Counter Strike

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

O igrici CS...

Comments

Presentation Transcript

Counter Strike:

Counter Strike

PowerPoint Presentation:

Counter-Strike(poznata kao I CS) je takticka bideo igra I pucacina iz prvog lica,realizovana kao modifikacija igre Half-Life. Autori prvih verzija igre su bili Min Li I Jess Cliffe cija je ideja bila da naprave igru u kojoj su dostupna oruzija iz stvarnog sveta.

PowerPoint Presentation:

Ova igra je kasnije dozivela I svoja nova I bolja izdanja:Counter-Strike Condition Zero(2004) I Counter-Strike Source(2004),Counter-Strike Anthology za PC I Counter-Strike za Xbox.

Sustina igre:

Sustina igre Imate borbu izmedju dva tima:terorista I antiterorista,uvak na prostornom ogranicenom terenu I u ogranicenom vremenskom intervalu.Cilj je ili sprecavanje taoca ili plantanje bombe a da pri tome ne budete ubijeni.Mape moze da pravi neko ko se barem malo razume u modeliranje a alat za to je Valve Hammer Editor.

Zadaci(Misije):

Zadaci(Misije) Zadaci terorista:Uspesno postavljanje I detoniranje bombe na jednoj od oznacenih lokacija Neutrralisanje tima antiterorista Zadaci antiterorista:Uspesno demontiranje postavljene bombe Neutralisanje tima terorista pre postavljanja bombe U slucaju isteka vremena pre ostvarenja ijednog zadatka pobedjuju antiteroristi.

Modovi:

Modovi Postoji mogo modova u CS kao sto su:MW 2,3 Surf Publick Deathmatch Zombie Zmurke itd…

PowerPoint Presentation:

1.Indikator pokazuje koliko imate preostalog zivota I stita. 2.Vreme do kraja runde ili do eksplozije bombe. 3.Pokazuje novac,municiju,I metkova u sanzeru. 4.Nisan 5.Oznacuje da li ste u zoni da kupujete opermu I da li imate defuse kit(sprava za detoniranje bombe) 6.Chat 7.Radar 8.Lampa koju ukljucuje igrac na slovo F ako je ukljucena ona svetli a iskljucena je tamna…

PowerPoint Presentation:

24.marta Half-Life je otvorila svoju sekciju za Counter-Strike.Nakon dve nedelje,sajt je vec imao preko 10.000 poseta. 18.juna 1999,izdata je prva javna beta verzija igre.CS 1.0 je izdat 8.novembra 2000. Valve je objavio 12.aprila 2000.da su se timovi valva I Counter Strike sjedinili.

Hvala na paznji:

Hvala na paznji

authorStream Live Help