conte

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 3:

HI HAVIA UN CA QUE CADA MATÍ ANAVA A PASSEJAR AMB LA PRINCESA QUE VIVIA A UN CASTELL. EL CA NOMIA MICA. CADA MATÍ LA PRINCESA L’ANAVA A CERCAR DE LA SEVA CASETA I TOTS DOS PASSEJAVEN PER UN CAMÍ QUE HI HAVIA FORA DEL CASTELL. UN DIA QUAN NA MICA I LA PRINCESA PASSEJAVEN VA PASSAR UN PRÍNCEP QUE ANAVA DALT D’UN CAVALL. EL PRÍNCEP QUAN VA VEURE LA PRINCESA LA VA TROBAR TAN GUAPA I LA VA VOLER CONÈIXER. EL PRÍNCEP VA DAVALLAR DEL CAVALL I LI VA DIR: - QUÈ NOMS? LA PRINCESA LI VA CONTESTAR: - LISI. - QUIN NOM MÉS POLIT! - VA DIR EL PRÍNCEP. - QUÈ TENS UN CA? – LI VA DEMANAR. - SÍ I ME L’ESTIM MOLT. – VA CONTESTAR LA PRINCESA. EL PRÍNCEP VA DIR: - JO TENC UN PONI QUE NOM LLOR I UN MOIX QUE NOM LILY . VOLS VENIR A CA MEVA A VEURE’LS?. - SÍ, VA DIR LA PRINCESA, AVUI NO PUC, PERÒ DEMÀ VINDRÉ.

Slide 9:

LA PRINCESA QUAN VA ARRIBAR A CA SEVA, VA ANAR A CONTAR AL PARE I LA MARE, QUE EREN EL REI I LA REINA, QUE HAVIA CONEGUT UN PRÍNCEP I QUE L’HAVIA CONVIDADA A ANAR A VEURE EL SEU CASTELL. EL REI I LA REINA LI VAN DONAR PERMÍS. EN SOL DEMÀ DEMATÍ LA PRINCESA VA ANAR A CA EL PRÍNCEP I AQUEST NO HI ERA PERQUÈ MENTRES DORMIA UN GEGANT MOLT DOLENT EL VA AGAFAR I SE’L VA ENDUR A LA SEVA COVA. AQUESTA COVA ESTAVA PLENA DE “ MURCIÉLAGOS ”. EL PRÍNCEP TENIA MOLTA POR. MENTRES LA PRINCESA EL CERCAVA, VA ARRIBAR UNA FADA I LI VA DIR: - NO PASSA RES,JO AMB AQUESTA VARETA MÀGICA EL TORNARÉ AQUÍ. I VA DIR: - BARIBUBU !!! I AMB AQUESTA PARAULA MÀGICA EL PRÍNCEP VA TORNAR A CASA SEVA.

Slide 15:

VA ESTAR MOLT CONTENT DE TORNAR A VEURE A LA PRINCESA I SE VA ENAMORAR D’ELLA , PERÒ TENIA MOLTA POR DE QUE EL GEGANT NO EL TORNÉS A AGAFAR. EL PRÍNCEP I LA PRINCESA CADA DIA ANAVEN A PASSEJAR JUNTS, PERÒ ELL SEMPRE PENSAVA AMB EL GEGANT DOLENT. UN DIA VA TENIR UNA IDEA, ELL ERA MOLT AMIC D’UN DRAC MOLT GROS QUE TREIA FOC PER LA BOCA I CORRIA MOLT. EL DRAC VIVIA A UN BOSC MOLT APROP DEL CASTELL DEL PRÍNCEP I VA DECIDIR ANAR-LO A VEURE.

Slide 21:

LI VA EXPLICAR EL QUE LI HAVIA FET EL GEGANT. EL DRAC LI VA DIR: - NO TE PREOCUPIS DE RES, JO T'AJUDARÉ. EL DRAC VA ANAR VOLANT A LA COVA DEL GEGANT I QUAN HI VA ARRIBAR VA TREURE FOC PER LA BOCA I VA CREMAR AL GEGANT. EL GEGANT VA COMENÇAR A CÓRRER I SE’N VA ANAR MOLT ENFORA I DES DE AQUELL DIA MAI MÉS VA TORNAR A MOLESTAR AL PRÍNCEP. EL PRÍNCEP I LA PRINCESA VAN FER UNA FESTA AMB TOTS ELS SEUS AMICS I AMIGUES, HI HAVIA GLOBUS I PINYATES I S’HO VAN PASSAR MOLT BÉ. I CONTE CONTAT, CONTE ACABAT.