep geeft de expert referentienummer / zaaknummer voor toekomstige verbinding.

Slide8:

Ze bieden ook antivirusondersteuning voor alle problemen die u ondervindt met Norton-antivirus tijdens het gebruik of de installatie. Neem voor een voorspelbaar onderzoek en verschillende methoden  contact op met Norton-ondersteuning .

Slide9:

D ank je Neem contact op +32 25885504 SOURCE