Presentació medi ambient

Views:
 
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Medi Ambient Escola l’Entorn Curs 2011-2012

PowerPoint Presentation:

Presentació de l’acte La festa del dia del Medi Ambient va començar amb la presentació de l’acte a càrrec de dues alumnes de 6è. Una es diu Paula i l’altra Laia, ho varen fer de meravella!!!

PowerPoint Presentation:

I una petita cançó dels alumnes d'ED. Infantil Tot seguit de que presentessin el dia de medi ambient, Els alumnes de Ed. Infantil van cantar la cançó de l’Arbre, que per cert, els hi va sortir genial!!!

PowerPoint Presentation:

Apadrinament d'un arbre A continuació de la bonica cançó dels alumnes de Ed. Infantil, vam començar l’apadrinament d’un arbre. L’apadrinament de l’arbre consisteix que cada curs tingui un arbre per cuidar-lo i després es fa un treball per conèixer les principals característiques d’aquest arbre, i a més els de Comissíó de medi ambient els hi entreguen un retol amb el nom de l’arbre apadrinat. Cada curs en té un d'assignat, són aquests: Ed. Infantil = Lledoner 1r = Moreres 2n = Arça 3r = Acàcia de Constantinoble 4t = Til·ler 5è = Pruner 6è = Cedre

PowerPoint Presentation:

El Cedre (6è) Els alumnes de 6è van començar a llegir un petit text sobre el seu arbre (el Cedre). El Cedre que tenim a l’escola esta en el pàrquing de les bicicletes, es molt gran! I a continuació se'ls hi va entregar el rètol.

PowerPoint Presentation:

El Pruner (5è) Els alumnes de 5è, ens han preparat un text sobre l’arbre apadrinat. El Pruner, es l'únic arbre que hi ha a l’escola que està posat al pati de P5 Al final a ells també els hi ha donat un rètol amb el nom de l’arbre apadrinat (Pruner).

PowerPoint Presentation:

Til·ler (4t) Els alumnes de quart fan el Til·ler, que està situat al pati Infantil, ells ens han fet un petit resum i al final la Comissió de Medi Ambient els hi ha donat el rètol.

PowerPoint Presentation:

Acàcia de Constantinoble (3r) L’Acàcia de Constantinoble està situada al pati de P5, també només n’hi ha una. Ells, com cada curs de l’Escola l’Entorn també van fer un escrit i els hi van donar un rètol.

PowerPoint Presentation:

L'arça (2n) L’arça està situada al Pati de Primària, a l’escola n’hi ha molts (exactament 8). ARÇA També ells van llegir un text sobre l’arbre, els hi van entregar el rètol i a més van tirar restes d’arbre per l’aire.

PowerPoint Presentation:

Les Moreres (1er) Els alumnes de primer han fet un fantàstic text, l’han llegit i desprès els de Comissió de Medi Ambient els hi ha donat el rètol.

PowerPoint Presentation:

El Lledoner (ED. Infantil) El Lledoner està ubicat a la gespa del pati d’Infantil, per aixó el representa tots els alumnes de ED. Infantil (P3, P4 i P5). Ells van fer una petita explicació de l’arbre.

PowerPoint Presentation:

EL PUNT VERD!!! Dons si, el Punt Verd és va presentar a l’escola, i va dir quatre cosetes, i lo més important que va dir, es que nosaltres havíem de continuar així, regant les plantes, portant carmanyoles, i moltes altres coses més.

PowerPoint Presentation:

I els alumnes de 6è... Ens van cantar una meravellosa cançó amb el nom de “DRET A SOBREVIURE”, va ser espectacular!!!

PowerPoint Presentation:

Finalment vam cantar l'Himne de l'Escola l'Entorn

authorStream Live Help