tantra

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Ta TANTRA je prišla iz Indije. : 

Ta TANTRA je prišla iz Indije. Ni pomembno ali ste praznoverni ali ne. To je zares vredno prebrati, OK? To je Nepalese Tantra Totem za dobro sreco. V 4 dneh po branju in prejetju tega e-maila boste srecno nagrajeni. TANDRA. Pošljite kopije vsakemu, ki mu želite sreco......Veliko jih je in ce koga nisem omenil in ga imam v srcu, bo ravno tako srecno nagrajen. Ne bom vam pošiljal denarja, ker ga nimam.

NAVODILA ZA VAŠE ŽIVLJENJE: : 

NAVODILA ZA VAŠE ŽIVLJENJE: Daj ljudem vec kot želijo, in daj jim to z vsem svojim srcem. Zapomni si svoj priljubljen verz. Ne verjemi vsemu kar cuješ, ne porabi vsega kar imaš, ne spi kolikor želiš. Kadar receš “Ljubim te”, bodi iskren. Kadar receš “Žal mi je”, poglej cloveka naravnost v oci.

Slide 3: 

Verjemi v ljubezen na prvi pogled. Ne ignoriraj kar drugi ljudje sanjajo. Ljubi globoko in strastno, morda boš prevaran, ampak to je edini nacin, da v popolnosti živiš. Nesporazume rešuj cisto in jasno, ne se braniti. Ne ceni coveka po njegovih sorodnikih. Govori pocasi ampak misli hitro.

Slide 4: 

Kadar te kdo vpraša kar ne želiš povedati se nasmej in reci “Zakaj bi radi to vedeli”? Zapomni si, da so najvecje ljubezni in najvecji uspehi tisti, ki nosijo najvecje tveganje. Poklici svojo mamo, ce že ne pa vsaj misli nanjo. Reci “Na zdravje” kadar kdo kihne. Kadar izgubiš ne prepusti priložnosti, da se lahko iz tega tudi kaj nauciš.

Slide 5: 

Spoštuj vse ostale in bodi odgovoren za svoja dejanja. Ne dovoli, da zaradi malega nesporazuma izgubiš veliko prijateljstvo. Ko ugotoviš da si naredil kaj narobe naredi vse, da to popraviš. Nasmej se ko se javljaš na telefon, sogovornik bo to obcutil. Oženi se s clovekom s katerim malo govoriš, ko ostarita bo razgovor ena najvecjih kvalitet v vajinem odnosu.

Slide 6: 

Nekaj casa preživi sam. Bodi odprt za spremembe ampak ne izgubi svojih vrednosti. Zapomni si, da je vcasih molk najboljši odgovor. Beri vec knjig in manj glej TV. Imej dobro in castno življenje. Kot npr, ko boš star in se boš spominjal preteklosti, se boš lahko obrnil za sabo in še enkrat užival. Verjemi v boga, ampak dobro zakleni svoj avto.

Slide 7: 

Dobro ozracje v domu je zelo pomembno. Naredi vse da ohraniš mir in harmonijo v domu. Ne govori o preteklosti. Beri besedilo tudi med vrsticami. Deli svoje znanje, to je edini nacin da postaneš nesmrten.

Slide 8: 

Bodi pozoren do našega planeta.... Ne onemogocaj matere narave. Glej svoje posle. Ne verjemi partnerju ki nikoli ne zapre oci ko se ljubi s tabo. Tudi ce samo enkrat letno, odidi nekam kjer prej še nikoli nisi bil. Ce veliko zaslužiš uporabi denar, da pomagaš tudi drugim v življenju. To je najvecja korist, ki jo denar lahko ima.

Slide 9: 

Nauci se vseh pravil, tako da jih v pravem trenutku znaš prekršiti z dobrimi nameni. Zapomni si: najboljša veza je tista ko je ljubezen enega proti drugemu pomembnejša od same potrebe da ste s tem drugim. Meri svoj uspeh po tem cemur si se moral odreci, da si to ustvaril. Uživaj v kuhanju z vso predanostjo in ne pricakuj prevec kot povracilo.

Slide 10: 

Ne zadrži tega sporocila. TANTRA TOTEM mora oditi iz tvojih rok v roku 96 ur. Pošlji kopije in opazuj kaj se bo zgodilo. V naslednjih 4 dneh boš prejel dosti prijetnih presenecenj. To je resnica, pa ceprav ne verjameš v to. Pošlji to sporocilo najmanj petim ljudem in tvoje življenje se bo spremenilo: 0-4 ljudje: opazil boš manjšo spremembo. 5-9 ljudi: tvoje življenje se bo spremenilo toliko kot tudi pricakuješ. 9-14 ljudi: najmanj 5 prijetnih presenecenj v naslednjih 4 dneh 15-ali vec: Tvoje zivljenje se bo drasticno spremenilo in zgodilo se bo vse kar si si želel. JAZ PRAV TAKO VEM, DA SE SANJE URESNICUJEJO IN POŠILJAM TI SVOJE NAJBOLJŠE ŽELJE !.

authorStream Live Help