volcans mb

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

VOLCANS ÀSIA, AMÈRICA, XINA, AUSTRALIA, I EUROPA:

VOLCANS ÀSIA, AMÈRICA, XINA, AUSTRALIA, I EUROPA

ÍNDEX:

ÍNDEX . Què és un volca? .Parts d’un volca .Volcans de Àsia .Volcans de Amèrica .Volcans de Xina .Volcans de Australia .Volcans de Europa

QUE ÉS UN VOLCÀ?:

QUE ÉS UN VOLCÀ?

PowerPoint Presentation:

Els volcans son una prova espectacular que demostren l’energia de la Terra. Un volcà és un forat en l'escorça de la Terra a través del qual surten a l'exterior roques foses, cendres, gasos i fragments de roca.

PARTS DE UN VOLCÀ:

PARTS DE UN VOLCÀ

PowerPoint Presentation:

Con volcànic

VOLCANS DE ÀSIA:

VOLCANS DE ÀSIA

PowerPoint Presentation:

ÀSIA

PowerPoint Presentation:

Krakatoa Monte fuji Koh-i-binalud Lago toba Àsia Indonèsia de Sumatra, trenta quilòmetres d’amplada i cent quilòmetres de llarg Krakatoa és una illa de tres cons volcànics situada a l’estret de Sonda, entre Java i Sumatra. Amb 3776m de altitud, és el pic més alt de l’illa Honshu, i de tot Japó. Es troba entre Shizuoka i Yamanashi al Japó central. KOH - I - BINALUD és el pic més alt de la província de Razavi Jorasán a Iran. També se li diu sostre de Jorasán.

AMÈRICA:

AMÈRICA

PowerPoint Presentation:

AMÈRICA

PowerPoint Presentation:

Monte Hoot Irazú Saint Helens Kilauea Té una gran quantitat de capes de lava. En el seu e xterior allotja glaceres hi ha causa de això és molt popular com a ruta per als alpinistes És un volcà actiu, situat és Washington, als Estats Units. És un dels volcans més coneguts per la seva erupció l'any 1980. Aquest volcà està a Hawaii, i és un dels més grans del món. Fins al moment no deixa de ser monitoritzat, ja que la seva activitat és constant. Es troba a Costa Rica, dins del Parc Nacional, que porta el seu mateix nom. Compta amb prop de 3500 metres d'alt.

VOLCANS XINA:

VOLCANS XINA

PowerPoint Presentation:

XINA

PowerPoint Presentation:

Taupo Jingbo Tengchongn Wudalianchi El Taupo va Començar l'activitat eruptiva fa uns 300.000 anys. El Llac Jingbo va ser format per un corrent de lava que va aconseguir bloquejar el curs del riu Muden, té una àrea de 79,3 km2. És el volcà més gran de la Xina i també el millor conservat. És una meravella topogràfica creada d'una erupció volcànica fa més de 60.000 anys.

AUSTRALIA :

AUSTRALIA

PowerPoint Presentation:

AUSTRALIA

PowerPoint Presentation:

Yidyam Ambrym Monto Taranki Va erupcionar aproximadament fa 12.000 anys La cimera nevada de la muntanya Taranaki, de Nova Zelanda. El volcà Ambrym, a l'arxipèlag de Vanuatu, a la costa est d'Austràlia A Austràlia, fa 500m.

EUROPA:

EUROPA

PowerPoint Presentation:

EUROPA

PowerPoint Presentation:

Vesubio Teide Arthur’s Seat Solfatara Volcà Vesubio, Nàpols, Itàlia únic volcà actiu a l'Europa Continental Canàries, Espanya, és el volcà actiu tercer més gran del Món Escozia , podría ascendir fins gairebé els 1,000m Itàlia, està considerat dorment des de l'última erupció el 1198.

Fi:

Fi

authorStream Live Help