authorSTREAM Forum » authorSTREAM Tutorials » Ce sa cauți la un laptop ieftin in 2018
Add reply
2/11/2019 3:30:47 AM
enrique00a
Posts 20
Laptopurile vor rămâne la mare căutare și în 2018. Vom avea nevoie în continuare să tastăm rapid, să navigăm cu ajutorul unui cursor și să edităm fotografii și clipuri video cu puterea unui procesor foarte rapid. Dacă bugetul nu este foarte generos, noi îți spunem ce să cauți la un laptop ieftin în 2018.

Trebuie să arate decent
Au trecut de foarte mult vremurile în care un laptop ieftin era o carcasă neagră, cu rolul de a ține laolaltă componentele. Grație avansurilor în tehnologie, generația de laptopuri 2017 oferă o greutate mică, materiale de calitate și dimensiuni compacte, fără să afecteze performanțele pe care ni le dorim cu toții.

Trebuie să îți permită upgrade-uri ulterioare
Este adevărat că trecem printr-o perioadă a minimalismului, însă lumea reală solicită laptopuri versatile în 2017. Așadar, echiparea cu port-uri USB 3.1, sloturi SD și ieșiri video clasice (HDMI) sunt un must have pentru fiecare amator sau profesionist în căutarea unui laptop ieftin.

Trebuie să aibă o autonomie bună
Pentru cei care pleacă dimineața și se întorc abia seara, fără a avea acces pe durata zilei la o priză, durata de viață a bateriei este un subiect foarte important. Este și motivul pentru care anumite laptopuri din 2017 sunt echipate cu procesoare destinate în primul rând să economisească energie. Cu siguranță nu te vei putea înscrie în concursuri de gaming cu un asemenea laptop, însă vei ști că vei ajunge acasă cu suficientă energie cât să nu te strângă nodul de la cravată.

Trebuie să vină cu un sistem de operare inclus
Laptopul ieftin pe care îl cauți trebuie să fie echipat cu un sistem de operare. Mirajul banilor economisiți contra unui sistem de operare instalat de un băiat este în continuare real, recunoaștem. Însă o economie de câteva sute de lei nu se justifică în fața numeroaselor reinstalări pe care le riști, precum și a numeroaselor găuri de securitate. De update-uri nici nu mai vorbim.
1
Add reply

authorSTREAM Forum » authorSTREAM Tutorials » Ce sa cauți la un laptop ieftin in 2018
Copyright © 2010 authorSTREAM. All rights reserved.