tyler group October 17, 2012

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

The Tyler Group Barcelona Hand and Gavel International:

The Tyler Group Barcelona Hand and Gavel International Brottsbekämpning kan lagra , identifiera miljontals röst prov med ny programvara

PowerPoint Presentation:

Alla kan denna dag identifieras genom ett fingeravtryck, DNA eller ens en bild. Nu, med hjälp av ett ryskt företag, FBI kommer snart att använda röstigenkänning för att identifiera människor. FBI säger röst biometri kommer att vara en “pålitligt och konsekvent sätt för identifiering av användning i avlägsna erkännande” Alla kan denna dag identifieras genom ett fingeravtryck, DNA eller ens en bild. Nu, med hjälp av ett ryskt företag, FBI kommer snart att använda röstigenkänning för att identifiera personer. FBI biometriska Center of Excellence säger att röstigenkänning system är “ett populärt val för fjärrautentisering på tillgången av anordningar för att samla in tal prover (t.ex. telefon nätverks- och mikrofoner) och dess enkel integrering”, gruppen Tyler citerade. FBI anser röst biometri kommer att vara en “pålitligt och konsekvent sätt för identifiering av användning i avlägsna erkännande.”

PowerPoint Presentation:

Röstigenkänningen kräver ingen speciell utrustning än en mikrofon som de flesta av oss bär varje dag i våra mobiltelefoner. VoiceGrid säger i sin pamflett “röstinspelning identifieras som en icke-invasiv teknik”, men det betyder inte det är sekretess vänliga. För att samla in en inspelning skall en mikrofon av hög kvalitet och placeras i ett område utan ekon, omgivande buller från lysrör”och måste mikrofonen måste placeras nära föremål. VoiceGrid använder en algoritm för att jämföra röst modeller mot röstinspelningar som samlats in från olika källor inklusive mobiltelefoner, mark linjer, och spelade in intervjuer. Tjänstemän på VoiceGrid säger att för att få ett prov, det tar bara tre sekunder från ett tal mönster att använda för analys. I fem sekunder det kan söka igenom och matcha 10.000 röst-prover, kör upp till 100 samtidiga sökningar och lagrar upp till 2 000 000 prover. Röst identifiering används av regeringen, brottsbekämpning, telekommunikation industrin och kommersiella företag för identifiering och kontroll.

authorStream Live Help