Természetesen egészséges!!

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!:

Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget! DXN Egészség Természetesen! Borbély Szilvia http://vitakave.dxnnet.com/

PowerPoint Presentation:

Figyelem! A bemutatóban elhangzó tanácsok és javaslatok nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt! A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően segítik a test öngyógyító képességeit! Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést!

Fontos, hogy jól működjön?:

Fontos, hogy jól működjön? Az emberek többsége odafigyel az autójára, hogy mindig a legjobb, a belevaló és megfelelő üzemanyagot, olajozást kapja, és karbantartatja, mert a javítás mindig többe kerül! Az emberek többsége, ha vesz valami értékes műszaki tárgyat, elolvassa, hogy működik, és hogy lehet az élettartamát legtovább kitolni! Ha azt akarjuk, hogy a fotógép ne merüljön le, pár kép után, a legjobb elemet vesszük bele! Ha fontos a kutyánk, cicánk akkor odafigyelünk, hogy mennyi vitamin és tápanyag van az ételükben!

Az emberek többsége, nem tudatosan éli az életét::

Az emberek többsége, nem tudatosan éli az életét: Akkor, azt, és úgy eszik ahogy épp kívánja, megteheti, vagy amire ideje van! Akkor iszik, amikor szomjas, s akkor se tiszta vizet! Úgy él, mintha mindent megtehetne, bármit megengedhetne magának! Nem foglalkozik az egészségével, a testével, a lelkével, az életmódjával, a stresszel, a teste igényeivel! MINDADDIG, AMIG BE NEM JÖN A BAJ, ÉS NEM KAP KEZÉBE EGY LESÚJTÓ DIAGNÓZIST! ÉS AKKOR FELTESZI A KESERŰ KÉRDÉST:

PowerPoint Presentation:

Miért pont én? Ne akkor változtass, amikor már lehet, hogy késő!!

Mi a hosszú, egészséges élet titka?:

Mi a hosszú, egészséges élet titka? Mi az oka annak, hogy genetikailag az ember 120 évig is élhetne, mégis az átlagéletkor 75 év körül van, és Magyarországon ez még 5-10 évvel kevesebb! Ráadásul az utolsó 10-15 év életminősége már a legtöbb embernél kritikus, nehéz és ilyenkor már marokszám szedik a gyógyszereket. Miért tény, hogy az emberek 40 éves korukig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, majd 40 év után, feláldozzák a pénzüket, hogy egészségük legyen! De a visszavásárlás nem mindig sikerül!! Van e más lehetőség egy egészséges, szép és jólétben átélt időskorra ?

Mi az egészség?:

Mi az egész ség ? Az egyik egészség definíció szerint (WHO, 1948) „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya” Annak alapján, hogy mit  állítunk az egészség definíciójának középpontjába, tekinthetünk az egészségre, mint a betegség hiányára, a mindennapi tevékenységre való képesség birtoklására, megfelelő erőnléti és jólléti állapotra, boldogság állapotára, alkalmazkodásra való képességre. Eszerint  egészségünk nem más, mint a lelki, szellemi és fizikai egyensúlyban létünk állapota.  Más megfogalmazásban: a fizikai és szellemi teljesítőképességünk maximuma. Ön a maximumon van minden területen?

Betegségek, bajok eredete::

Betegségek, bajok eredete: Örökletes, genetikai Baleset, erőszakos hatás, sport, baleset... Fertőzések, járvány, kórokozók... CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK - rossz életmód! Rák, szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, allergia... Lelki, szellemi eredetű, STRESSZ – rossz gondolkozás! /Selye János/

Az egészségügyi probléma!:

Az egészségügyi probléma! Minden 2. ember szív minden 3. rák betegségben hal meg! Évről évre növekszik az allergiások és cukorbetegek száma! MINDENKI VESZÉLYEZTETETT, AHOGY MONDANI SZOKTÁK: NINCS EGÉSZSÉGES EMBER CSAK ROSSZUL KIVIZSGÁLT BETEG! A betegségek SOHASE egy pillanat alatt alakulnak ki! A tűnetek sokszor évekig nem jönnek elő, pedig a betegség már ott van!

Mi a betegség?:

Mi a betegség? A hagyományos betegség-felfogás szerint a betegség egy olyan negatív, káros és szükségtelen jelenség életünkben, amelynek tüneteit minél gyorsabban meg kell szüntetni, illetve el kell nyomni. Ezzel a szemlélettel szemben áll a betegségeknek, fájdalmaknak egy másik megközelítése, szemlélete, amely szerint minden betegség, minden fájdalom egy jelzés, egy figyelmeztetés arra, hogy valamit változtatnunk kell az életünkben ahhoz, hogy teljes életet élhessünk, valamit hosszú ideje elnyomtunk magunkban, ami fizikai szinten egy adott betegség képében jelent meg. Ez az új szemlélet lehetőséget ad arra, hogy észrevegyük és értelmezzük a figyelmeztetéseket, melyet testi tüneteink jeleznek és esélyt ad arra, hogy valóban egészségesebbek legyünk… Tiszteletben tartva az orvostudományt, semmiképp se esnék át a ló túlsó oldalára sem! Óvatosan kell bánni a másik oldal képviselőivel is, hisz sok a sarlatán és sokan igyekeznek meggazdagodni mások hiszékenységén, gyógyulási vágyán! Egy dolog biztos, a betegségek oka és kezelése egyértelműen nem csak fizikai vagy kémiai dolog, nem szabad, hogy kimerüljön csupán gyógyszeres kezelésben, tűnetek eltűntetésében! AZ EGÉSZ EMBERT KELL NÉZNI ÉS KEZELNI, HA TARTÓS ÉS VALÓS GYÓGYULÁST AKARUNK! A betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni. És amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon. "Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani" nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább egy gondolkodásváltás, egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el.

PowerPoint Presentation:

Hangsúly a betegségen Az egész embert nézi MEGKÖZELÍTÉS Betegség specifikus Univerzális „mindenre jó” HATÁS Az USA-ban a 4.leggyakoribb halálok Minim álisak nem károsak   MELLÉK-HATÁSOK Betegségek kezelése, tűnetek csökkentése . Túl lehet adagolni! Hozzá lehet szokni, így dózist kell emelni! Stimulálja és erősíti a test természetes öngyógyító készségét. Nem lehet túladagolni hozzászokni! A TERÁPIA ALAPELVEI   Általában S zintetikus / vegyi Szerves / természetes TERMÉKEK Nyugat Kelet SZÁRMAZÁS Gyógyszerek   Pasteur és Bernard vitája: A betegségek lefolyásában vajon minek van fontosabb szerepe: a szöveteknek vagy a kórokozóknak. A nyugati orvoslás a kórokozókra és a tünetekre fókuszál és gyógyszeres megoldást kínál! A keleti orvoslás a szövetek az immunrendszer állapotára fókuszál és a betegségek okait, gyökerét szünteti meg! A kínai orvos akkor kapott fizetést, ha egészséges volt az uralkodó nem akkor ha gyógyítani kellett! Természetes

Orvosokra szükség van!:

Orvosokra szükség van! Az orvosok a betegségügyben dolgoznak! Akkor fordulnak hozzájuk az emberek, amikor már betegek, fájdalmaik, tüneteik vannak, és gyors azonnali segítség kell! Az orvos a tüneteket kezeli, csillapítja a fájdalmat, a lázat, kezeli a magas vérnyomást, gyors szívverést, megszünteti ha tudja a hasmenést, hányingert, köhögést, ha kell megműt, és mindent megtesz, hogy a beteg tünet mentes legyen! A legtöbb hagyományos orvos, csak gyógyszerekben gondolkodik! Kezeléseiket, javaslatukat általában nem kérdőjelezzük meg. Megvesszük a gyógyszert és annyit szedünk be ami rá van írva! Az orvosok többsége, azonban szkeptikusan elutasítja az alternatív módokat mert:

Vannak szélhámosok!:

Vannak szélhámosok! Vannak akik visszaélnek beteg emberek bizalmával, gyógyulás iránti égő vágyukkal, és hiszékenységükkel! Vannak akik pénzért, a lelkiismeretüket is eladják, és egészségmegőrzés címe alatt, jól megkreált marketinggel, hatalmas összegeket húznak le, a célközönségtől! Vannak akik túlzott ígéreteket tesznek, hamis reményt keltenek! Vannak akik tevékenysége semmilyen tudománnyal nem igazolható, megfoghatatlan, homályos és csupán valami titkos, szellemi magyarázata van, amit okkultizmusnak, rejtett tudománynak neveznek! „Sárkány ellen sárkányfű!” NE ÁLTALÁNOSÍTS! AZ SE IGAZ, HOGY A GYÓGYSZER LOBBI URAL MINDENT, DE AZ SE, HOGY MINDEN AMI NEM GYÓGYSZER CSAK KURUZSLÁS, ÉS TUDOMÁNYTALAN!

Ezért az emberek mikor fordulnak csak az alternatív megoldásokhoz?:

Ezért az emberek mikor fordulnak csak az alternatív megoldásokhoz? Amikor az orvos már lemondott róluk. Amikor látják, az orvos nem igazán tudja, hogy segítsen! Amikor megértik, hogy a gyógyszerek nem gyógyítanak sokszor, csak a tűneteket tüntetik el! Amikor elolvassák egy gyógyszer lehetséges mellékhatásait! Amikor hallanak valakitől valamit, hogy meggyógyult, és már nem kell gyógyszereket szednie! Amikor valakinek sikerül áttörni a vaskos előítéleteket!

Pedig az orvostudomány nagyjai, másképp gondolkodtak!:

Pedig az orvostudomány nagyjai, másképp gondolkodtak! „Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered ” Hippokratész " A vitamin olyan anyag , ami akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg." Dr.  Szent-Györgyi  Albert.

PowerPoint Presentation:

A fő ok a táplálkozásban keresendő! Túl gyorsan eszünk! Rossz, elégtelen emésztés, enzim hiány! Rendszertelenül, rossz időbeosztással eszünk! Nem hagyunk időt pihenésre a szervezetnek, így a szervek lefáradnak, ami pld. depresszióban jelenik meg! Egyél gyorsan, halj meg fiatalon!?

PowerPoint Presentation:

A fő ok a táplálkozásban keresendő! 1. “ AZ VAGY AMIT MEGESZEL! ” Az ideális az lenne, ha 4 adag lúgos étel mellé, 1 adag savas jutna! Sok NYERS zöldség, gyümölcs , kevés hús, fehér kenyér és más savas ételek! 2. Élelmiszeripar termékeit esszük, nem a természet ajándékait! – mesterséges szinezékek, ízfokozók,adalékanyagok, toxinok, sok zsír, szénhidrát... Savas Lúgos

PowerPoint Presentation:

A fő ok a táplálkozásban keresendő! 70% -a az egészségügyi problémáknak a táplálkozásban keresendő! Túl sokat eszünk! Keveset táplálkozunk! Nem tápanyagokat viszünk be, hanem túlzott mennyiségű szénhidrátot, zsírt stb. Minőségi éhezésben élnek az emberek! Enzim hiány! Az étel főzésével, melegítésével elpusztítjuk az élő enzimeket, szervezetünknek tehát magára hagyva kell megoldania az emésztést. Emellett a vitaminok is károsodnak, és a lúgosító hatás is . A betegségeket nem valamik, hanem valamiknek a hiánya okozza!!

PowerPoint Presentation:

Valóban elég, csak több zöldséget, gyümölcsöt enni?

A test állandó támadásnak van kitéve! :

A test állandó támadásnak van kitéve! Savas italok, ételek Gyógyszerek Stress z Lelki szellemi problémák Félkész termékek, tartósítószerek ízfokozók, színezékek! Toxinok és szabadgyökök a légzés, táplálkozás útján! Sugárzások hatása!

PowerPoint Presentation:

KI VÉD MEG AKKOR EZEKTŐL? Van amin tudunk változtatni , ki tudjuk küszöbölni! Dohányzás, alkoholfogyasztás Van amin bizonyos fokig tudunk változtatni! Egészségesebb táplálkozás, egészséges tisztított víz, életmód, stressz kezelés!! Van amin nem tudunk változtatni! - Környezetszennyezés! Sugárzás!

PowerPoint Presentation:

Az immunrendszer a szervezet védelmezője! Ha mindent megkap akkor az immunrendszer megfelelően ellátja a dolgát, a test öngyógyító képessége letudja győzni a betegséget, és ki tudja javitani a hibákat! A betegség, a tűnetek, a fájdalom, a láz, a szervezet jelzései, hogy baj van, cselekedni kell!

PowerPoint Presentation:

Sejtszintű védelem Az egészség alapja az egészséges sejtek! Az egészséges sejtmüködéshez viszont megfelelő tápanyag kell, vitaminok, ásványi anyagok és védelem a DNS számára! Szabadgyökök károsítják és ennek következménye az öregedés, a rossz reprodukció, a rák is!

PowerPoint Presentation:

A vérkeringés szerepe a testben A vér cirkulációs rendszere Az oxygén, tápanyagok szállítása a sejtekhez, az immunrendszer anyagainak eljuttatása a szükséges helyekre! A vér szerepe a toxinok , méreganyagok elszállítása a sejtektől!

A vérkeringés fontossága:

A vérkeringés fontossága Az infarktus, stroke oka az érszűkület és a vérrög képzödése! De ha nincs jó vérellátás egy szervben, akkor ott nincs esély gyógyulásra, helyes működésre sem lsd hasnyálmirigy nem termel inzulint – cukorbetegség!! Inzulin nélkül nincs glukozlebontás, ATP! A gyógyszerek csökkentik a veszélyt csökkentve a nyomást, lassítva a szívet vagy hígitva a vért, de ez nem oldja meg a problémát, nem szűnteti meg az okot! És más szervekhez nem jut elég vér! OK: SOK CUKOR SOK ZSÍR KEVÉS VÍZ KEVÉS MOZGÁS Fontos: Sok folyadék napi 2-3 liter tiszta víz, és a sport, mozgás, ami megmozgatja az erekben a vért, szétveri a plakokat, és hígitja a vért!

Következmény:

Következmény A megváltozott pH-egyensúly, sok cukor, zsír és kevés víz illetve mozgás eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak lesznek a vér ragadóssá és sűrűvé válik , a hajszálerek eltömődnek és ezáltal az összetapadt hemoglobinok lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek! Az oxigénhiány miatt nincs ATP termelődés a glukózból, fáradékonyak leszünk! Ha mégis dolgoztatjuk magunkat annak eredménye a tejsav termelődés, izomláz, és szabadgyökök felszabadulása lesz, amik viszont rombolják a sejteket, elsősorban a DNS-t! Ennek nyoma az öregedés, ami kívül csak szépség hiba, de belül komoly betegség oka lehet! Az oxigénhiányos környezetben a sejtek poliamidot termelnek, hogy reprodukálják magukat mert elhalásra készülnek! Ez a daganatképződés, ha ez már sérült sejtekkel történik az a RÁK! Ezért fontos a helyes vérellátás és sok oxigén a vérben! Másrészt a méreganyagok, savak elszállítása is leáll, így a savak szétmarhatják rombolják a sejteket szöveteket! Az immunrendszer is legyengül, a T-sejtek nem jutnak el a sejtekhez, így nem tudják legyőzni a támadókat és nem tudják eltakarítani a „szemetet” amit az elpusztult kórokozók, sejtek termelnek! A savak és a mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki. Ha a máj állandóan csak a régi vér megújításával fárad, nincs friss vér, akkor a szervek károsodhatnak! Amikor egy szerv szövete elzáródik a vér utánpótlástól, hajszálér blokk miatt, a sejtek / szövetek elpusztulnak. Savasodás ellen elhízással, csontritkulással védekezik a szervezet!

PowerPoint Presentation:

Szívproblémák Vese, máj, hasnyálmirigy bajok Következmény Stroke Magas vérnyomás Rák Ahol jó a vérkeringés sok az oxigén nincs RÁK ! NINCS OLYAN, HOGY SZÍVRÁK!

PowerPoint Presentation:

Rossz megoldások: 1. Közömbösség 2. Csak gyümölcs elég? 3. Szintetikus vitaminok

Ellentmondások a szintetikus vitaminok hasznosságát illetően!:

Ellentmondások a szintetikus vitaminok hasznosságát illetően! 2008-ban először hívták fel a figyelmet arra a klinikai kísérleteket összefoglaló tanulmányra (összesen 67 randomizált kísérlet!), amely megállapította, hogy  a természetes környezetétől elszigetelt ,  izolált A, E vitamin és béta karotin dózis függően (minél nagyobb mennyiséget szednek belőle annál jobban) megrövidítik az emberi életet. A C-vitamin mellet érvelők azt állítják, hogy azzal számos súlyos betegséget meg lehet előzni.  2009 –ben publikáltak több placebo kontrollált, randomizált klinikai kísérletet, amelyek rávilágítottak arra, hogy a C vitamint is tartalmazó multivitamin készítmények sem a cukorbetegséget, sem a rákbetegséget nem előzik meg, és nem csökkentik a szív és érrendszer betegségeiből eredő halálozási arányokat sem.   Végezetül  fontos megjegyezni, hogy a C-vitamin természetes előfordulása élelmiszerekben teljesen más hatású, mint az izolált C vitamin: ott kiegyensúlyozottan sok ezer más anyaggal együtt fordul elő.   Ebben a formában hasznos és nem káros. A sok ezer természetes anyaggal együtt másképp hat, mint izolált formában. Kiemelendő az Acerola gyümölcs magas C-vitamin tartalma.   Ajánlott fogyasztani gyógygomba kivonatokkal együtt, hiszen az elősegíti a gyógygomba kivonatok felszívódását.

Akkor mi az amit tehetünk és ami hatékonyan segíthet, akkor is ha nem tudunk változtatni, táplálkozási szokásainkon, életmódunkon?:

Akkor mi az amit tehetünk és ami hatékonyan segíthet, akkor is ha nem tudunk változtatni, táplálkozási szokásainkon, életmódunkon ?

Feladatok a megelőzés érdekében!:

Feladatok a megelőzés érdekében! Méregtelenítés, toxinok kivezetése! Erek karbantartása, vérkeringés javítása, oxigén és energia színt növelése! Táplálékkiegészítők = Minőségi táplálkozás , táplálék! Hagyományos ételek – a táplálékkiegészítés! Vitaminok, ásványianyagok, fitonutriensek! Lúgosító étrend! Tiszta, napi 2-3 l víz! Emésztés támogatása – lassan, nem rendszertelenül étkezni! E nzimek pótlása ! Immunrendszer támogatása Mozgás, életmód / vérkeringés felpörgetése, nyirokrendszernek nincs pumpája! A mozgás segíti, inditja be! / ÉLETMÓDVÁLTÁS – TÁPLÁLKOZÁS VÁLTÁS – MOZGÁS – TISZTA VÍZ.

Mit lehet tenni természetesen?:

Mit lehet tenni természetesen? Az európai emberek a nyugati orvoslás alapján gyógyszerekben gondolkodnak és minden betegségre egyedi megoldásokat keresnek! Erre mit kell szedni, arra mi lenne jó? A keleti orvoslás nem betegségspecifikus, hanem az egész embert közeliti meg, és a megelözést hangsúlyozza! A természet által biztositott vitális anyagokra támaszkodik! Mindkettőre szükség van, ezért a legjobb az lenne, ha az orvostudomány együtt tudna működni az alternativ gyógymódokkal! Vannak gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmazó termékek amik NEM GYÓGYSZEREK, NEM GYÓGYHATÁS KÉSZÍTMÉNYEK, HANEM ÉLELMISZEREK! Nem a betegségre hatnak, nem a tüneteket szüntetik meg, hanem a szervezet öngyógyító képességeit erősítik, a betegség gyökerét okát kezelik! Ahogy Pasteur is beismerte: A táptalaj minden, a kórokozó semmi! Selye János: Stressz az okozója mindennek! - valamiből túl sok van vagy kevés...Kell valami ami a stressz ellen hat, de nem gyógyszer! ADAPTOGÉN! Ha sok a cukor lebontatja, ha kevés felszabadít a májból! Ha sűrű a vér hígit, ha híg sűrit, ha magas a vérnyomás csökkenti ha alacsony emeli- EZ A GANODERMA!

A gyógygombák és növények.:

A gyógygombák és növények.

www.pubmed.org :

www.pubmed.org Több mint 900 orvosi tanulmány, kutatás eredménye közölve. A következő diák információi több ezer év keleti orvoslás és az elmúlt évtizedek nyugati orvoslásának kutatásainak eredményein, és fogyasztók terméktapasztalatain alapulnak!

PowerPoint Presentation:

Megfelelő tápanyagellátás: - Vitaminok, Ásványi anyagok, Fitonutriensek Antioxidánsok Egyéb növényi hatóanyagok: Szerves Germánium, adenosin, triterpének, poliszacharidok, klorofill, enzimek, rostok, omega 3, 6 zsírsavak....pótlása, bevitele! - Lúgosítás - Méregtelenítés - Oxigén felvétel , vérkeringés javítása! - Immunrendszer erősítése ! A gyógygombák és növények szerepe:

Ganoderma lucidum:

Ganoderma lucidum A kinai gyógynövénytárban az elsők között az első helyen van! Adaptogén! Besorolás: Amik gyógyhatásúak, és nincs semmi mellékhatásuk! Gyógyhatású, de nem lehet korlátlanul fogyasztani! Gyógyhatású, de vigyázni kell vele!

PowerPoint Presentation:

Alkotórészek Szerves germánium: segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. szabályozza a szívmüködést – mint elektromos vezető erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensulyozó - menstruácios problémák csökkentése - segiti a jó minőségű alvást - strukturális azonosság miatt az adenozin a koffein mellékhatásait semlegesiti. Triterpének: a triterpének dolgoznak a masztocitán és lecsökkentik a hisztamin kibocsátását így az allergiás reakciókat csökkentik! Csökkenti a stresszt az érzelmeket kiegyensúlyozza! Ganoderic sav: apoptozist segiti – a sejtek természetes elhalását és az új sejtek képzését segíti!

Gomba spóra hatóanyagai::

Gomba spóra hatóanyagai: Méregtelenít – kivezeti a toxinokat! vizoldható toxinok távoznak vizelettel, izzadsággal, köpettel! - zsiroldható toxinok a széklettel távoznak! Ezért a cukros eleinte többet vizel, eleinte fel is mehet a cukor és koleszterin színt, majd normális értékre beállhat! Tisztitja vérereket: Feloldja a zsírt, és a vízben oldodó méreganyagokat Eltávolítja a blokkokat az erekből. Szkeneli a szervezetet ,előhozza a rejtett, betegség elötti fázisban levő dolgokat! Ezért időseknél vigyázni kell vele, és csak lassan felemelni a színtet 1ről 3 kapszulára! Itt fáj, ott fáj, rosszabb mint elötte volt - panaszkodások! De hamar elmúlnak és helyreállnak az elökerült fájdalmak! Ami nem, arra meg jó, ha az orvos kivizsgál! Megjelöli a rákos sejteket és segíti a makrofágokat, hogy felismerjék a rákos sejteket! Gátolja a daganat vérellátását!

Gomba micelium:

Gomba micelium Tartalmazza az előbb felsoroltakat de: 4x-er annyi poliszacharidot tartalmaz mint az érett gomba spóra! Gyors immunrendszer erősítés! Fő funkciója a csontvelőt ösztönzi! A gomba spóra eltávolítja a toxinokat a sejtből, a micelium pedig a membránt erősíti, hogy ne mehessen vissza! Oxygén forrás, agyserkentő agytonik – jó alvás Regenerálja a sejtfunkciókat! Csökkentheti a cukor színtet!

Cordyceps sinensis:

Cordyceps sinensis Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált. Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles: Nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van. Szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben. Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison). Növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású. Daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja szintjüket a vérben, enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatásait. Szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat. Kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, de javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját is. Potencianövelő afrodizákumként is ismert

Oroszlánsörény gomba:

Oroszlánsörény gomba A gombán végzett hosszú távú kutatások kimutatták, hogy a gombában található - D-arabinitol, threitol, palmitinsav - vegyületek kiváló antioxidások, amelyek csökkentik a szervezetben a káros szabad gyökök számát. A gomba összetevői szabályozzák a szervezet vérzsír szintjét és jótékony  hatással vannak a vércukorszintre, a gyomorfekélyre, refluxra és a nyálkahártya gyulladásos folyamataira is. A gombát hosszú évszázadok óta a Távol-keleti országokban főleg gyomorbántalmak és bélpanaszok esetén „vetik be”, többnyire sikerrel. A kutatások felfedezték ennél a gombatípusnál is a rákos sejtekre gyakorolt citotoxikus (rákos sejtek számára mérgező) aktivitást.  I dőskori elbutulás (demencia) ellenes hatás , hatóanyagai révén regenerálni képes az idegsejteket.

Spirulina:

Spirulina A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. "Néhány mikroalgának nagyon kedvező összetétele van az immunterápia szempontjából. A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin-A) és klorofill tartalma által, a benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet. A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment. A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást." Paul Pitchford: Healing With whole Foods

Spirulina:

Spirulina Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatással bír. Csökkenti a vérnyomást. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását. Erősíti az immunrendszert. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét. Segíti a szervezet pH-ját lúgossá tenni. Könnyen emészthető, természetes vas forrás! Természetes vitaminforrás! Vérképző és vitalitásnövelő. Méregtelenít. Csökkenti az étvágyat. Segíti az emésztést. Lúgosítva segíti a fogyást. Összetevői kedvezően befolyásolják az étvágytalan gyerekek növekedését.

Noni:

Noni Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez. Az elvégzett vizsgálatok szerint a noni:  Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására. Hatékony a gyulladáscsökkentő. Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben. Növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot. Segít a depresszión. Fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium erősségének 75%-át, a függővé válás veszélye nélkül. Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejket (rákkialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése). Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését is.

PowerPoint Presentation:

Miért a DXN? A világ legnagyobb ganodermás cége , mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár - érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge a legkedvezőbb a gyógygombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is jobb a minőség! Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező! Saját szabadalmaztatott, hidegsajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 30 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógygomba termékei, de betartva a törvényeket , nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógygombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak!

PowerPoint Presentation:

Próbálja ki és érezze a minőséget, élvezze a különbséget!

Ganodermás termékek:

Ganodermás termékek Kávék Kakaó Szójaital Teák Cukorkák Kapszulák Porok Higiénia Kozmetika

PowerPoint Presentation:

Az emberek többsége, elfelejti bevenni reggel a vitaminját, de kevés emberről mondható el, hogy reggel elfelejtené meginni a kedvenc forró italát, legyen az kávé, kakaó, vagy tea! A DXN nagyszerű találmányai, a ganodermás forró italok, melyek nem csak élvezeti értékkel bírnak, hanem a ganodermának köszönhetően, kiváló egészségügyi hatásokkal is! Érezze a különbséget! Élvezze az egészséget! Váltson egészségesre!

PowerPoint Presentation:

AKI SAJNÁLJA A PÉNZT AZ EGÉSZSÉGE MEGÖRZÉSÉRE NEM SZÁMOL A BETEGSÉGEK KÖLTSÉGEIVEL! Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! De visszaszerezni azt ami elveszett sokkal drágább nehezebb mint megtartani a jót! A legtöbb ember azt gondolja, hogy az évtizedek helytelen életmódja által ütött sebeket egy kis doboz vitaminnal helyre lehet állítani! Ha egészséges akar lenni, ne is kérdezze, meddig kell ezt szedni! Mindig! Az egészséges életmódot nem lehet felfüggeszteni! Soha se mond ezt nem engedhetem meg magamnak, kérdezd inkább meg magadtól hogyan engedhetném ezt meg magamnak! R. Kyosaki MIKOR KELL ELKEZDENI A MEGELÖZÉST? Már az anyaméhben!

PowerPoint Presentation:

Ahhoz, hogy ne kelljen fel tenned a kérdést: M iért pont én? Tedd fel és válaszold is meg a kérdést: MIN KELL VÁLTOZTATNOM, MIT KELL ELHAGYNOM, ÉS MIT KELL ELKEZDENEM? Ha érdekel az én válaszom, és hogy nekem mi vált be, keress a honlapomon!

PowerPoint Presentation:

Hogyan lehetnek ingyen az öné ezek a termékek, vagy hogy kereshet annyi pénzt, hogy sose legyenek anyagi szükségei? Ha elégedett a termékekkel, beszéljen róla másoknak, mutassa meg a DXN lehetőséget másoknak, és építsen nagy nemzetközi fogyasztói hálózatot a DXN-től ingyen kapott, online eszköztár segítségével! FIZETETT AZÉRT VALAHA ÖNNEK PÉNZT CÉG, HOGY AZ Ő KÁVÉJÁT, VITAMINJÁT, VAGY FOGKRÉMJÉT HASZNÁLTA?

PowerPoint Presentation:

Ha a világ legnagyobb ganoderma termesztőjét keresed. Ha fontos számodra a minőség! Ha szeretnél a lehető, legkedvezőbb árakon vásárolni! Esetleg – ha beváltak a termékek - még pénzt is keresni ajánlásukkal, terjesztésükkel, így akár ingyen jutni a termékekhez! Csatlakozz most fogyasztói hálózatunkhoz, egyszeri 5000Ft-os regisztrációs díj és egy termék megvásárlásával, vagy ingyenesen, a hatalmas kedvezményt biztosító, valamelyik DSP termékcsomag megvásárlásával! Borbély Szilvia http://vitakave.dxnnet.com/ szilvibor@gmail.com 06-70-451-9602 06-30-258-7991

PowerPoint Presentation:

TE MIT VÁLASZTASZ MOST?

authorStream Live Help