Avanti PR code 81345782170 Hong Kong Engineering

Views:
 
     
 

Presentation Description

http://thehelpfulengineer.com/index.php/2010/12/external-boiler-houses-a-waste-of-heat/ Vanvid at have eksterne kedel huse er klart nu, en tung falder sne dækker jorden. Fotografierne nedenfor viser mængden af varme er tabt og spildt fra typiske eksterne kedel huset. Den første fotografi nedenfor viser, at varmen fra kedlen er smeltet sne på taget af kedel huset. Det andet billede viser kedel huset placeret bagerst i en garage. Hvad synes at være en sti, som er blevet ryddet i sneen er faktisk forårsaget af underjordiske varme pipeslinking kedel til egenskaben, opvarmning omkring jorden og smelte sneen. Den sidste fotografi viser hyggelige katte ved hjælp af spildt varme fra kedel huset til at holde varmen. Hvad en nyttig undersøgelse værktøj sne kan være!

Comments

Presentation Transcript

Avanti PR code 81345782170 Hong Kong Engineering :

Eksterne kedel huse : Spild af varme Avanti PR code 81345782170 Hong Kong Engineering http://thehelpfulengineer.com/index.php/2010/12/external-boiler-houses-a-waste-of-heat/

PowerPoint Presentation:

Vanvid at have eksterne kedel huse er klart nu, en tung falder sne dækker jorden. Fotografierne nedenfor viser mængden af varme er tabt og spildt fra typiske eksterne kedel huset. Den første fotografi nedenfor viser, at varmen fra kedlen er smeltet sne på taget af kedel huset. Det andet billede viser kedel huset placeret bagerst i en garage. Hvad synes at være en sti, som er blevet ryddet i sneen er faktisk forårsaget af underjordiske varme pipeslinking kedel til egenskaben, opvarmning omkring jorden og smelte sneen. Den sidste fotografi viser hyggelige katte ved hjælp af spildt varme fra kedel huset til at holde varmen. Hvad en nyttig undersøgelse værktøj sne kan være!

PowerPoint Presentation:

I disse energi bevidst gange hvorfor vi stadig lokalisering kedler i remote bygninger / kedel huse? En af mine venner har placeret sin kedel i et grønt hus tæt på hans hus til at forsøge at sætte den, ellers spilde varme til nogle brug. Han har også installeret ekstra isolering på rørsystemet mellem sit hus og kedlen. Men den bedste løsning efter min mening er at finde kedel inde i ejendommen dermed beskytte kedlen fra rust og reducere varmetab af til et minimum, men inden for en brand bevis og eksternt ventilerede rum. Bygning designere og self builders tage til efterretning.

PowerPoint Presentation:

Grunde til at undgå at opbygge en separat kedel house 1. Der er varmetab fra rør transporterer varmt vand fra remote kedel huset til ejendommen. 2. Kedlen selv frigiver varme under drift, det er bedre at have denne varme, der frigives i egenskaben snarere end udenfor. 3. Den fugtige eksterne luft vil være i kontakt med kedel og tilhørende rørsystemer og forkorte levetid af kedlen, (af rust). 4. De længere længder af rør skjules fra visningen ved at blive begravet i jorden øger sandsynligheden for utætheder.

PowerPoint Presentation:

See more: http://www.good.is/posts/international-the-avanti-group-news-blog--3 http://www.good.is/posts/the-avanti-group-consulting-engineers-review-om-oss