DXN International

Views:
 
     
 

Presentation Description

A DXN Vállalat jelmondata "EGY VILÁG EGY PIAC" http://www.wellnessitalok.hu One World,One Market A DXN az első MLM cég, amely elindította ezt a modellt.

Comments

Presentation Transcript

A háttér:DXN International : 

A háttér:DXN International DXN

Slide 2: 

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi - gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

Slide 3: 

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.A DXN-nek mára 38 országban van helyi képviselete, raktárbázisa.Termékeit több mint 4 millió törzsvásárló fogyasztja a világ 140 országában.

Slide 4: 

A DXN-t 2003 szeptemberében vezették be a Kuala Lumpuri tőzsdére.Részvényárfolyamának alakulása az elmúlt egy évben.

Slide 5: 

A DXN 69 féle terméket gyárt az alábbi kategóriákban:Élelmiszerek (26 féle)Étrend-kiegészítők (16 féle)Személyes higiéniás termékek (11 féle)Háztartási termékek (8 féle)Kozmetikumok (7 féle)Víztisztító berendezés

Slide 6: 

A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben. Megfelelő klíma 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban. Tiszta víz – 7,0 7,9 pH fenntartásávalFriss levegő Bio termesztés Felfüggesztett Elrendezési MódszerA DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában.

Slide 7: 

A DXN gyógyszerészeti gyár 34,000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozó gyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól.A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42,000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel, ahol étel és ital termékeket állítanak elő. DXN újonnan alapított gyára kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé és enzim gyártó részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

Köszönjük figyelmét! : 

Köszönjük figyelmét! DXN

authorStream Live Help