Vakantiehuizen Spanje- Zoek Spanje Villas - Vakantiehuizen Spanje

Views:
 
     
 

Presentation Description

Vakantiehuizen en villa's te huur in Spanje. Vele Mooie Vakantiehuizen ontmoet Prive Zwembad in Spanje. Genieten van EEN-luxe villa in Spanje? De Spanje villa specialist. Luxe Vakantiehuizen in Spanje - Vind meer bij http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Geniet van uw prachtige villa in Spanje Website: http://www.villamar.nl Email: info@clubvillamar.com Tel: +31 030 890 3277

Slide 2: 

Door onze aktuele beschikbaarheid kunt u gemakkelijk uw vakantievilla boeken met directe bevestiging. U geniet van onze 100% tevredenheidsgarantie. Door onze Laagste Prijs garantie hoeft u niet verder te zoeken voor het beste aanbod. U beschikt over een veilige credit card of Paypal betaaloptie (u kunt natuurlijk ook per bank betalen). Wilt u internet gebruiken tijdens uw vakantie? Wij bieden u de hoogste internetdekking van alle vakantiehuis-aanbieders. VAKANTIEHUIZEN SPANJE

Slide 3: 

ORIENTE Oriente ligt aan een aan de rustige straat met bestemmingsverkeer. U kunt uw auto parkeren aan deze straat. Oriente is gelegen in een rustige urbanisatie. De afstand tot het strand is 20000 meter. Oriente is gelegen op het straatnivo. De entree is op de eerste etage. U bereikt de entree via een korte trap omhoog.

Slide 4: 

ORIENTE

Slide 5: 

ORIENTE

Slide 6: 

DELICIA Deze vrijstaande vakantievilla Delicia is heerlijk rustig gelegen aan een straat met alleen bestemmingsverkeer, vlakbij het pittoreske Sils. Prachtig in het groene binnenland en toch niet ver van de kust. Na een mooie rit van 20 kilometer bereikt u de Middellandse Zee. Een fijne uitvalsbasis om de Costa Brava te ontdekken!

Slide 7: 

DELICIA

Slide 8: 

DELICIA

Slide 9: 

KLAUS Klaus ligt aan een aan de rustige straat met bestemmingsverkeer. U kunt uw auto parkeren aan deze straat. Klaus is gelegen in een rustige urbanisatie. De afstand tot het strand is 12000 meter. Klaus is gelegen op het straatnivo. De entree is op de eerste etage.

Slide 10: 

KLAUS

Slide 11: 

KLAUS

Slide 12: 

BIKASH Bikash ligt aan een aan de rustige straat met bestemmingsverkeer. U kunt uw auto parkeren aan deze straat. Bikash is gelegen in een rustige urbanisatie. De afstand tot het strand is 3000 meter. Bikash is gelegen op het straatnivo. De entree is op de eerste etage.

Slide 13: 

BIKASH

Slide 14: 

BIKASH

Slide 15: 

RENATO Renato is een landgoed met een oppervlakte van 2 hectare, dat geheel door een hek is geschermd van de weg. Er zijn verschillende ingangen. De poort van de hoofdingang werkt middels een afstandsbediening. Het landgoed, dat bestaat uit landbouwgrond, bossen en wijngaarden, ligt op een ideale locatie en is zelf omgeven door bos.

Slide 16: 

RENATO

Slide 17: 

RENATO

Slide 18: 

CAN GUINAU Can Guinau huis is gebouwd in de 16e Eeuw en is een volledig gerenoveerd huis met alle comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Can Guinau staat op een heuvel en heeft hierdoor een prachtig panoramisch uitzicht.

Slide 19: 

CAN GUINAU

Slide 20: 

CAN GUINAU

Slide 21: 

Geniet van uw prachtige villa in Spanje Website: http://www.villamar.nl Email: info@clubvillamar.com Tel: +31 030 890 3277

authorStream Live Help