miért dxn?

Views:
 
     
 

Presentation Description

DXN

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Miért pont a DXN?

Slide 5: 

MILYEN LEGYEN A CÉG AMIVEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNA? - Legyen több éves múltja, legyenek vezetői akik a kezdetektől ott voltak! Jók a friss kezdeményezések de bizonytalanok is, mivel már sok MLM cég megszűnt az első 2-3 év után! Ezért érdemes 5 évnél idősebb cégnél próbálkozni! - Legyen anyagilag stabil, ne legyenek adósságai, ha lehet legyen fent a tőzsdén, nyilvános elérhető adatai legyenek mindenkinek elérhetőek! - Legyen nemzetközileg építhető! Meglegyen ehhez a kiépített infrastruktúra, elszámolási rendszer, több nyelvű ügyfélszolgálat elszámolási rendszer! Legyen kiszállítás, csatlakozási lehetőség az egész világon! - Legyen a marketing terve igazságos, ösztönző motiváló, az keresse a nagy pénzt aki valóban munkát fektet bele! Ne legyenek benne beépített kényszerek, kezelje felnőtt emberként az embereket, mindenki a maga tempójában építhesse fel az üzletét! Ne legyenek benne stresszt okozó , vásárlási kényszert, színt fenntartó forgalmat követelő elemek! Ne legyen nullázódás, ne lehessen elveszteni a már megszerzett szinteket! Ezért a lassabban építkező, "tanulópályán" induló kezdők is eséllyel induljanak és ha lassabban is de elérhessék az adott szinteket! 2. STABIL CÉG – TÖBB ÉVES MÚLT!

Slide 8: 

DXN 17 éve alakult! Malaysia legnagyobb MLM exportőre ! Stabilitását a nem MLM formában működő komoly: - Tervező és építőipari vállalata - Bió üzemanyag termelése Saját utazási irodája és luxus apartmanjai is alátámasztják!

Slide 9: 

Több mint 35 helyen kirendeltséggel jelen a világban! Több mint 120 országba kiszállítás, vannak regisztrált tagok! Ázsia egyik vezető MLM cége olyan országokban is sikeresen jelen van ahová mások nem mentek a szegénység miatt! Lsd Mongólia, Pakisztán Nepál! Fülöp szigetek Közel-Kelet 1. MLM cége Indiában 2. az Amway után 500 service centerrel! Európai piac most nyílt 2009 márciusában! Első évben több mint 450 SA kb 30 Rubin 20 Gyémánt minősülés! Több mint 4 millió regisztrált tag 5 kontinensen! Több mint 20 ezer orvos a hálózatban!

Slide 10: 

A kiszolgálás az utánvétes illetve előreutalásos fizetés mellett Service centereken át történik hogy minél közelebb legyünk a fogyasztóinkhoz és minél több helyen vehessék át ingyenesen a termékeket! A centerek megnyitása gyorsítja a kiszolgálást és közelebb viszi a céget az emberekhez! Nagyban könnyíti a hálózatépítést! Európai országokból érdemes vállalkozókat , vezetőket találni erre! Jelenleg kb 14000 európai tagja van a DXN – nek ebből a többség magyar cseh és szlovák! A többi országban már van kiszolgálás de hivatalos ünnepélyes nyitás még nem volt elöregisztráció szerű a dolog bár már van center és kiszolgálás! Magyar piac megnyitása 1000 fős regisztrált tag meglétekor történt 2009 áprilisában.

Slide 11: 

Ezek után már csak egy olyan terméket , termékcsoportot kell találni az értékesítéshez ami: - Minden napos fogyasztási cikk, ami biztosítja a forgalom folyamatosságát - minden hónapban meg "kell" venni! - Lehetőleg ne új szokások bevezetésére kelljen rávenni az embereket, hanem azt cseréljék le amit idáig is használtak, fogyasztottak! - Ne legyen olyan magas az ára, hogy csak valami köré font mítosszal, marketinggépezettel lehessen elmagyarázni miért van ennyi pénzért is szüksége rá a leendő jelöltnek! - Legyen könnyen bemutatható, szakértelmet ne igényeljen! Ha lehet legyen ízletes és finom és kívánatos valami olyan dolog amit nem felejtenek el az emberek bevenni, nem kell "erőt venni magunkon" hogy lenyeljük vagy bevegyük a szánkba:) - Legyen minél nagyobb a célcsoportja, csecsemőtől aggastyánig mindenki fogyassza! - Minél több valós szükségletet elégítsen ki, nyújtson rá megoldást. Pld fogyókúra, állandó fáradtság, stressz stb. Ne legyen vele tele már a piac, minimális legyen a konkurencia, s ha lehet, most jöjjön be az országba, vagy egész Európába! Piac nyitási pozícióban lenni mindig előnyt jelent, annak ellenére, hogy az ML M-ben nem mindig azok lesznek a jövedelmi csúcson akik már az elején csatlakoztak! S mivel MLM üzletről van szó, fontos, hogy olyan termék legyen amit nem azértvesznek meg a tagok mert az a jutalékfelvétel feltétele, hanem azért mert szeretik, s ha”nem megy az üzlet” akkor is fogyasztják „érdekek nélkül„ is! 3. MINDENNAPI FOGYASZTÁSI CIKKEK

Slide 12: 

DXN – Táplálék kiegészítő és kozmetikai ipar! A DXN Malajzia legnagyobb ganodermás cége saját kézben lévő ültetvényekkel, gyárakkal, logisztikával és kutatással. Minden folyamat egy kézben! Ez az első ganoderma feldolgozó gyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól. GANODERMAKÁVÉ A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! A kávé a legnagyobb mennyiségben eladott termék az olaj után! A lakosság 70%a kávézik a többi teát vagy kakaót iszik! A CÉLKÖZÖNSÉGÜNK TEHÁT MINDEN EMBER!

Slide 13: 

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie a ma emberének! Az ezzel foglalkozó tudósok szerint a betegségek keletkezésének leggyakoribb okai a következők: Elsavasodás – ez ellen védekezik a szervezet Ca elvonással és elhízással ami a savak zsírsejtekbe csomagolását jelenti. Méreganyagok bejutása – szennyezett víz, mesterséges színezékek, ízfokozók, tartósítószerek,rovarirtók, sugárzás stb 3. Oxigén hiány sejtszinten – a rák táptalaja! Vitamin és ásványi anyag és enzim hiány, alacsony antioxidánsszínt a rossz étkezési szokások, a minőségi éhezés miatt!! A DXN termékei élelmiszerek és nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények! A termékek nem gyógyítanak, viszont a rengeteg jó terméktapasztalat azt bizonyítja, hogy a gyógynövények olyan táp és hatóanyagokat tartalmaznak amelyek stimulálják az immunrendszert, és mozgósítják a test öngyógyító képességeit, így sok esetben kedvezően befolyásolhatják a betegségek lefolyását és óriási szerepük lehet a megelőzésben! Ahogy Hippokratész mondta: Legyen a táplálékod a gyógyszered! Milyen vélt megoldásokat használnak eredménytelenül? Szintetikus vitaminok, gyógyszertári készítmények Elegendő elég gyümölcsöt és zöldséget enni kifogás A sport csak hasznos lehet a szervezetnek - tévedés

Slide 14: 

Ganoderma – Spirulina – Cordyceps - Noni – Oroszlánsörény gomba gyógynövények igazolt hatásai, hogy: Lúgosítanak – vér ragadóssága megszűnik, hajszálerek felszabadulnak javuló vérellátás! Méregtelenítés, nehéz fémek kivezetése Oxigénfelvétel javítása – friss vérképzés, szabad hajszálerek, oxigén megkötöképesség javítása Vitamin és ásványi anyag pótlás, magas antioxidáns, karotinoid szám. Esszenciális zsírsavak , enzimek a tökéletes emésztéshez! Spirulina Noni Ganoderma Cordyceps Oroszlánsörénygomba A gyógygombák éshatásuk nem ismeretlenek a szakemberek előtt! Több szakkönyv jelent már meg a gombák gyógyító hatásairól! Friss vér képzésének elősegítése! Vérerek falának letisztítása!

Slide 15: 

A kávéját senki se felejti el bevenni reggelente! DXN megoldás: ganoderma kávé Black coffee 3in1 coffee Mochacsino Forró csoki Ganoderma kávé: Brazil arabica kávé Premium minőség saját ültetvényekről Nádcukor és pálmatej az ízesítés így cukorbetegek és laktózérzékenyek is ihatják! A koffeint közömbösíti a ganoderma mely hosszan tartó frissességet biztosít! Lúgosít nem égeti a gyomrot! Nem veri fel a szívet, sőt szabályozza a vérnyomást!

Slide 16: 

Lúgosító italok Egyéb wellness italok Spica Tea Cordipine Erjesztett ananászlé cordyceps gombával Lúgosítás,enzimpótlás, vérhígítás Vinaigrette 3 évig vörös rizsből érlelt ecet. Lúgosítás,enzimpótlás, koleszterinszínt csökkentés. Iható és salátákra is rakható! Reishi gano tea Ganodermás zöld tea Méregtelenítés, vízhajtás, zsírégetés stb 5 gyógynövényből készült mentolos ízű tea Hűsítés, frissítés tisztítás! Nutrizhi Szója maláta és ganoderma kivonat (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Noni+Rosella 100% os tisztaságú , minőségi ital a noni minden jó tulajdonságával!

Slide 17: 

Ganoderma Lucidum GL 18 napos micélium - immunerősítés RG 3 hónapos gomba spórájából – méregtelenítés Kapszulás és por kiszerelés több formában Spirulina - hideg sajtolással készül Malaysiában a legtöbb a napsütés így sok a klorofill tartalom - lúgosít,magas antioxidáns tartalom Cordyceps gomba Spirulinás gabonapehely Ganodermás mentolos cukorka Ganodermás kávés cukorka Rost és vitaminforrás A torok karbantartója Kávét helyettesítheti! Növeli a vér oxigénfelvevő képességét, s így a teljesítményt! Sportolók legális teljesítménynövelője! Lions mare Oroszlánsörény gomba

Slide 18: 

Sampon Szappan Fogkrém Tusfürdő Tisztítja a fejbőrt, javítja az oxigénellátását a hajhagymáknak. Nem csak fogmosásra, hanem krémként is használható például égési sérülés, rovarcsípés gyulladás esetén. Selymessé teszi a bőrt, hidratál és javítja a sejtek oxigénellátását a testre dörzsölve! Tisztítja a bőrt és javítja a sejtek oxigénfelvételét!

Slide 19: 

Felnőtt emberként kezeli a tagokat – nincsenek beépített kényszerek! Nincs többszázezres kötelező megacsomag – de választható! Alap regisztrációs díj :egyszeri 5000Ft ami egy üzleti mappát és intranet hozzáférést tartalmaz – Web iroda amiben található levelező rendszer maga többe kerül máshol! Nincs nullázódás havonta – összeadódnak mindig a pontok, így egy idő után mindenki eléri az SA szintet! Nincs visszaesés, nem vesztheted el a szinted, és az alattad lévő struktúrát! Ha hó végén érsz el egy újabb szintet már arra a hónapra is az alapján számolnak jutalékot! Professzionális internetes támogatás – ingyenes /minimális teljesítményhez kötött / saját honlap- webáruház hírlevélküldő szoftverrel! Professzionális háttér támogatás – INTRANET – ingyenes képzési anyagok! Megengedett internetes megjelenés, toborzás! Webkonferencia, online prezentációk, videó mail! Termék különlegességénél fogva nem csak MLM formában hanem vendéglátásban is terjeszthető megfelelő szabályok betartásával! Nemzetközileg építhető! Service centerek segítik az ingyenes kiszolgálást! 4. Igazságos sikercentrikus marketing

Slide 20: 

Ingyenes professzionális honlap minimális elvárt forgalom mellett!

Slide 21: 

A világon tapasztalt 16 éves siker után mely ma már 5 millió feletti regisztrált tagot jelent, nem nehéz elhinni, hogy a kávézásban élenjáró Európai kontinensen is fogunk találni legalább 1 millió fogyasztót a 740 milliós lakosságból! 2009 áprilisától év végéig 500 millió felett volt a forgalom és több mint 400 munkatárs érte el az első SA szintet! Megnyitottuk Ausztriát, Csehországot,Szlovákiát, Romániát, Lengyelországot és Most nyílik Németország, Szerbia és előkészületben Anglia, Hollandia, Svédország és az orosz nyelvű területek is! ILYEN LEHETŐSÉGE EGYSZER VAN AZ ÉLETBEN!

Slide 22: 

5. KIVÁLÓ OKTATÁSI RENDSZER, MÁSOLHATÓ SZISZTÉMA! Aki sajnálja a pénzt és időt a tudás megszerzésére,az sosem számol a tudatlanság költségeivel! Nincs egyedül egy teljes csapat érdekelt az Ön sikerében! KÉPZÉSEK: Önképzés: Big Al Nógrádi Bence Tonk Emil Napoleon Hill stb könyvek Céges képzés: - online hálózatépítést segítő levelek, képzés - Intraneten letölthető ingyenes képzések, hanganyagok! - havi képzési csomag – könyvek, Cd-k akciós áron - Startképzések országszerte Negyed évente nagy rendezvény elismerésekkel , vendégelőadókkal! Webkonferenciák céges és csapat szinten is! Egyszerű másolható szisztéma 100 illetve 500 pontos indulás másolódása és következetes betartása! Nem plusz kiadás, hanem az eddigiek átcsoportosítása ! Kínáld meg a környezeted a kávéval, kakaóval, teával és hívd meg őket egy webkonferenciára vagy egy nyilvános bemutatóra!! Fontos az utánkövetés, lezárás! Ne udvarolj az embereknek, hogy belépjenek hozzád! Te nem elvenni akarsz tőlük, hanem adni! Nem eladók vagyunk! A mi termékünk a szabadság!

Slide 23: 

Mennyit lehet ezzel keresni? Erre nincs garancia, a kifizetések nem a szintekért hanem a forgalom alapján járnak, így akár egy SA is többet kereshet mint egy Rubin mondjuk! A DXN nem a gyors indulás és meggazdagodás stratégiáját követi, Nincsenek beépített kényszerek, mindenki a saját célja és tempója szerint építkezhet! Nem kötelező de ésszerű a 100 pontos modell /havi 3 új 100 pontos / de lehet sok kis fogyasztóból vagy néhány nagy üzletemberből álló csoport is! Ennek függvénye , hogy valaki gyorsan vagy lassabban válhat anyagilag függetlenné és élhet a passzív jövedelemből!

Slide 25: 

HOGYAN KEZDJEK HOZZÁ? - Jelentkezz és regisztrálj (5.000.-Ft) - Rendelj havonta 300 pontért (~55.000.-Ft) saját fogyasztás + család, környezet + kisker értékesítés - Hívj meg 2 érdeklődőt havonta, és tanítsd meg őket arra, hogy ugyanezt tegyék ők is minden hónapban (másolódás). - Irányítsd és ellenőrízd a partnereid növekedését! Egy nem kötelező de követhető példa azoknak akik gyors üzleti sikereket akarnak:

Slide 26: 

M1 300 PV 300 PV Feltételezések: Személyes vásárlás: minden forgalmazó 300 PPV havonta. Minden forgalmazó csatlakoztat 2 új forgalmazót minden hónapban. Státusz : Disztribútor – AGPV = 900PV (9%) Személyes PV (PPV) = 300 PV Személyes csoport PV (PGPV) = 900 PV Összesített PGPV = 900 PV Bónusz jövedelmed: 1. Csoport Bónusz = 2.182.-Ft Havi befektetés = 60.000.-Ft Havi bónusz = 2.182.-Ft 1. HÓNAP: 300 PPV M1 M1 Megjegyzés: SRP csupán tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint befektetési termék, hanem csak egy tanács, ahol a siker csak attól függ, hogy mekkora erőfeszítéseket teszel és milyen sikeresen követed a programot.

Slide 27: 

Státusz : STAR AGENT (25%) Személyes PV (PPV) = 300 PV Személyes csoport PV (PGPV) = 8.100 PV Bónusz jövedelmed: 1. Csoport Bónusz = 62.640.-Ft Havi befektetés = 60.000.-Ft Havi bónusz = 62.640.-Ft 2.700PGPV 300 PPV 8.100 PGPV 3. HÓNAP: 2.700 PGPV 900 PGPV M1 900 PGPV 300 PPV 300 PPV M2 M1 M0 M0 M0 M0 M0 M1 M2 M0 M1 M0 M0 M3 Megjegyzés: SRP csupán tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint befektetési termék, hanem csak egy tanács, ahol a siker csak attól függ, hogy mekkora erőfeszítéseket teszel és milyen sikeresen követed a programot.

Slide 28: 

Státusz : STAR DIAMOND (37%) Személyes PV (PPV) = 300 PV Személyes csoport PV (PGPV) = 218.700 PV Bónusz jövedelmed: 1. Csoport Bónusz = 1.073.520.-Ft 2. Fejlesztési Bónusz = 660.960.-Ft 3. Nemzetközi Részesedés = 349.920.-Ft Havi befektetés = 60.000.-Ft Havi bónusz = 2.084.400.-Ft 300 PPV 6. HÓNAP: 2.700 PGPV 900 PGPV 900 PGPV 300 PPV 300 PPV 37% (SR) (SR) (29%) (29%) (25%) (25%) 2.700 PGPV M6 M1 M1 M0 M0 M2 M3 M4 M4 33% 33% M5 M5 M3 M2 Megjegyzés: SRP csupán tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint befektetési termék, hanem csak egy tanács, ahol a siker csak attól függ, hogy mekkora erőfeszítéseket teszel és milyen sikeresen követed a programot.

Slide 29: 

. Alapfeltételek: - havonta 300 pont fogyasztás, - havonta 2 új tag regisztrálása személyesen. Megjegyzés: SRP csupán tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint befektetési termék, hanem csak egy tanács, ahol a siker csak attól függ, hogy mekkora erőfeszítéseket teszel és milyen sikeresen követed a programot.

Slide 30: 

Számok csak matematikai példának szolgáltak, a valóság ennél sokszor másabb A siker ilyen módon való felépítése ritkán sikerül, de kivitelezhető! A DXN üzleti terve mindenki számára megvalósítható, azoknak is akik hosszabb intervallum alatt kis nyugdíj kiegészítésre gyűjtenek és azoknak is akik vagyont akarnak teremteni! AZ ÜZLETI SIKER SENKI SZÁMÁRA SEM GARANTÁLT, A PREZENTÁCIÓ ILYEN IGÉRETEKET NEM TARTALMAZ! SOK MUNKÁVAL, ODAFIGYELÉSSEL, ÁLLANDÓ KÉPZÉS MELLETT VISZONT MINDENKI SZÁMÁRA LEHETŐSÉGET NYÚJTHAT EGY NEMZETKÖZI PASSZÍV JÖVEDELEM TERMELŐ VÁLLALKOZÁS KIÉPÍTÉSÉRE KORTÓL, NEMTŐL ÉS VÉGZETTSÉGTŐL FÜGGETLENÜL! PRÓBÁLJA KI ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA SZEMÉLYESEN! VESZITENI SEMMIT SE VESZÍTHET! LEGYEN ŐN A KÖVETKEZŐ DXN GYÉMÁNT!

authorStream Live Help