Here You Can Recover Your HP Laptop Without A Restore Disc

Views:
 
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

HIER KUNT U UW HP-LAPTOP HERSTELLEN ZONDER EEN HERSTELSCHIJF? Als uw HP-laptop uitvalt, vraagt u zich nu af om uw laptop te herstellen, maar hebt u geen herstelschijf. Geen paniek, u kunt nog steeds uw account herstellen. Onze technici zullen u helpen en u de beste stappen voor probleemoplossing bieden die u kunt volgen om de fout te verhelpen. Als je een Windows 7 of hoger besturingssysteem hebt, heb je geluk dat het een herstelpartitie heeft die ook bekend staat als HP wachtwoordherstelschijf. Dat betekent dat u uw laptop kunt herstellen zonder een schijf te plaatsen. Dit voert de zeer basistaken uit zoals een herstelschijf deed. De naam van de software die u vaak zult vinden in de herstelpartitie is de HP Recovery Manager, die u verschillende functies en hulpmiddelen biedt. Verspil nu geen tijd meer en start snel het herstelproces op uw laptop met de stappen die door ons geweldige team van experts worden geleid.

Slide 2:

Te volgen stappen - Reset Laptop: Met de herstelsoftware kunt u het besturingssysteem op uw laptop installeren wanneer het vastloopt of een back-up maken van eventuele bedrijfsbestanden naar een ander opslagapparaat voordat u de harde schijf verwijdert. Opstarten : Eerst moet u uw laptop aanzetten of als deze al is ingeschakeld, kunt u hem opnieuw opstarten. Zodra je het logo van HP op het scherm ziet verschijnen, blijf constant op de F11-toets klikken totdat je laptop opstart in het venster Recovery Manager. Backup B estanden : U kunt selecteren welk type bestand u wilt back-uppen. Tik op de vakken die verschijnen om ze te selecteren en tik vervolgens op de volgende knop. Voor dit proces moet u een externe harde schijf hebben om een back-up van uw bestanden te maken. Anders kunt u ook een zwarte schijf plaatsen en het bestand ernaar verplaatsen.

Slide 3:

Selecteer Drive: Wanneer u de lege schijf hebt geplaatst of hebt aangesloten op een externe harde schijf, kunt u de schijfletter selecteren die op uw laptop wordt weergegeven. Dit zorgt ervoor dat er een back-up wordt gemaakt van de bestanden waarvan u hebt besloten een back-up te maken naar dat specifieke station. Tik op de volgende knop. Fabrieksinstellingen : Nu ziet u een venster dat al het back-upproces start. Wacht tot het proces is afgelopen en tik vervolgens op de volgende knop. De Recovery Manager zal uw laptop in de oorspronkelijke staat herstellen. Installeer Windows: Tik op de knop Voltooien en volg de instructies op het scherm die u door het installatieproces leiden. U kunt dus zonder problemen de vensters instellen.

Slide 4:

Als je twijfels hebt, kun je contact opnemen met HP Laptop Reparatie Centrum Rotterdam en met ons ijverige team van experts praten die beschikbaar zijn via live chat, e-mailservice of rechtstreeks telefoongesprek. Voor verdere hulp kunt u contact met ons opnemen op HP Reparatie en onze services gebruiken via het online of offline platform. O riginele B ron

authorStream Live Help