DXN üzleti bemutató

Views:
 
     
 

Presentation Description

Roszkos Lászlóné SR http://ittesmost.dxn.hu

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

DXN Termék és üzleti bemutató Roszkos Lászlóné SR http://ittesmost.dxn.hu

Mi az a 3 dolog, amiből szinte minden ember többet szeretne? :

Mi az a 3 dolog, amiből szinte minden ember többet szeretne? Egészség és Pénz és Szabadság NEM Egészség vagy Pénz vagy Szabadság

PowerPoint Presentation:

IDŐBEN KELL DÖNTENEM és cselekednem!! Megelőzésre kell fókuszálnom ! Ahol ma tartasz a tegnapi döntéseid következménye ! Csak a betegséget lehet elkapni, az egszséget választani kell! D X N Betegség Anyagi gondok

PowerPoint Presentation:

D X N 80% Túlélésre játszik Lusta változtatni! 15% él a lehetőségekkel 5% Élvezi az életet, irányítja a pénz áramlását! Spórolás, hónapról hónapra, Adósság csapda,mi az ingyenes, ez nagyon drága, már megint hétfő van, úgy se változik semmi… Akarok-e változtatni? Mit választok?

Az egészségképben is 3 típus van:

Az egészségképben is 3 típus van 80% - közömbös – nincs erős életkedv! Nem törődik az egészségével, sokszor akkor sem, amikor már fájdalmak, tűnetek jelzik a bajt! Csak az orvosokra számít, gyógyszerekben bízik. Jellemzően nyugdíjas korra már gyógyszereken élnek és a rendelőkben töltik idejüket, panaszkodva! 15% - Megpróbál egészségesen élni, táplálkozni, sportol. A legjobb orvosokat keresi, gyógyszerári vitaminokat szed, csepegtet, pezsegtet! 5% - A megelőzésre fókuszál – Táplálék kiegészítőket szed, ügyel arra, mit eszik meg, keresi a természetes megoldásokat, és a bio élelmiszereket!

PowerPoint Presentation:

D X N Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! Többet dolgozik! Többet tanul! Szerencsejátékokban hisz! Vagy befektetésekben! Beugrik valami átverésnek!

:

Ezek szerint az én képességeimmel és adottságaimmal esélyem sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? A gazdagság csak egyesek kiváltsága?

PowerPoint Presentation:

Vállalkozzam? De mit?

PowerPoint Presentation:

Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Sok pénz Sok idő Sok jó ötlet Sok türelem és kitartás

PowerPoint Presentation:

Ezek hiányában azonban, ma a hagyományos vállalkozások 80%-tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni! A hagyományos vállalkozások jövője?

PowerPoint Presentation:

Nagyon sok vállalkozó ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?

Mit tegyen ha nincs::

Mit tegyen ha nincs: - Se pénze! - Se ideje! - Se jó ötletei! - Se türelme, ideje, hogy kivárja, amíg v isszatérül a befektetés, és hasznot hoz!?

PowerPoint Presentation:

Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? - Mert bárki belekezdhet! - Nem igényel képzettséget, végzettséget, nincs korhatár! - Nem igényel nagy befektetést! - Nincsenek kereseti korlátok! - Nemzetközileg építhető, nincsenek országhatárok! - Az MLM képzések haszna, az élet más területeire is kihat! - Örökölhető, passzív jövedelmet ad! http://ittesmost.dxn.hu

PowerPoint Presentation:

„ Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty Miért a Network marketing?

PowerPoint Presentation:

Mi a különbség?

PowerPoint Presentation:

Mit kerestem?! Legyen valós termék - ne csak valami online dolog, vagy vásárlási jog, pozició, vagy valami jelképes dolog, amivel hitelessé próbálnak tenni egy valójában pilótajátékot ! Ne legyenek benne szándékos túlzások, mézesmadzagok, kis betűs részek, NE LEGYEN MÓKUSVAKÍTÁS! Olyan termék legyen amit idáig is ismertem, fogyasztottam, nem új szokás felvételére akar rávenni, új költségekre! Olyan termék legyen, amit akkor is megvennék és annyiért , ha nem kapcsolodna hozzá üzleti lehetőség! Olyan üzlet legyen , amit bárki el tud inditani, nem igényel óriási anyagi befektetést, nincsenek beépített kényszerek, és nem lehet vele semmit veszíteni! Olyan termék legyen, aminek bemutatásához nem kell szakértelem, és nem kellenek manipulációs elemek! Olyan termék és üzlet legyen, amit online is tudok végezni , és nemzetközileg is tudok vele toborozni!

PowerPoint Presentation:

A következ ő pár diában megmutatom én mi alapján választottam MLM céget és miért ajánlom a DXN -t? A helyes döntés!

PowerPoint Presentation:

1 . A TREND A kávé a világon a legnagyobb mennyiségben eladott ital a víz után. És legnagyobb forgalmú termék az olaj után! Wellness ipar – antiaging diéta – szépségápolás stb ! Internetes kereskedelem! Internetes otthoni munka!

PowerPoint Presentation:

2. A cég 21 éves múlt, folyamatos növekedés, 5 millió regisztrált tag! 28. Legnagyobb MLM cég a taglétszám és forgalom alapján! A világ legnagyobb ganodermás cége, saját farmokkal ! Európai nyitás 2009. Ausztria 2013!

PowerPoint Presentation:

Az egész világon elfogadott, bio minősítés, díjak, elismerések!

PowerPoint Presentation:

3. A TERMÉK Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálék kiegészítés és higiénia területén ! Kávék, teák, wellness lúgosító italok, táplálék kiegészítők, c ukorkák , müzli, higiéniai, kozmetikai termékek! Legjobb minőség, legjobb áron!

PowerPoint Presentation:

Ganoderma, Spirulina, Cordyceps, Noni, Oroszlánsörénygomba, Arabica kávé...

:

Okok és kezelendő problémák! Minőségi éhezés Mérgek az ipari táplálkozásban! Mozgáshiány! Savas táplálkozás! Alváshiány! Stressz!

PowerPoint Presentation:

Szívproblémák Vese, máj, hasnyálmirigy bajok Következmény Stroke Magas vérnyomás Rák Ahol jó a vérkeringés sok az oxigén nincs RÁK! NINCS OLYAN, HOGY SZÍVRÁK!

PowerPoint Presentation:

A TERMÉKEK – MEGOLDÁSOK! - Hasznos tápanyagok bőségesen! - Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket! Lúgosítanak – fogyás támogató diéta! Erek letisztítása, koleszterin, vércukorszínt, vérnyomás csökkentő hatás! - Új vér képzésében segítség! Vér oxigénfelvevő és - szállító képességének növelése! - Stressz tűrő képesség növelése! - Alvás segítő , hangulatjavító hatás! EGÉSZSÉG

PowerPoint Presentation:

Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít. Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is! 100% arabica kávé, növényi pálmavaj tejpor, nem ipari hanem nádcukor és szerves ganoderma tartalom.

Beszéljünk az árakról!:

Beszéljünk az árakról!

PowerPoint Presentation:

Hogyan lehet ebből Önnek pénze? Kávézzon, ismerkedjen, beszélgessen….

PowerPoint Presentation:

A. Kereskedelmi típusok: Szint A Gyártó Színt Importőr Szint Nagykereskedelem Szint Kiskereskedelem Bolti vagy ügynöki forma Mindegyik szinten rárakódik a saját egyszeri haszon. A. Üzenet: Rakja rá a hasznot és árulja a termékeinket! B. Multi Level – több csatornás – Marketing 1. Szint Gyártó 2. Szint Hálózatépítők - akik a céghez vezetik az embereket, megtanítják, hogy vásárolhatnak a cégtől, és hogy kereshetnek ezzel pénzt! Jutalék több mélységből, és minden vásárlásnál később is! Egy életen át haszon! B. Üzenet: Egy életen át jutalékot kap, azután akit csatlakoztat a céghez! Értékesítés vagy ajánlás?

PowerPoint Presentation:

Mutassa meg ötletesen, kreatívan, bármilyen eszközzel, online vagy offline az üzleti lehetőséget és a termékeket! Legyen kulcsember – vagyis a cég hiteles „reklámarca” a saját környezetében! Legyen a termékek referenciája! Beszéljen a megelőzés fontosságáról, a ganodermáról, a spirulináról stb! Mutassa meg a hatástöbbszörözés erejét! Tanuljon és tanítsa az alsó vonalait! Másolódás Nem kell ügynökké, előadóvá, értékesítési szakemberré válnia, hanem csak az eszközöket kell jól használni! – DVD, videóemail, honlap, könyv, szórólap, rendezvények, webkonferencia, szponzor.

PowerPoint Presentation:

Hangsúly a termékfogyasztáson van! Az árak fogyasztó barátok! Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás!   Jutalékfizetés nem az új tagok után van, hanem kizárólag az elért forgalom után! Nincsenek havi elvárások, beépített kényszerek Nincs nullázódás, szintvesztés ! Igazságos – a legtöbb pénzt az kapja aki dolgozik – de m éltányos is, így 1-2 „jó emberrel” is lehet sok pénzt keresni! Több szintes jutalék kifizetések! Heti és Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, illetve számla ellenében kifizetésre kerül . Könnyen teljesíthető plusz kiírások, jutalomutazások! Választható üzleti indulások, sebesség! DSP – Dinamic Start Program Gyors indulás – gyors pénz, extra azonnali bevétel! 4 . A MARKETING TERV a passzív jövedelemhez!

PowerPoint Presentation:

Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával , és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény ! Hagyományos marketingterv is jó, de lassabban jönnek a nagyobb jutalékok! Hatástöbbszörözés !

PowerPoint Presentation:

Dinamikus indulás előnyei: Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív jövedelem eléréséig . Azonnali bevételt biztosít. Heti elszámolás és bónusz kifizetés . Egész európai piacon elérhető! Visszakapod jövőbeni kedvezményben a csomag árát! A DSP „A” kit 150% kedvezményt tartalmaz, mely 4 évig vehető igénybe a vásárlások 10%-ig. A DSP „B” kit 130% kedvezményt tartalmaz, mely 3 évig vehető igénybe a vásárlások 10%-ig. A DSP „C” kit 110% kedvezményt tartalmaz, mely 2 évig vehető igénybe a vásárlások 10 %-ig. Mind 3 Kit csak a regisztrációval egyidejűleg vásárolható meg. Mind 3 Kit tartalmazza a regisztráció díját is . Az értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség , vagyis nem csak az értékesíthet aki maga is megvette!

PowerPoint Presentation:

- 100 PV saját havi aktivitás a bónusz feltétele! - A közvetlen eladási jutalék heti elszámolású, ha meg van a 100 pont fizetik! - A 3 szintű felső vonali bónusz havi elszámolású, a 3 aktív felsővonal kapja! 12 hétig lehet értékesíteni a regisztrációtól számítva , utána is lehet így csatlakoztatni, de akkor már a hagyományos marketing terv alapján számolódik el! NAGYOBB LENDÜLET, ELKÖTELEZETTSÉG, AKTIVITÁS AZ ELSŐ 3 HÓNAPBAN, MINEK JUTALMA EXTRA GYORS BEVÉTEL, AMI KÉSŐBB A HAGYOMÁNYOS MARKETINGTERVBEN PASSZÍV JÖVEDELEMMÉ VÁLIK!

PowerPoint Presentation:

5. Ingyenes oktatási rendszer

PowerPoint Presentation:

CSATLAKOZZON ÖN IS! Legolcsóbb ELVÁRT MINIMUM 5000Ft + 1 termék Kis üzleti csomag 27150Ft Termékek 5000Ft elengedve!! Vállalkozói csomag 74000Ft Plusz árkedvezmény. 5000Ft elengedve! Törzsvásárlóknak és szerencsét próbálóknak! Komoly tervekkel rendelkező kezdőknek! Minimális terméktapasztalat. Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés! Illetve Dinamikus start e setén A, B, C Kittel!

PowerPoint Presentation:

1 . Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda - Program manager - beállítható emlékeztetéssel! Ingyenes hírlevélküldés , autoresponder ! Ingyenes videó mail rendszer után követéssel. Kép és videó tárhely! Ingyenes professzionális honlap és videók 20 nyelven Letölthető ingyenes képzések Webkonferenciákon való részvétel és annak használata toborzásra! Nézzük mit is kap az 5000Ft – ért?

PowerPoint Presentation:

Mérlegeljen! Milyen jövőt szeretne? Hajlandó változtatni a jövőjén?!

PowerPoint Presentation:

Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi? - - - - - - - - - -

Tele van kérdésekkel?:

Tele van kérdésekkel? Ez természetes! Senki se született profi hálózatépítőnek! Ez egy szakma, amit meg lehet és kell tanulni! A siker mindenki számára elérhető, akiben: Nagy a tanulási és tudás iránti vágy! Teljes a változásra való hajlandóság! Vagy ahogy szokták mondani: A siker 90% helyes hozzáállás és csak 10% tudás! Legyen győztes hozzáállása és jelleme, és az emberek keresni fogják a lehetőséget, hogy csatlakozhassanak ahhoz amit csinál! http://ittesmost.dxn.hu

PowerPoint Presentation:

Köszönöm a figyelmet! Roszkos Lászlóné http://ittesmost.dxn.hu Elérhetõségeim : Telefon: 96/424-813 Mobil: 06 30 9474104 E-mail: ittesmost.dxn @ gmail.com Skype : pirozsu

authorStream Live Help