PROJECTES EDUCATIUS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Escola Subirats

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 


Slide 2: 

PROJECTE D’ESCOLA RURAL Organització Projectes educatius Objectius

Slide 3: 

ORGANITZACIÓ Agrupació cíclica. Plantilla docent, professionals del centre, equip de monitors. Sisena hora a Primària. Projectes pedagògics d’escola i de ZER. Reforços i desdoblaments per atendre la diversitat.

Slide 4: 

ORGANITZACIÓ

Slide 5: 

PROJECTES EDUCATIUS Foment de la lectura i l’escriptura: * ESPAIS DE LECTURA DINS L’HORARI * PADRINS DE LECTURA * BIBLIOTECA * LLIBRETA D’ESCRIPTURA 2. Millora en la llengua castellana: * PROJECTE INTERDISCIPLINAR : EDUCACIÓN FÍSICA A PRIMÀRIA 3. Millora en la llengua anglesa: * PROJECTE INTERDISCIPLINAR: ARTS & CRAFTS 4. Escola Verda amb residu zero i Menjars Saludables: * TREBALL DE L’HORT 5. Digitalització de les aules: * PROJECTE TIC A PRIMÀRIA 6. Projecte de menjador nou.

Slide 6: 

PROJECTES EDUCATIUS

Slide 7: 

OBJECTIUS La millora en els resultats de les competències bàsiques a final de Primària. Desenvolupar i valorar la Cultura de l’Esforç i el respecte vers els altres. Estimular al màxim les capacitats dels nostres alumnes. Detectar els casos de Necessitats Educatives Especials el més aviat possible. Refoçar l’anglès i millorar l’expressió oral i escrita de la llengua castellana Utilitzar les TIC com a eina de treball. Educar per una societat més sostenible i respectuosa amb medi ambient Compartir amb les famílies l’adquisió d’hàbits saludables  Incentivar la relació entre família i escola

Slide 8: 

FAMÍLIA

authorStream Live Help