treballl irina i joana

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Província Gironina Irina Pérez Reina I Joana Boix Roca CATALUNYA

ÍNDEX:

ÍNDEX Portada diapositiva 1 Índex diapositiva 2 On esta situada diapositiva 3 Els tres sectors econòmics diapositiva 4 Les comarques diapositiva 5 El turisme de sol i platja diapositiva 6 El turisme esportiu... diapositiva 7 El turisme rural diapositiva 8 El turisme cultural diapositiva 9 Els transports diapositiva 10 El transport terrestre diapositiva 11 El transport marítim diapositiva 12 El transport aeri diapositiva 13 Buscat a: diapositiva 14

On esta situada?:

On esta situada? Esta situada al nord est de Catalunya.

ELS TRES SECTORS ECONÒMICS.:

ELS TRES SECTORS ECONÒMICS. El riu Ter es l’ajuda de la part tèxtil, i ramaderia porcina. La zona combina els tres sectors econòmics de manera equilibrada.

LES COMARQUES:

LES COMARQUES A dins la província gironina hi ha set comarques: el Pla de l’Estany, el Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà , el Ripollès, la Selva i la Garrotxa.

EL TURISME DE SOL I PLATJA:

EL TURISME DE SOL I PLATJA El turisme de sol i platja, es concentra a les poblacions més costaneres. Empuriabrava, Empúries , L’ Escala i Roses son alguns exemples d’aquest turisme.

El turisme esportiu i de muntanya:

El turisme esportiu i de muntanya El turisme esportiu i de muntanya combina l’exercici físic amb el medi natural. Es practica a poblacions amb ports esportius i a les comarques de muntanya.

El turisme rural:

El turisme rural El turisme rural permet conèixer la vida de pagès tot fent unes relaxades vacances en contacte amb la natura. Es dóna a les comarques d’interior i de muntanya.

El turisme cultural:

El turisme cultural El turisme cultural el protagonitzen turistes que s’interessen per l’art i la història, els costums, la gastronomia, les festes populars, etc. Dels llocs visitats.

ELS TRANSPORTS:

ELS TRANSPORTS El transport i les comunicacions son fonamentals a l’hora de traslladar persones i mercaderies d’un lloc a un altre. HI HA DIFERENTS TIPUS DE TRANSPORT:

EL TRANSPOR TERRESTRE:

EL TRANSPOR TERRESTRE En el transport terrestre hi ha: -Les carreteres, les autovies, i les autopistes. - A Catalunya hi ha la xarxa ferroviària que esta dirigida per: RENFE i FGC.

EL TRANSPORT MARÍTIM:

EL TRANSPORT MARÍTIM S'utilitza sobretot per transportar mercaderies. Te com a punt de partida i arribada els ports.

EL TRANSPORT AERI:

EL TRANSPORT AERI L’aeroport de Barcelona, al Prat del Llobregat, es el mes gran de Catalunya. Els aeroports de Girona, a Cassà de la Selva, i el de Reus han adquirit força importància.

DE ON ES LA INFORMACIO?:

DE ON ES LA INFORMACIO? Del llibre de socials

authorStream Live Help