DXN termékek és üzleti bemutató

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DXN Termék és Üzleti bemutató Előadó: Nagy Gábor SSD:

DXN Termék és Üzleti bemutató Előadó : Nagy Gábor SSD

Slide 2:

Mókusvakítás helyett tények!

Slide 3:

5 KULCSPONT A SIKERHEZ!

Slide 4:

1. Beilleszkedik-e a trendekbe?

Slide 5:

1. Beilleszkedik-e a trendekbe?

MILYEN LEGYEN A CÉG AMIVEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNA? - Legyen több éves múltja, legyenek vezetői akik a kezdetektől ott voltak! Jók a friss kezdeményezések de bizonytalanok is, mivel már sok MLM cég megszűnt az első 2-3 év után! Ezért érdemes 5 évnél idősebb cégnél próbálkozni! - Legyen anyagilag stabil, ne legyenek adósságai, ha lehet legyen fent a tőzsdén, nyilvános elérhető adatai legyenek mindenkinek elérhetőek! - Legyen nemzetközileg építhető! Meglegyen ehhez a kiépített infrastruktúra, elszámolási rendszer, több nyelvű ügyfélszolgálat elszámolási rendszer! Legyen kiszállítás, csatlakozási lehetőség az egész világon! - Legyen a marketing terve igazságos, ösztönző motiváló, az keresse a nagy pénzt aki valóban munkát fektet bele! Ne legyenek benne beépített kényszerek, kezelje felnőtt emberként az embereket, mindenki a maga tempójában építhesse fel az üzletét! Ne legyenek benne stresszt okozó , vásárlási kényszert, színt fenntartó forgalmat követelő elemek! Ne legyen nullázódás, ne lehessen elveszteni a már megszerzett szinteket! Ezért a lassabban építkező, "tanulópályán" induló kezdők is eséllyel induljanak és ha lassabban is de elérhessék az adott szinteket! :

MILYEN LEGYEN A CÉG AMIVEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNA? - Legyen több éves múltja , legyenek vezetői akik a kezdetektől ott voltak! Jók a friss kezdeményezések de bizonytalanok is, mivel már sok MLM cég megszűnt az első 2-3 év után! Ezért érdemes 5 évnél idősebb cégnél próbálkozni! - Legyen anyagilag stabil , ne legyenek adósságai, ha lehet legyen fent a tőzsdén, nyilvános elérhető adatai legyenek mindenkinek elérhetőek! - Legyen nemzetközileg építhető ! Meglegyen ehhez a kiépített infrastruktúra, elszámolási rendszer, több nyelvű ügyfélszolgálat elszámolási rendszer! Legyen kiszállítás, csatlakozási lehetőség az egész világon! - Legyen a marketing terve igazságos , ösztönző motiváló, az keresse a nagy pénzt aki valóban munkát fektet bele! Ne legyenek benne beépített kényszerek, kezelje felnőtt emberként az embereket, mindenki a maga tempójában építhesse fel az üzletét! Ne legyenek benne stresszt okozó , vásárlási kényszert, színt fenntartó forgalmat követelő elemek! Ne legyen nullázódás, ne lehessen elveszteni a már megszerzett szinteket! Ezért a lassabban építkező, "tanulópályán" induló kezdők is eséllyel induljanak és ha lassabban is de elérhessék az adott szinteket! 2. MILYEN STABIL A CÉG?

Slide 7:

2. MILYEN STABIL A CÉG?

Slide 8:

2. MILYEN STABIL A CÉG?

Slide 9:

DXN 17 éve alakult! Malaysia legnagyobb MLM exportőre ! Stabilitását a nem MLM formában működő komoly: - Tervező és építőipari vállalata - Bió üzemanyag termelése Saját utazási irodája és luxus apartmanjai is alátámasztják! 2. MILYEN STABIL A CÉG?

Slide 10:

Több mint 35 helyen kirendeltséggel jelen a világban! Több mint 120 országba kiszállítás, vannak regisztrált tagok! Ázsia egyik vezető MLM cége! Olyan országokban is sikeresen jelen van ahová mások nem mentek a szegénység miatt! Lsd Mongólia, Pakisztán Nepál! Európai piac most nyílt 2009 márciusában! Első évben több mint 450 SA kb 30 Rubin 20 Gyémánt minősülés! Több mint 5 millió regisztrált tag 5 kontinensen! Több mint 20 ezer orvos a hálózatban!

Slide 11:

A kiszolgálás az utánvétes illetve előreutalásos fizetés mellett Service centereken át történik hogy minél közelebb legyünk a fogyasztóinkhoz és minél több helyen vehessék át ingyenesen a termékeket! A centerek megnyitása gyorsítja a kiszolgálást és közelebb viszi a céget az emberekhez! Nagyban könnyíti a hálózatépítést! Európai országokból érdemes vállalkozókat, vezetőket találni erre! Jelenleg kb 18000 európai tagja van a DXN – nek ebből a többség magyar, cseh és szlovák! A többi országban már van kiszolgálás de hivatalos ünnepélyes nyitás még nem volt, előregisztráció szerű a dolog, bár már vannak engedélyek, center és kiszolgálás! Magyar piac megnyitása 1000 fős regisztrált tag meglétekor történt 2009 áprilisában.

Ezek után már csak egy olyan terméket , termékcsoportot kell találni az értékesítéshez ami: - Minden napos fogyasztási cikk, ami biztosítja a forgalom folyamatosságát - minden hónapban meg "kell" venni! - Lehetőleg ne új szokások bevezetésére kelljen rávenni az embereket, hanem azt cseréljék le amit idáig is használtak, fogyasztottak! - Ne legyen olyan magas az ára, hogy csak valami köré font mítosszal, marketinggépezettel lehessen elmagyarázni miért van ennyi pénzért is szüksége rá a leendő jelöltnek! - Legyen könnyen bemutatható, szakértelmet ne igényeljen! Ha lehet legyen ízletes és finom és kívánatos valami olyan dolog amit nem felejtenek el az emberek bevenni, nem kell "erőt venni magunkon" hogy lenyeljük vagy bevegyük a szánkba:) - Legyen minél nagyobb a célcsoportja, csecsemőtől aggastyánig mindenki fogyassza! - Minél több valós szükségletet elégítsen ki, nyújtson rá megoldást. Pld fogyókúra, állandó fáradtság, stressz stb. Ne legyen vele tele már a piac, minimális legyen a konkurencia, s ha lehet, most jöjjön be az országba, vagy egész Európába! Piac nyitási pozícióban lenni mindig előnyt jelent, annak ellenére, hogy az MLM-ben nem mindig azok lesznek a jövedelmi csúcson akik már az elején csatlakoztak! S mivel MLM üzletről van szó, fontos, hogy olyan termék legyen amit nem azért vesznek meg a tagok mert az a jutalékfelvétel feltétele, hanem azért mert szeretik, s ha”nem megy az üzlet” akkor is fogyasztják „érdekek nélkül„ is! :

Ezek után már csak egy olyan terméket , termékcsoportot kell találni az értékesítéshez ami: - Minden napos fogyasztási cikk, ami biztosítja a forgalom folyamatosságát - minden hónapban meg "kell" venni! - Lehetőleg ne új szokások bevezetésére kelljen rávenni az embereket, hanem azt cseréljék le amit idáig is használtak, fogyasztottak! - Ne legyen olyan magas az ára, hogy csak valami köré font mítosszal, marketinggépezettel lehessen elmagyarázni miért van ennyi pénzért is szüksége rá a leendő jelöltnek! - Legyen könnyen bemutatható , szakértelmet ne igényeljen! Ha lehet legyen ízletes és finom és kívánatos valami olyan dolog amit nem felejtenek el az emberek bevenni, nem kell "erőt venni magunkon" hogy lenyeljük vagy bevegyük a szánkba:) - Legyen minél nagyobb a célcsoportja , csecsemőtől aggastyánig mindenki fogyassza! - Minél több valós szükségletet elégítsen ki, nyújtson rá megoldást. Pld fogyókúra, állandó fáradtság, stressz stb. Ne legyen vele tele már a piac, minimális legyen a konkurencia, s ha lehet, most jöjjön be az országba, vagy egész Európába! Piac nyitási pozícióban lenni mindig előnyt jelent, annak ellenére, hogy az MLM-ben nem mindig azok lesznek a jövedelmi csúcson akik már az elején csatlakoztak! S mivel MLM üzletről van szó, fontos, hogy olyan termék legyen amit nem azért vesznek meg a tagok mert az a jutalékfelvétel feltétele, hanem azért mert szeretik, s ha”nem megy az üzlet” akkor is fogyasztják „érdekek nélkül„ is! 3. Napi fogyasztású termék

Slide 13:

A DXN Malajzia legnagyobb ganodermás cége saját kézben lévő ültetvényekkel, gyárakkal, logisztikával és kutatással. Minden folyamat egy kézben! Ez az első ganoderma feldolgozó gyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól. GANODERMAKÁVÉ A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! A kávé a legnagyobb mennyiségben eladott termék az olaj után! A lakosság 70%a kávézik a többi teát vagy kakaót iszik! A CÉLKÖZÖNSÉGÜNK TEHÁT MINDEN EMBER! DXN – Táplálék kiegészítő és kozmetikai ipar! Az alapító: Dr. Lim Siow Jin Albert Achweitzer díjas, Az alternativ gyógyászat Phd doktora A ganoterápia professzora

Slide 14:

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie a ma emberének! Az ezzel foglalkozó tudósok szerint a betegségek keletkezésének leggyakoribb okai a következők: Elsavasodás – ez ellen védekezik a szervezet Ca elvonással /csontritkulás/ és elhízással ami a savak zsírsejtekbe csomagolását jelenti. Méreganyagok bejutása – szennyezett víz, mesterséges színezékek, ízfokozók, tartósítószerek,rovarirtók, sugárzás stb 3. Oxigén hiány sejtszinten – a rák táptalaja! Vitamin és ásványi anyag és enzim hiány, alacsony antioxidánsszínt a rossz étkezési szokások, a minőségi éhezés miatt!! A DXN termékei élelmiszerek és nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények! A termékek nem gyógyítanak, viszont a rengeteg jó terméktapasztalat azt bizonyítja, hogy a gyógynövények olyan táp és hatóanyagokat tartalmaznak amelyek stimulálják az immunrendszert, és mozgósítják a test öngyógyító képességeit, így sok esetben kedvezően befolyásolhatják a betegségek lefolyását és óriási szerepük lehet a megelőzésben! Ahogy Hippokratész mondta: Legyen a táplálékod a gyógyszered! Milyen vélt megoldásokat használnak eredménytelenül? Szintetikus vitaminok, gyógyszertári készítmények Elegendő elég gyümölcsöt és zöldséget enni kifogás A sport csak hasznos lehet a szervezetnek - tévedés DXN – Táplálék kiegészítő és kozmetikai ipar!

Slide 15:

Ganoderma – Spirulina – Cordyceps - Noni – Oroszlánsörény gomba gyógynövények igazolt hatásai, hogy: - Lúgosítanak – vér ragadóssága megszűnik, hajszálerek felszabadulnak javuló vérellátás! Friss vér képzésének elősegítése! Vérerek falának letisztítása! - Méregtelenítés, nehéz fémek kivezetése - Oxigénfelvétel javítása – friss vérképzés, szabad hajszálerek, oxigén megkötöképesség javítása, energiaszínt, vitalitás életkedv növelése! - Vitamin és ásványi anyag pótlás, magas antioxidáns, karotinoid szám. Esszenciális zsírsavak , enzimek a tökéletes emésztéshez! - Adaptogének – vagyis segítenek a szervezetnek alkalmazkodni a változó életkörülményekhez! Spirulina Noni Ganoderma Cordyceps Oroszlánsörénygomba DXN – Táplálék kiegészítő és kozmetikai ipar!

Slide 16:

A kávéját senki se felejti el meginni reggelente! Black coffee 3in1 coffee Mochacsino Forró csoki Ganoderma kávé: Brazil arabica kávé Premium minőség saját ültetvényekről Nádcukor és pálmatej az ízesítés így cukorbetegek és laktózérzékenyek is ihatják! A koffeint közömbösíti a ganoderma mely hosszan tartó frissességet biztosít! Lúgosít nem égeti a gyomrot! Nem veri fel a szívet, sőt szabályozza a vérnyomást! 5. Vitacafe 6. Eucafe 7. Cream Coffee

Slide 17:

Lúgosító italok Spica Tea Cordipine Erjesztett ananászlé cordyceps gombával Lúgosítás,enzimpótlás, vérhígítás Vinaigrette 3 évig vörös rizsből érlelt ecet. Lúgosítás,enzimpótlás, koleszterinszínt csökkentés. Iható és salátákra is rakható! Reishi gano tea Ganodermás zöld tea Méregtelenítés, vízhajtás, zsírégetés stb 5 gyógynövényből készült mentolos ízű tea Hűsítés, frissítés tisztítás! Nutrizhi Szója maláta és ganoderma kivonat (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Noni+Rosella 100% os tisztaságú , minőségi ital a noni minden jó tulajdonságával!

Slide 18:

Ganoderma Lucidum GL 18 napos micélium - immunerősítés RG 3 hónapos gomba spórájából – méregtelenítés Kapszulás és por kiszerelés több formában Spirulina - hideg sajtolással készül Malaysiában a legtöbb a napsütés így sok a klorofill tartalom - lúgosít,magas antioxidáns tartalom Cordyceps gomba Spirulinás gabonapehely Ganodermás mentolos cukorka Ganodermás kávés cukorka Rost és vitaminforrás A torok karbantartója Kávét helyettesítheti ! Növeli a vér oxigénfelvevő képességét, s így a teljesítményt! Sportolók legális teljesítménynövelője! Oroszlánsörény gomba Táplálék kiegészítés

Slide 19:

Sampon Szappan Fogkrém Tusfürdő Tisztítja a fejbőrt, javítja az oxigénellátását a hajhagymáknak. Nem csak fogmosásra, hanem krémként is használható például égési sérülés, rovarcsípés gyulladás esetén. Selymessé teszi a bőrt, hidratál és javítja a sejtek oxigénellátását a testre dörzsölve! Tisztítja a bőrt és javítja a sejtek oxigénfelvételét! Higiéniai termékek

Slide 20:

Minden jó dolog, ha nemzetközileg terjeszthető, van infrastruktúrája akkor elterjed a világon! Ha valami nagyon jó akkor reklám se kell hozzá, a szóbeszéd által is szájról szájra terjed! Lásd hányan használják a Google-t, Windows-t, Skype-t? Hányan telefonálnak ma mobiltelefonnal? Ezek elterjedéséből TE nem profitáltál semmit! Pedig milyen jó lett volna a kezdeteknél te indítottad volna el őket, s ma csak 1 forintot kapnál minden ezeket használó után?? Nos a DXN erről szól, hogy a cég kiváló termékeit így az egészséges wellness kávét is, úgy terjeszti el a világon, hogy az embereket, a fogyasztókat teszik érdekelté abban, hogy terméktapasztalataikat másokkal megosszák és egy vírusmarketingnek is nevezhető módon a szájreklám eszközét használva, emberről emberre terjesszék az információkat a cégről, a termékekről és az ebben rejlő üzleti lehetőségről! Aki ebben részt vesz, s pláne ha időben, a kezdeteknél már meghozza a jó döntést akkor óriási szeleteket kaphat ebből a forgalom után képződött jutaléktortából! 4. Kiváló értékesítési forma: MLM

Slide 21:

4. Kiváló értékesítési forma: MLM Mi a Network marketing lényege? Ez egy értékesítési forma! Hagyományos értékesítés : Az áru több csatornán keresztül jut a fogyasztóhoz, s minden egyes lépcsőnél újabb és újabb haszon tevődik rá! Az értékesítéshez szükséges drága reklámok, lefizetett sztárok, média megjelenések, bemutatószalonok stb tovább emelik az árat! A haszonból csak a cégtulajdonosok profitálnak! Ügynöki direktértékesítés : Néhány lépcső kimaradhat és kevesebb reklám kell, mert az ügynök házal a termékekkel és ő generálja az eladásokat! Mivel neki ez a dolga, hogy eladjon, még mindig nem hiteles! Másrészt a jövedelme nem passzív, csak akkor van pénze ha eltud adni! A haszon itt is főleg a tulajdonosoké, bár ha ügyes az ügynök akkor profitálhat abból! MLM – hálózati értékesítés : A termelés és a fogyasztó közt szinte közvetlen kapcsolat, haszon lépcsők kimaradhatnak! Nincs reklám költség! Az így felszabaduló extraprofitot a termékeket fogyasztó tagok, és a rajtuk keresztül, az ő hiteles ajánlásukra becsatlakozott újabb és újabb fogyasztók között osszák szét! Az MLM tag nem végez eladást, csak segít az embereknek megmutatni, hogyan csatlakozhatnak és vásárolhatnak a cégtől!!

Felnőtt emberként kezeli a tagokat – nincsenek beépített kényszerek! Nincs többszázezres kötelező megacsomag – de választható! Alap regisztrációs díj :egyszeri 5000Ft ami egy üzleti mappát és intranet hozzáférést tartalmaz – Web iroda amiben található levelező rendszer maga többe kerül máshol! Évente egy termék vásárlása kötelező. Nincs nullázódás havonta – összeadódnak mindig a pontok, így egy idő után mindenki eléri az SA szintet! Nincs visszaesés, nem vesztheted el a szinted, és az alattad lévő struktúrát! Ha hó végén érsz el egy újabb szintet már arra a hónapra is az alapján számolnak jutalékot! Professzionális internetes támogatás – ingyenes /minimális teljesítményhez kötött / saját honlap- webáruház hírlevélküldő szoftverrel! Professzionális háttér támogatás – INTRANET – ingyenes képzési anyagok! Megengedett internetes megjelenés, toborzás! Webkonferencia, online prezentációk, videó mail! Termék különlegességénél fogva nem csak MLM formában hanem vendéglátásban is terjeszthető megfelelő szabályok betartásával! Nemzetközileg építhető! Service centerek segítik az ingyenes kiszolgálást! :

Felnőtt emberként kezeli a tagokat – nincsenek beépített kényszerek! Nincs többszázezres kötelező megacsomag – de választható! Alap regisztrációs díj :egyszeri 5000Ft ami egy üzleti mappát és intranet hozzáférést tartalmaz – Web iroda amiben található levelező rendszer maga többe kerül máshol! Évente egy termék vásárlása kötelező. Nincs nullázódás havonta – összeadódnak mindig a pontok, így egy idő után mindenki eléri az SA szintet! Nincs visszaesés, nem vesztheted el a szinted, és az alattad lévő struktúrát! Ha hó végén érsz el egy újabb szintet már arra a hónapra is az alapján számolnak jutalékot! Professzionális internetes támogatás – ingyenes /minimális teljesítményhez kötött / saját honlap- webáruház hírlevélküldő szoftverrel! Professzionális háttér támogatás – INTRANET – ingyenes képzési anyagok! Megengedett internetes megjelenés , toborzás! Webkonferencia, online prezentációk, videó mail! Termék különlegességénél fogva nem csak MLM formában hanem vendéglátásban is terjeszthető megfelelő szabályok betartásával! Nemzetközileg építhető! Service centerek segítik az ingyenes kiszolgálást! 4. Miért pont a DXN?

Slide 23:

Ingyenes professzionális honlap minimális elvárt forgalom mellett! Ingyenes professzionális honlap minimális elvárt forgalom mellett!

1. Természetesen elsősorban a lehetőséget, hogy mindig olcsóbban törzsvásárlói áron vásárolhass és ha teljesíted a feltételeket jutalékot kaphass ajánlásaid után! 2. Dosszié ami tartalmazza a termékek képeit leírását és a marketingtervet, továbbá a termékek malajziai minősítéseiről készült okleveleket! 3. Web iroda – ingyenes intranet használat ! Ingyenes hírlevél küldő rendszer, autoresponder! Ingyenes videó mail küldő rendszer! Kép és videó tárhely! Professzionális honlap – web áruházzal, automata hírlevél küldő rendszerrel, 3 saját szerkeszthető felülettel mely életszerűvé „sajáttá” varázsolja a céges honlapot: Én történetem, Blog, Kapcsolati lap – Ingyen vagy minimális havi díjért! Letölthető ingyenes képzések és áron alul megvásárolható fizetős képzések! Webkonferencián való részvétel lehetősége és annak használata toborzásra! Rubin szinttől saját webkonferenciaterem saját konferenciákra! Telefonflotta lehetősége, hogy ingyenesen beszélhessen azokkal akik csatlakoznak! Ezek értéke ha magad akarnád összerakni legalább 120 ezer forint!:

1. Természetesen elsősorban a lehetőséget, hogy mindig olcsóbban törzsvásárlói áron vásárolhass és ha teljesíted a feltételeket jutalékot kaphass ajánlásaid után! 2. Dosszié ami tartalmazza a termékek képeit leírását és a marketingtervet, továbbá a termékek malajziai minősítéseiről készült okleveleket! 3. Web iroda – ingyenes intranet használat ! Ingyenes hírlevél küldő rendszer, autoresponder! Ingyenes videó mail küldő rendszer! Kép és videó tárhely! Professzionális honlap – web áruházzal, automata hírlevél küldő rendszerrel, 3 saját szerkeszthető felülettel mely életszerűvé „sajáttá” varázsolja a céges honlapot: Én történetem, Blog, Kapcsolati lap – Ingyen vagy minimális havi díjért! Letölthető ingyenes képzések és áron alul megvásárolható fizetős képzések! Webkonferencián való részvétel lehetősége és annak használata toborzásra! Rubin szinttől saját webkonferenciaterem saját konferenciákra! Telefonflotta lehetősége, hogy ingyenesen beszélhessen azokkal akik csatlakoznak! Ezek értéke ha magad akarnád összerakni legalább 120 ezer forint! Mit tartalmaz a regisztrációs díj ami egy termék vásárlásával aktiválódik?

Slide 26:

Mennyit lehet ezzel keresni? Mivel a hálózati marketing lényege és előnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye. Bónuszok a DXN MLM rendszerében: A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll: Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21% Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37% Fejlesztési bónusz 15 % Nemzetközi profit osztalék 2 % Vezetői bónusz 15% Utazási Szeminárium Ösztönző 2% Egyszeri Készpénz Ösztönző 41.400 Ft Egyszeri Utazási Ösztönző 279.000 Ft Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévő munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

Slide 27:

Aki sajnálja a pénzt és időt a tudás megszerzésére, az sosem számol a tudatlanság költségeivel! Nincs egyedül egy teljes csapat érdekelt az Ön sikerében! KÉPZÉSEK: Önképzés: Big Al Nógrádi Bence Tonk Emil Napoleon Hill stb könyvek Céges képzés: - online hálózatépítést segítő levelek, képzés - Intraneten letölthető ingyenes képzések, hanganyagok! - havi képzési csomag – könyvek, Cd-k akciós áron - Startképzések országszerte Negyed évente nagy rendezvény elismerésekkel , vendégelőadókkal! Webkonferenciák céges és csapat szinten is! Egyszerű másolható szisztéma 100 illetve 500 pontos indulás másolódása következetes betartása! Nem plusz kiadás, hanem az eddigiek átcsoportosítása ! Kínáld meg a környezeted a kávéval, kakaóval, teával és hívd meg őket egy webkonferenciára vagy egy nyilvános bemutatóra!! 3 doboz kávé egy „kúra” – eredménye hűséges fogyasztó majd üzletépítő! 5. KIVÁLÓ OKTATÁSI RENDSZER, MÁSOLHATÓ SZISZTÉMA!

Slide 28:

Hogyan indíthatsz el egy havi több milliós bevételt termelő nemzetközi vállalkozást ~ 100000Ft indulási költséggel? Vásárold meg az 504 pont értékű kávés termékcsomagot, ami a saját és környezeted fogyasztását fedezi, amiből terméktapasztalatot gyűjtesz, amit elkezdhetsz bemutatatni ismerőseidnek sőt esetleg kisker áron tovább is adhatsz! SEMMI MÁST NEM KELL TENNED MINT AMIT EDDIG IS VETTÉL KÁVÉT, KAKAÓT, TEÁT, SZAPPANT FOGKRÉMET SAMPONT, TÁPLÁLÉKIEGÉSZÍTŐT EZENTÚL A SAJÁT CÉGEDTŐL VESZED MEG A DXN –TŐL! Ismerkedj meg a termékekkel, felhasználási javaslatukkal, a marketing tervvel és a jutalék kifizetés rendszerével! Rendeld meg a céges honlapodat és vedd birtokodba az intranetet a web irodádat ! Vedd igénybe az ingyenesen kapott levelezőrendszert, a videómail küldőt és hallgasd meg az ingyenes képzéseket! Csatlakoztass 2 érdeklődőt havonta ugyanígy 504 ponttal, és tanítsd meg őket arra, hogy ugyanezt tegyék ők is minden hónapban (másolódás).

Egy mese szerint a sakk ősét egy brahmin találta ki, hogy unatkozó urának, Shehránnak kedvére tegyen. A játék csodát művelt: meggyógyította a haldokló uralkodót. Jutalmul a rádzsától jelentéktelennek tűnő fizetséget kért, mindössze annyi búzaszemet, amennyi a sakktábla kockáira rátehető úgy, hogy az első kockára egy, a másodikra kettő, a harmadikra négy, vagyis az előzőnek mindig duplája kerül. Hamar kiderült, hogy ennyi búza nincs a világon összesen. Ha megkérdeznélek, hogy te mit választanál mi lenne a válaszod? Adjak neked a munkádért minden hónapban fix 1 millió forintot, vagy inkább az első hónapban 100 Ft-ot a 2-ban 200-at és minden hónapban az előző kétszeresét? 2 év múlva szerinted ki fog jobban élni? Az MLM jutalékrendszernek ez a lényege, és ha ezt csinálod és tanítod meg az embereidnek akkor a gazdagság borítékolva van számodra! A következő táblázat csak elméleti felvezetés, soha sem ilyen egyszerű ilyen szabályos a növekedés, de ad egy rálátást arra, hogy ha így csinálnád mit lehet kihozni pár hónapon belül egy ilyen üzletből!! :

Egy mese szerint a sakk ősét egy brahmin találta ki, hogy unatkozó urának, Shehránnak kedvére tegyen. A játék csodát művelt: meggyógyította a haldokló uralkodót. Jutalmul a rádzsától jelentéktelennek tűnő fizetséget kért, mindössze annyi búzaszemet, amennyi a sakktábla kockáira rátehető úgy, hogy az első kockára egy, a másodikra kettő, a harmadikra négy, vagyis az előzőnek mindig duplája kerül. Hamar kiderült, hogy ennyi búza nincs a világon összesen. Ha megkérdeznélek, hogy te mit választanál mi lenne a válaszod? Adjak neked a munkádért minden hónapban fix 1 millió forintot, vagy inkább az első hónapban 100 Ft-ot a 2-ban 200-at és minden hónapban az előző kétszeresét? 2 év múlva szerinted ki fog jobban élni? Az MLM jutalékrendszernek ez a lényege, és ha ezt csinálod és tanítod meg az embereidnek akkor a gazdagság borítékolva van számodra! A következő táblázat csak elméleti felvezetés, soha sem ilyen egyszerű ilyen szabályos a növekedés, de ad egy rálátást arra, hogy ha így csinálnád mit lehet kihozni pár hónapon belül egy ilyen üzletből!! A hatástöbbszörözés ereje!

Hogyan lehet 3 hónap alatt min. havi 500.000 Ft jövedelme a DXN üzleti csomaggal?:

Hogyan lehet 3 hónap alatt min. havi 500.000 Ft jövedelme a DXN üzleti csomaggal?

Slide 31:

I. Hónap 43 db kávé = 43 fő új termék kipróbáló 3 főnek nem ízlik 8 fő azt gondolja nem engedheti meg magának 10 fő fogyasztó lesz 10 x 11,5 PV = 115 PV 12 fő törzsvásárló lesz 12 x 11,5 PV = 138 PV 6 fő üzletépítő lesz 6 x 100 PV = 600 PV 4 fő szuper start csomaggal indul 4 x 504 PV = 2016 PV Összesen: 2869 PV – 10 szélesség

Slide 32:

PV értékek I. hónap II. hónap III. hónap Fogyasztó 10 x11,5=115 Törzsvásárló 12 x11,5=138 Üzletépítő 6 x100=600 2 x2869 2 x 2 x2869 Üzleti Start Csomag 4 x504=2016 4 x 3 x2869 Szélesség 10 minimum 10 minimum 10 Összesen 2869 PV SR szint SD szint A harmadik hónapban minimum 500.000 Ft bonusz!

Slide 33:

Számok csak matematikai példának szolgáltak, a valóság ennél sokszor másabb A siker ilyen módon való felépítése ritkán sikerül, de kivitelezhető! Ha nem sürget az idő akkor gondolom ha nem 3 hónap alatt hanem 3 év alatt éred el a havi 500 ezret. Akkor is örülni fogsz neki, és ez nem fix, általában csak felfelé növekszik havonta, korlát nélkül! A DXN üzleti terve mindenki számára megvalósítható, azoknak is akik hosszabb intervallum alatt kis nyugdíj kiegészítésre gyűjtenek és azoknak is akik vagyont akarnak teremteni! AZ ÜZLETI SIKER SENKI SZÁMÁRA SEM GARANTÁLT, A PREZENTÁCIÓ ILYEN IGÉRETEKET NEM TARTALMAZ! DE A TÉNYT, HOGY SOKAN MÁR MEGCSINÁLTÁK A JUTALÉKCSEKKEK BIZONYÍTJÁK! EZ A VÁLLALKOZÁS SOK MUNKÁVAL, ODAFIGYELÉSSEL, ÁLLANDÓ KÉPZÉS MELLETT MINDENKI SZÁMÁRA LEHETŐSÉGET NYÚJTHAT EGY NEMZETKÖZI PASSZÍV JÖVEDELEM TERMELŐ SZERVEZET KIÉPÍTÉSÉRE KORTÓL, NEMTŐL ÉS VÉGZETTSÉGTŐL FÜGGETLENÜL! PRÓBÁLJA KI ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA SZEMÉLYESEN! VESZITENI SEMMIT SE VESZÍTHET! LEGYEN ŐN A KÖVETKEZŐ DXN GYÉMÁNT!

Köszönöm a figyelmet! Nagy Gábor http://wellnesskavehaz.hu/ :

Köszönöm a figyelmet! Nagy Gábor http://wellnesskavehaz.hu/

Az igazán nagy üzletek egy jó kávé MELLETT köttetnek… :

Az igazán nagy üzletek egy jó kávé MELLETT köttetnek…

authorStream Live Help