DXN - DSP Gazdagodj Okosan Program!

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Siker – pénz – szabadság! Roszkosné Zsuzsa http://ittesmost.dxn.hu

PowerPoint Presentation:

Szeretnéd azt csinálni, amihez kedved van, de abból nem tudsz megélni? Úgy gondolod, sokkal többet érsz, minthogy elad az idődet, mások meggazdagodását segítve? Szereted a szabadságot, és akkor és úgy szeretnél dolgozni, ahogy és amikor te akarsz? Szeretnél otthonról dolgozni, és vezetni, akár nemzetközi vállalkozásod? Szeretnéd kipróbálni a vállalkozói világot, de nem tudsz és nem is akarsz komoly kockázatot vállalni? Szeretnél a nyugdíj helyett valami nagyobb és biztosabb havi passzív jövedelemre szert tenni? Szeretnél úgy vállalkozni, hogy ne csak pénzed legyen hanem szabadságod, időd azt el is költeni? Szeretnéd ha nem lennél vállalkozásod rabja, és inkább egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt keresni, minimális költségek mellett? AKKOR EZT A PROGRAMOT NEKED TALÁLTUK KI!

Miért pont DXN GOP?:

Miért pont DXN G O P? - Nem kivenni akarjuk a pénzt a zsebéből, hanem tényleg azt akarjuk, hogy gazdagodj on! Keressen abból pénzt, ami idáig csak kiadást jelentett az Ön számára! - Okosan! - Ne keményen, hanem okosan dolgozzon! - A gazdagság a fejben kezdődik! Elérhető bárkinek : Akiben erős a tanulási vágy és a változásra való készség! - Ne csak megkeresse a pénzt, hanem legyen egészsége és hosszú élete, hogy el is tudja költeni, és élvezze az életet! - Program ! Ez hosszú távra szól, nem egy „Legyél gyorsan milliomos” tanfolyam!

PowerPoint Presentation:

Lesz egy szép háza, kerttel és medencével Lesz sok szuper autója, sőt saját hajója, repülője Körbeutazza a világot, és mindenhova eljut a családjával ! És annyi pénze lesz, hogy bármikor, bármit megvehet Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és :

PowerPoint Presentation:

Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, és akkor szembesülnek a valósággal! Az álmainkért bizony komolyan meg kell dolgozni, és sokszor maga a megélhetés is egy valós, G azdálkodj okosan játék!!

3 fajta ember alakul ki!:

3 fajta ember alakul ki! 80% Túlélésre játszik, nem tesz semmit, hogy jobb legyen! Spórolás, hónapról hónapra, sárga csekk, Adósság csapda, ingyenes, ez nagyon drága, már megint hétfő van…a jellemző szavaik. 15% él a lehetőségekkel. P olgári jólét. 5% Élvezi az életet, irányítja a pénz áramlását!

Az egészségképben is 3 típus van:

Az egészségképben is 3 típus van 80% - közömbös – nincs erős életkedv! Nem törődik az egészségével, sokszor akkor sem, amikor már fájdalmak, tűnetek jelzik a bajt! Csak az orvosokra számít, gyógyszerekben bízik. Jellemzően nyugdíjas korra már gyógyszereken élnek és a rendelőkben töltik idejüket, panaszkodva! 15% - Megpróbál egészségesen élni, táplálkozni, sportol. A legjobb orvosokat keresi, gyógyszertári vitaminokat szed, csepegtet, pezsegtet! 5% - A megelőzésre fókuszál – Táplálék kiegészítőket szed, ügyel arra, mit eszik meg, keresi a természetes megoldásokat, és a bio élelmiszereket!

PowerPoint Presentation:

Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel ! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt, hogy mire azt igen!  Csak a betegséget lehet elkapni másoktól, az egészséget nem! Az egészséget választani kell!

Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?!:

Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! A 80% A 15% Spórol illetve többet dolgozik, tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok… Bankban kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.

PowerPoint Presentation:

Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? A gazdagság csak egyesek, az 5% kiváltsága lenne?

Nincs ideje – nincs pénze: Zömében az alkalmazottak ők! :

Nincs ideje – nincs pénze: Zömében az alkalmazottak ők! 4 ember csoport alakul ki: Ők akik eladják a munkaidejüket pénzért!

PowerPoint Presentation:

Nincs pénze – de van sok ideje Zömében a nyugdíjasok, a munkanélküliek ők! Ők akik nem készültek fel időben, és csak az állami ellátásban bíztak! Vagy munkanélküliek, akik csak segélyekben gondolkodnak!

PowerPoint Presentation:

Van pénze – de nincs ideje! Zömében a vállalkozók ők! Ők saját maguk alkalmazottjai lettek, a megélhetésért erejük felett kell dolgozni, bár a jutalom és a pénz is több, de nem mindig !

Mi jellemző egy vállalkozásra?:

Mi jellemz ő egy vállalkozásra? 1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár ! 2. Oda van kötve vállalkozásához! Aktív jövedelem. 3. Nincs növekedési lehetőség! 4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben! 5 . Bonyolult könyvelés, elszámolások!

PowerPoint Presentation:

Rendszereket, hálózatokat építenek, a pénzt dolgoztatják!

A pénz keresés – angolban pénzcsinálás - 4 módja:

A pénz keresés – angolban pénzcsinálás - 4 módja Robert T. Kiyosaki : A CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van , hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások , mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek.

PowerPoint Presentation:

A cél tehát a C faktoron át eljutni a befektetők közé, ahol már a pénz dolgozik helyettünk! DE MI KELL AHHOZ, HOGY ELINDÍTSUNK EGY SIKERES VÁLLALKOZÁST?! Egy nagyszerű egyedi ötlet! Sok pénz és idő! Türelem, kitartás!

Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni! :

Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!

Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem? :

Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést ! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?

Akkor mit tehet, ha nincs se::

Akkor mit tehet, ha nincs se: Pénze Végzettsége Egyedi ötlete Tapasztalata Eszközei

Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? :

Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? - Mert bárki belekezdhet, jellemzően munka mellett! - Nem igényel képzettséget, végzettséget, nincs korhatár! - Nem igényel nagyobb befektetést ! - Nincsenek kereseti korlátok ! Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jutalék. Egyre kevesebb munkával, egyre több pénz! - Nemzetközileg építhető! - Az MLM képzések haszna , az élet más területeire is kihat ! - Örökölhető, passzív jövedelmet ad!

PowerPoint Presentation:

Miért a Network marketing? „ Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából ” Paul Getty

PowerPoint Presentation:

Mi a különbség?

Ez tényleg működik? :

Ez tényleg m ű ködik?

MLM vagy piramis játék? :

MLM vagy piramis játék?

PowerPoint Presentation:

Legyen valós termék - ne csak valami online dolog, vagy vásárlási jog, pozició, vagy valami jelképes dolog, amivel hitelessé próbálnak tenni egy valójában pilótajátékot ! Ne legyenek benne szándékos túlzások, mézesmadzagok, kis betűs részek, NE LEGYEN MÓKUSVAKÍTÁS! Olyan termék legyen amit idáig is ismertem, fogyasztottam, nem új szokás felvételére akar rávenni, új költségekre! Olyan termék legyen, amit akkor is megvennék és annyiért , ha nem kapcsolodna hozzá üzleti lehetőség! Olyan üzlet legyen , amit bárki el tud inditani, nem igényel óriási anyagi befektetést, nincsenek beépített kényszerek, és nem lehet vele semmit veszíteni! Olyan termék legyen, aminek bemutatásához nem kell szakértelem, és nem kellenek manipulációs elemek! Olyan termék és üzlet legyen, amit online is tudok végezni , és nemzetközileg is tudok vele toborozni! Én mit kerestem?

Én mit kerestem?:

Legyen a cég legalább 10 éves , és legyenek nyilvános adatai, melyek növekedést mutatnak! Legyen a cég elérhető bárki számára az adott országokban, így Magyarországon is. Legyen személyes ügyfélszolgálat, reklamációra lehetőség! Ne legyenek termékellátási, jutalék kifizetési problémák soha! Legyenek a vezetők elérhetőek , és megközelíthetőek! Legyen a cég törvényes és törvény tisztelő , ne kelljen félni, hogy bármi ronthatja a hírnevét! A marketingterv legyen érthető, kiszámítható , igazságos, inspiratív, és teljesíthető! Ne legyenek benne beépített kényszerek, amik miatt a tagoknak akkor is vásárolniuk kell, ha nincs rá szükségük, nem engedhetik meg maguknak! Én mit kerestem?

PowerPoint Presentation:

A következő pár diában megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani és miért tudom, hogy a DXN minden, előbb leírt feltételnek megfelel ?

1. A TREND:

1. A TREND Kávé Wellness, anti-aging , diéta, táplálékkiegészítés Internetes munka Online kereskedelem

PowerPoint Presentation:

A KÁVÉ A 2. legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! A 2. legnagyobb mennyiségben forgalmazott áru az olaj után!

PowerPoint Presentation:

2. A cég DXN – 21 éves, folyamatos növekedés, 48 országban iroda, 5 millió regisztrált tag! 28. legnagyobb MLM cég! Európai nyitás 2009. április

PowerPoint Presentation:

Az egész világon elfogadott bio minősítés, díjak, elismerések!

PowerPoint Presentation:

Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálék kiegészítés és higiénia területén! 3. A TERMÉK

PowerPoint Presentation:

Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít. Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is! 100 % arabica kávé, növényi pálmavaj tejpor, nem ipari hanem nádcukor és szerves ganoderma tartalom.

PowerPoint Presentation:

Kezelend ő problémák! Minőségi éhezés Mérgek az ipari táplálkozásban! Mozgáshiány! Savas táplálkozás! Alváshiány! Stressz!

PowerPoint Presentation:

- Hasznos tápanyagok bőségesen! - Méregtelenítenek , kivezetik a mérgeket! Lúgosítanak – fogyás támogató diéta! Erek letisztítása , koleszterin, vércukorszínt, vérnyomás csökkentő hatás! - Új vér képzésében segítség! Vér oxigénfelvevő és – szállító képességének növelése ! - Stressz tűrő képesség növelése! - Alvás segítő , hangulatjavító hatás! EGÉSZSÉG A TERMÉKEK

PowerPoint Presentation:

Ganoderma , Spirulina , Cordyceps , Noni , Oroszlánsörénygomba …

PowerPoint Presentation:

Miért a DXN? A világ legnagyobb ganodermás cége , mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár - érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge a legkedvezőbb a gyógygombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is jobb a minőség! Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező! Saját szabadalmaztatott, hidegsajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 30 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógygomba termékei, de betartva a törvényeket , nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógygombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak!

Beszéljünk az árakról!:

Beszéljünk az árakról!

PowerPoint Presentation:

Hogyan lehet ebb ő l Önnek pénze? A. Kereskedelmi típusok: Szint A Gyártó Színt Importőr Szint Nagykereskedelem Szint Kiskereskedelem Bolti vagy ügynöki forma Mindegyik szinten rárakódik a saját egyszeri haszon. B. Multi Level – több csatornás – Marketing 1. Szint Gyártó 2. Szint Hálózatépítők akik a céghez vezetik az e mbereket, megtanítják, hogyan vásárolhatnak a cégtől, és hogy kereshetnek ezzel pénzt! Jutalék több mélységből, és minden vásárlásnál később is! Egy életen át haszon! A. Üzenet: Rakja rá a hasznot és árulja a termékeinket! B. Üzenet: Egy életen át jutalékot kap, azután akit csatlakoztat a céghez!

PowerPoint Presentation:

Hogyan lehet ebb ő l Önnek pénze? Kávézzon, ismerkedjen, beszélgessen…. Melyik kávés cég, vagy drogéria fizet azért ha az ő termékeit fogyasztja?

PowerPoint Presentation:

Legyen az egészség és a jólét nagykövete! Mutassa meg ötletesen, kreatívan, bármilyen eszközzel, online vagy offline az üzleti lehetőséget és a termékeket! Legyen kulcsember – vagyis a cég hiteles „reklámarca” a saját környezetében! Legyen a termékek referenciája! Beszéljen a megelőzés fontosságáról, a ganodermáról , a spirulináról stb ! Mutassa meg a hatástöbbszörözés erejét! Tanuljon és tanítsa az alsó vonalait!

PowerPoint Presentation:

MOMENTUM – nyitás és felemelkedés! Most van az Európai piac nyitás, így jó kapcsolatokat találva, egész országok forgalma kerülhet Ön alá! Gondolkodjon nagyban, az egész világpiacban!

PowerPoint Presentation:

Hangsúly a termékfogyasztáson van! Az árak fogyasztó barátok! Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás!   Jutalékfizetés nem az új tagok után van, hanem kizárólag az elért forgalom után! Nincsenek havi elvárások, beépített kényszerek! Nincs nullázódás, szintvesztés, kiesés! Igazságos – a legtöbb pénzt az kapja aki dolgozik – de méltányos is, így 1-2 „jó emberrel” is lehet sok pénzt keresni! Több szintes jutalék kifizetések! Heti és Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, illetve számla ellenében kifizetésre kerül. Könnyen teljesíthető plusz kiírások, jutalomutazások! Választható üzleti indulások, sebesség! DSP – Dinamic Start Program Gyors indulás – gyors pénz, extra azonnali bevétel! 4. A DXN MARKETING TERV Út a passzív jövedelemhez!

PowerPoint Presentation:

5. Ingyenes oktatási rendszer

PowerPoint Presentation:

1. Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda - Program manager - beállítható emlékeztetéssel! Ingyenes hírlevélküldés , autoresponder ! Ingyenes videó mail rendszer után követéssel Kép és videó tárhely ! Ingyenes professzionális honlap és videók 20 nyelven Letölthető ingyenes képzések! Webkonferenciák on való részvétel és annak használata toborzásra! Nézzük mit is kap csatlakozáskor?

PowerPoint Presentation:

Mennyit lehet ezzel keresni? Nagy mértékben függ, a csatlakozás módjától, az indulás sebességétől! Mi másolódik? Mennyire hiteles valaki, helyes-e az attitűdje, vállalkozásként kezeli vagy szerencsét próbál?! Egyértelműen kimondható, hogy nem értékesítésből, kiskereskedelmi haszonból – bár ez is van – hanem hálózatépítési munkából lehet, akár 7-8 számjegyű passzív jövedelmet kiépíteni!

PowerPoint Presentation:

Az alap marketing terv is magas jövedelmet biztosít, de általában, hosszabb távon jön a nagy pénz, a vezetők munkáját jutalmazza! Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény érhető el így is! Hatástöbbszörözés!

PowerPoint Presentation:

Törzsvásárlóknak és szerencsét próbálóknak! Komoly tervekkel rendelkező kezdőknek ! Minimális terméktapasztalat. Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés! Legolcsóbb ELVÁRT MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 7005Ft Kis üzleti csomag Termék 27150Ft-ért 5000Ft elengedve!! Vállalkozói csomag P lusz árkedvezmény után termék 74000Ft-ért ! 5000Ft elengedve! CSATLAKOZZON ÖN IS ! / A csomagok összetétele ára 2014.11. havi, az aktuális állapotról érdeklődj személyesen! /

PowerPoint Presentation:

A - KIT B - KIT C - KIT Tegyen szert már az els ő hetekben, komoly jövedelemre, a komoly kedvezményeket adó, DSP csomagok értékesítésével!

PowerPoint Presentation:

Dinamikus indulás előnyei: Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív jövedelem eléréséig . Azonnali bevételt biztosít. Heti elszámolás és bónusz kifizetés . Egész európai piacon elérhető! A DSP „A” kit 150% kedvezményt tartalmaz, mely 4 évig vehető igénybe a vásárlások 10%-ig. A DSP „B” kit 130% kedvezményt tartalmaz, mely 3 évig vehető igénybe a vásárlások 10%-ig. A DSP „C” kit 110% kedvezményt tartalmaz, mely 2 évig vehető igénybe a vásárlások 10 %-ig. Mind 3 Kit csak a regisztrációval egyidejűleg vásárolható meg. Mind 3 Kit tartalmazza a regisztráció díját is . Az értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség , vagyis nem csak az értékesíthet aki maga is megvette! Visszakapod, jöv ő beni kedvezményben a csomag árát, így hosszú távon 10%-al még olcsóbban vásárolhatsz!!

PowerPoint Presentation:

- 100 PV saját havi aktivitás a bónusz feltétele! - A közvetlen eladási jutalék heti elszámolású, ha meg van a 100 pont, fizetik! - A 2-3. szintű felső vonali bónusz havi elszámolású, a 3 aktív felsővonal kapja! 12 hétig lehet értékesíteni a regisztrációtól számítva , utána is lehet így csatlakoztatni, de akkor már a hagyományos marketing terv alapján számolódik el! NAGYOBB LENDÜLET, ELKÖTELEZETTSÉG, AKTIVITÁS AZ ELSŐ 3 HÓNAPBAN, MINEK JUTALMA EXTRA GYORS BEVÉTEL, AMI KÉSŐBB A HAGYOMÁNYOS MARKETINGTERVBEN PASSZÍV JÖVEDELEMMÉ VÁLIK!

PowerPoint Presentation:

Mérlegeljen! vagy

PowerPoint Presentation:

Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi?

PowerPoint Presentation:

Tele van kérdésekkel? Ez természetes! Senki se született profi hálózatépítőnek! Ez egy szakma, amit meg lehet és kell tanulni! A siker mindenki számára elérhető, akiben: Nagy a tanulási és tudás iránti vágy! és Teljes a változásra való hajlandóság! Vagy ahogy szokták mondani: A siker 90% helyes hozzáállás és csak 10% tudás! Legyen győztes hozzáállása és jelleme, és az emberek keresni fogják a lehetőséget, h ogy csatlakozhassanak ahhoz amit csinál!

PowerPoint Presentation:

„Ne azon gondolkodj, amid nincs, hanem azon hogy mit tudsz csinálni azzal amid van!” „Azokat az evezőket kell használni, amelyek kéznél vannak, és azzal a széllel kell vitorlázni , amelyet Isten ad. „ C . H. Spurgeon Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni . Napoleon Hill

PowerPoint Presentation:

Hívj! Hívj! Ne hívj!

PowerPoint Presentation:

Köszönöm a figyelmet! Roszkos Lászlóné http://ittesmost.dxn.hu Elérhetõségeim : Telefon: 96/424-813 Mobil: 06 30 9474104 E-mail: ittesmost.dxn @ gmail.com Skype : pirozsu

authorStream Live Help