projecte volcans1.pp

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

PROJECTE DELS VOLCANS

ÍNDEX:

ÍNDEX - Què és un volcà? - Com es forma un volcà. - Les parts d’un volcà. - Quin tipus de volcans hi ha. - On es troba el volcà més gran de la galàxia. - Fins a quina distància pot arribar la lava? - A quants graus centígrads està la lava? - Quins volcans actius actius hi ha a la terra. - Tipus d’erupcions. - Quants volcans hi ha actualment al món? - Quants volcans hi ha a Espanya? - Quin és el volcà més gran d’Espanya? - Diferents volcans del món - Diferents volcans de Diferents volcans de l’univers

Què és un volcà?:

Què és un volcà? Un volcà és una esquerda a la superfície de la terra. La muntanya es forma amb la lava seca que deixa anar el volcà quan no està amb erupció.

Com es forma un volcà.:

Com es forma un volcà. Els volcans es formen quan el material calent del seu interior accent i derrama sobre la terra .

Parts d’un volcà:

Parts d’un volcà 1-Xemeneia 2-Con volcànic 3-Cambra magmàtica 4-Cràter 5-Focus 6-Boca volcànica

Tipus de volcans:

Tipus de volcans Volcans actius Volcans adormits Volcans extingits... N’hi ha més de cinc cents.

On es troba el volcà mes gran de la galàxia?:

On es troba el volcà mes gran de la galàxia? A Mart:un planeta petit de color vermell i es diu que alguna vegada hi ha pogut haver vida.

Fins a quina distància pot arribar la lava?:

Fins a quina distància pot arribar la lava? Si l’erupció es més forta por arribar més lluny i si es més fluixa no arribarà tant lluny.

A quants graus centígrads està la lava?:

A quants graus centígrads està la lava? La lava esta entre 700º C i 1.200ºC a diferencia del magma que refreda lentament la lava a grans profunditats del volcà.

Quins volcans actius hi ha a la terra?:

Quins volcans actius hi ha a la terra? Els volcans actius són aquells que entren en activitat eructiva i aquests volcans són: - Pacaya. - Etna. - Eyjafjalla. - Mont fuji Etc.

Tipus d’erupcións.:

Tipus d’erupcións. - Erupció efusiva - Erupció estromboliana - Erupció explosiva - Erupció hawaiana - Erupció límnica - Erupció peleana - Erupció pliniana - Erupció subglacial - Erupció vulcaniana

Quants hi ha actualment al món?:

Quants hi ha actualment al món? A la Terra hi ha actualment més de 1.000 volcans. Uns d’ells són: El Teide, l’Etna, Tauhara, Mount Tarawera...

Quants volcans hi ha a Espanya?:

Quants volcans hi ha a Espanya? AQUÍ HI HA ALGUNS DELS VOLCANS D’ESPANYA. Una Lanzarote Un a Fuerteaventura Tres a Gran Canaria Un a Tenerife Un a la Gomera Un a la Palma I un al Hierro Aquets son els de les illes d’Espanya.

Quin és el volcà més gran d’Espanya?:

Quin és el volcà més gran d’Espanya? El volcà més gran d’Espanya és el Teide amb una alçada de 3.810

Difrerents volcans del món.:

Difrerents volcans del món. Teide Etna Anak Krakatoa Monte Vesuvio

Diferents volcans de l’univers:

Diferents volcans de l’univers Tvashtar Mont Olimp

Slide 17:

FET PER: ARNAU P. ARNAU F. AITOR I AHARON Ara us ensenyarem la erupció d’un volcà de bicarbonat com aquest de les fotos que hem fet nosaltres.

authorStream Live Help