Proiectare economică și carte de identitate profesionala

Views:
 
     
 

Presentation Description

În acest document, am descris modul de proiectare cărți de identitate economice și profesionale, utilizând DRPU ID producator de software carte. Acest software este dezvoltat de firma DesignIDcards.com care este benefic in mai multe industrii, inclusiv hoteluri, complex comercial, mall-uri, spitale, sănătate, IT, colegii, biblioteci, universitati, etc. corporativ

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Astăzi în organizarea de afaceri carte de identitate este util să se atribuie un număr de identificare a angajat personal sau membru să gestioneze baze eviden ț a zilnică. Carte de identitate este de asemenea utilizat în scopul pentru securitate în diverse industrii. Prin urmare multe companii ș i organiza ț ii folosesc id Software filtru de carte pentru a proiecta angajat propriu elegant vizitator corporative ș i alte tipuri de acte de identitate ca pe nevoi industriale. Acest software este dezvoltat de firma DesignIDcards.com care este benefic in mai multe industrii inclusiv hoteluri complex comercial mall-uri spitale sănătate IT colegii biblioteci universitati etc. corporativ Proiectare economică și carte de identitate profesionala folosind DRPU id Software filtru de carte

slide 2:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Acum am descris procesul de a proiecta carte de identitate economice și profesionale folosind software-ul DRPU ID filtru de carte Pasul 1: instala ț i în primul rând cartea de identitate software designer de pe PC sau laptop-ul ș i deschide Software pentru a proiecta diferite tipuri de căr ț i de identitate ș i selecta ț i diferite op ț iuni pentru a începe noi căr ț i de identitate cu template-uri expertul ș i formatul etichetei existente.

slide 3:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Pasul 2: Acum alege diverse modele industriale intrinsec sau de utilizare defini ș abloane ș i selecta ț i orice fond sau culori solide. Asemenea pute ț i seta dimensiunea de card card de categorii ș i de asemenea modifica dimensiunea în manual. Face ț i clic pe butonul OK pentru procesul continua.

slide 4:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Pasul 3: Acum adăuga ț i detalii de text inclusiv nume Desemnarea numărul lua e-mail ID-ul si alte informatii despre căr ț i de identitate folosind diferite font culoare ș i desen setare instrument în func ț ie de nevoile utilizatorilor. Pute ț i folosi de asemenea op ț iunea de coduri de bare pentru a proiecta căr ț i de identitate cu tehnologia codurilor de bare.

slide 5:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Pasul 4: Utilizarea instrument de desen pentru introducerea fotografie de la bibliotecă ș i de a schimba de asemenea proprietă ț i carduri în func ț ie de cerin ț e. Pentru imprimarea cardul face ț i clic creat pe op ț iune de imprimare.

slide 6:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Pasul 5: Acum fereastră imprimare pop-up se va deschide. Utilizatorul poate modifica sau ajusta setarea pentru a imprima carte de identitate generate pe diferite tipuri de foi de sta ț ionare folosind orice tip de imprimantă.

slide 7:

E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com E-mail:- SupportDesignIDcards.com Site-ul:- www.DesignIDcards.com Pasul 6: Acum tapiterie căr ț i de identitate tiparite în conformitate cu dimensiunea de card folosind de tăiere a hârtiei foarfece sau de tăiere a hârtiei mână ș i carte de identitate pune la laminare husă de laminare folosind masina de laminare. Punch gaură în cartea de identitate folosind diferite utilaje stantare. Acum carte de identitate este gata de utilizare. Pentru mai multe informatii contactati-ne:- DRPU Software echipei E-mail: SupportDesignIDcards.com Website: www.DesignIDcards.com

authorStream Live Help