HOE HET NIET-BESCHIKBARE PROBLEEM VAN DE XEROX-PRINTERDRIVER IN WINDOW

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Een niet-beschikbaar printerstuurprogramma is een technische fout die u hoofdpijn kan bezorgen als het niet zo snel mogelijk wordt opgelost. Soms wordt deze fout weergegeven als een status in de stuurprogrammasoftware die op uw pc is geïnstalleerd. Deze software bevindt zich op het tabblad Apparaten en printers in het Configuratiescherm. Deze fout treedt op als het stuurprogramma van uw printer beschadigd is of niet up-to-date is. Een andere reden kan de verouderde Windows 10 zijn.

Comments

Presentation Transcript

HOE HET NIET-BESCHIKBARE PROBLEEM VAN DE XEROX-PRINTERDRIVER IN WINDOWS 10 OPLOSSEN? :

HOE HET NIET-BESCHIKBARE PROBLEEM VAN DE XEROX-PRINTERDRIVER IN WINDOWS 10 OPLOSSEN?

Slide 2:

Een niet-beschikbaar printerstuurprogramma is een technische fout die u hoofdpijn kan bezorgen als het niet zo snel mogelijk wordt opgelost. Soms wordt deze fout weergegeven als een status in de stuurprogrammasoftware die op uw pc is geïnstalleerd.

Slide 3:

Deze software bevindt zich op het tabblad Apparaten en printers in het Configuratiescherm. Deze fout treedt op als het stuurprogramma van uw printer beschadigd is of niet up-to-date is. Een andere reden kan de verouderde Windows 10 zijn.

Slide 4:

De eenvoudigste oplossing voor het probleem is om professionele hulp te zoeken bij onze  Xerox Printer telefoonnummer , maar als u het alleen wilt doen, moet u de driver of het besturingssysteem bekijken om de status van uw driver te weten.

1. DE BESTUURDER OPNIEUW INSTALLEREN:

1. DE BESTUURDER OPNIEUW INSTALLEREN Een beschadigd of incompatibel printerstuurprogramma kan de onderliggende reden zijn voor het niet beschikbaar zijn. Om te weten of dit het geval is, kunt u altijd 24 uur per dag contact met ons opnemen via de  Xerox Printer contact belgie  , of u kunt zelf de onderstaande procedure volgen:

Slide 6:

Druk tegelijkertijd op de Windows + R-toetsen op het toetsenbord om Uitvoeren te starten. Typ devmgmt.msc in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op OK. Zoek uw printerstuurprogramma in de lijst die verschijnt.

Slide 7:

Klik er met de rechtermuisknop op en druk op Verwijderen. Bevestig uw beslissing door nogmaals op Verwijderen te klikken als daarom wordt gevraagd. Nadat de procedure is voltooid, downloadt u het juiste printerstuurprogramma van de website van de fabrikant en installeert u dit op uw pc.

2. WINDOWS-UPDATES INSTALLEREN:

2. WINDOWS-UPDATES INSTALLEREN Als u de functie Automatische updates op uw computer niet hebt ingeschakeld en het besturingssysteem is verouderd, kan uw printerstuurprogramma tijdelijk onbeschikbaar worden. U kunt contact opnemen met de juiste  Xerox Printer ondersteuningsnummer  of deze stappen volgen om Windows-updates te installeren en de fout op te lossen.

Slide 9:

Druk op de Start-knop. Selecteer de optie 'Controleren op updates' door ernaar te zoeken. Bevestig uw beslissing in Windows Update en onder Updatestatus.

Slide 10:

Als je de optie 'Updates zijn beschikbaar' ziet, zie je ook een dialoogvenster met de tekst 'Voorbereiden om updates te installeren'. Dit dialoogvenster houdt u op de hoogte van hoeveel Windows heeft. Wacht enige tijd totdat Windows is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Slide 11:

Zodra de update is voltooid, start u uw pc opnieuw op en maakt u een testafdruk om te controleren of de fout is verholpen. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kunt u via e-mail, telefoon of live chat contact opnemen met ons technische serviceteam van Xerox. Onze technici begeleiden u terecht tijdens het hele proces.

Neem contact op:

Neem contact op Xerox Printer klantenservice bellen Bel nu: +32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help