WAAROM KOMEN VELLEN GERIMPELD UIT MIJN XEROX-PRINTER

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Xerox-printer is de beste als u afdrukken van hoge kwaliteit wilt voor een vergadering of uw schoolproject. Het is niet alleen geweldig om een ​​groot aantal vellen in één keer af te drukken, maar ook om de kwaliteit te behouden. Of het nu gaat om eenvoudige zwart-wit tekst of een ontwerp of illustratie met hoge resolutie, Xerox-printers kunnen ze er realistisch uit laten zien door hun uitzonderlijke eigenschappen. Omdat deze apparaten je veel opleveren door er maar één keer in te investeren, zijn ze zo populair bij de massa over de hele wereld.

Comments

Presentation Transcript

WAAROM KOMEN VELLEN GERIMPELD UIT MIJN XEROX-PRINTER? :

WAAROM KOMEN VELLEN GERIMPELD UIT MIJN XEROX-PRINTER?

Slide 2:

Xerox-printer is de beste als u afdrukken van hoge kwaliteit wilt voor een vergadering of uw schoolproject. Het is niet alleen geweldig om een ​​groot aantal vellen in één keer af te drukken, maar ook om de kwaliteit te behouden. Of het nu gaat om eenvoudige zwart-wit tekst of een ontwerp of illustratie met hoge resolutie,

Slide 3:

Xerox-printers kunnen ze er realistisch uit laten zien door hun uitzonderlijke eigenschappen. Omdat deze apparaten je veel opleveren door er maar één keer in te investeren, zijn ze zo populair bij de massa over de hele wereld.

Slide 4:

Zelfs de   Xerox Printer klantendienst  is wereldwijd populair bij hun goed opgeleide en ervaren technici die de problemen van de klant binnen een bepaald tijdsbestek oplossen. In tegenstelling tot de meeste klantenondersteuning die moeilijk te bereiken zijn, is de klantenservice van Xerox slechts één telefoontje verwijderd van hun gebruikers, ongeacht het tijdstip.

Slide 5:

Er zijn echter enkele problemen waarmee mensen gewoonlijk worden geconfronteerd met deze apparaten. Ook al zijn ze mogelijk niet rechtstreeks gekoppeld aan de hardware van de printer, u kunt er altijd iets aan doen. Het komt wel eens voor dat wanneer u vellen in de printer legt, ze gekreukeld aankomen. Het maakt niet uit hoe gewoon je ze in de bak legt, degene die eruit komen zijn overal gerimpeld.

Slide 6:

Hoewel er niets professioneels is aan het kopiëren van pagina's die gekreukt uit de machine komen, kunnen ze u een slechte indruk bezorgen als u ze aan uw klanten laat zien. En als je ze voor je schoolproject draagt, zien ze eruit alsof ze uit je rugzak zijn gegraven. Hoewel u ons kunt bellen op ons  Xerox Printer contacteren , is het beter om eerst thuis een paar stappen voor probleemoplossing te proberen.

WAT U MOET WETEN WANNEER UW BLADEN GERIMPELD UIT DE PRINTER KOMEN::

WAT U MOET WETEN WANNEER UW BLADEN GERIMPELD UIT DE PRINTER KOMEN: Beschadigd papier mag niet worden gebruikt. Gekreukte vellen zijn het resultaat van versleten invoer- en uitvoerrollen die vastlopen of vastlopen veroorzaken.

Slide 8:

Versleten papierladen, vocht veroorzaakt door vochtigheid en fusereenheden kunnen pagina's ook doen kreuken . Als u dit probleem opnieuw tegenkomt, vraag dan om vervanging of neem contact op met ons Xerox technische serviceteam.

Slide 9:

U kunt contact opnemen met ons  Xerox Printer bellen  via e-mail, telefoon of live chat. We helpen u graag, 24 uur per dag. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.

Neem contact op:

Neem contact op Xerox Printer nummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help