HOE PROBLEEM VERBINDING MET INTERNET NA HET INSTALLEREN

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Deze oplossing lost zeker het probleem op dat u geen verbinding met internet kunt maken. Als u echter nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, neem dan contact met ons op via ons Norton-ondersteunings hulplijnnummer.

Comments

Presentation Transcript

HOE PROBLEEM VERBINDING MET INTERNET NA HET INSTALLEREN VAN NORTON OPLOSSEN?:

HOE PROBLEEM VERBINDING MET INTERNET NA HET INSTALLEREN VAN NORTON OPLOSSEN ?

Slide 2:

Norton wordt algemeen beschouwd als een van de meest prominente antivirusprogramma's die uw apparaten kunnen beschermen tegen elke vorm van kwaadaardige aanvallen. Het biedt realtime bescherming voor uw elektronische apparaten door ter plekke virussen te detecteren en de gebruiker daar en daar te waarschuwen.

Slide 3:

Zo leert u over het mogelijke virus dat uw pc en andere apparaten kan beschadigen en plant u van tevoren hun bescherming. Of het nu gaat om een worm, virus, rootkit, malware of losgeld, Norton beschermt uw apparaten tegen al deze apparaten.

Slide 4:

Het beste van Norton is dat het gratis is en als je wilt overschakelen naar een premium-versie, kun je dat doen tegen een nominaal bedrag. Het zal helemaal geen gat in uw zak graven om dit te doen. Door over te schakelen naar een betere versie, kunt u tal van functies gebruiken,

Slide 5:

zoals ouderlijk toezicht, wachtwoordvergrendeling en nog veel meer. Het zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat voor soort website uw kind verkent en blokkeert het als het een schadelijke website is. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons  Norton-telefoonnummer voor klantenservice

Slide 6:

Hoewel Norton een geweldig antivirus programma is met minimale defecten, hebben mensen gemeld dat ze problemen hebben met het verbinden met internet nadat ze het programma op hun computer hebben geïnstalleerd. Maar u kunt ze overwinnen door hulp te krijgen van onze  technische ondersteuningsdienst van Norton .

Internetverbindingsproblemen kunnen om verschillende redenen optreden, zoals:

Internetverbindingsproblemen kunnen om verschillende redenen optreden, zoals Tijdelijk probleem van uw internetprovider. Probleem veroorzaakt door de firewall op uw pc Voordat u het probleem oplost, moet u de exacte oorzaak achterhalen .

SCHAKEL TIJDELIJK UW VUURWAND UIT EN CONTROLEER DE VERBINDING:

SCHAKEL TIJDELIJK UW VUURWAND UIT EN CONTROLEER DE VERBINDING 1. Open het Norton-programma. 2. Ga naar Instellingen 3. Klik in het venster Instellingen op Firewall. 4. Schakel het op het tabblad Algemene instellingen UIT . 5. Klik in het dialoogvenster Beveiligings waarschuwing op Toepassen en selecteer vervolgens Permanent. 6. Klik op de Ok knop. 7. Controleer nu of u verbinding kunt maken met internet door

Slide 9:

Deze oplossing lost zeker het probleem op dat u geen verbinding met internet kunt maken. Als u echter nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, neem dan contact met ons op via ons  Norton-ondersteunings hulplijnnummer . U kunt ook een e-mail sturen naar ons technische Norton-service team of ondersteuning via livechat. We beloven u bij elke stap te begeleiden .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op norton ondersteuning belgie bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help